Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Arkadaşlar, Portakallı Pekin Ördeği yapmayı bilen var mı aranızda? La havle, cidden yeter beyler, Knorr programlarına çevirdiniz Konu Dışı'nı. Ya açmayın şunları. Yada gidin Yemek bölümü isteğinde bulunun. Doyanakadar'a bakın. Birşeyler yapın. Ama ben sıkıldım cidden.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bencede yeter daha 10 dk önce yemek yedim konu dışında gezdikçe acıkıyorum :) yazık tır yapmayın :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 evet +1 ya[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 evet bir title da alexi ye portakallı pekin ördeği..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Cthulhu_, 23 Temmuz 2004 21:40 tarihinde demiş ki: evet bir title da alexi ye portakallı pekin ördeği.. Ne zeki bir çocuksun sen öyle.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yeter bencede sıktı artık[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 iyi de okumazsınız olur biter herhangi bir sakıncası yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 lol daha neler :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 şaraba yatırılmış olmalı.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. fizban, 07 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: abi bi kerelik vermenin anlamı nedir ? bi kere verdikten sonra bi daha niye vermeyesin ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Raid3r, 23 Temmuz 2004 21:45 tarihinde demiş ki: iyi de okumazsınız olur biter herhangi bir sakıncası yokki. o zaman bu mantık la bütün bölümleri kapatalım her şey konu dışında konuşulsun okumayız olur biter.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 arkidisler, iki satir eglenelim diye 5 kisiye pek de hos olmayan title'lar verdik. bunun oncelikli amaci hep beraber eglenmek. ama tabi aktinda 'kofte' vs. gibi isimlerle dolasmayi israrla isteyenler var, guzel bisey degil. o yuzden yeri gelmedikce sirf adimizin altinda bisey olsun diye topic acmayalim. bi kerelik bi eglenceydi bence de guzeldi :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Natural_Jedi, 23 Temmuz 2004 21:54 tarihinde demiş ki: said: Raid3r, 23 Temmuz 2004 21:45 tarihinde demiş ki: iyi de okumazsınız olur biter herhangi bir sakıncası yokki. o zaman bu mantık la bütün bölümleri kapatalım her şey konu dışında konuşulsun okumayız olur biter. iyi ozaman senin mantığınla senin beğenmediğin hiçbirşey konuşulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Epxmadcat, 23 Temmuz 2004 21:44 tarihinde demiş ki: Title istemiyorum bunu dün title aldılar diye yaptım sanıyorlar,lütfen.... http://forum.paticik.com/view.php?id=82203[signature][hline]Madcat.. Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Raid3r, 23 Temmuz 2004 21:57 tarihinde demiş ki: said: Natural_Jedi, 23 Temmuz 2004 21:54 tarihinde demiş ki: said: Raid3r, 23 Temmuz 2004 21:45 tarihinde demiş ki: iyi de okumazsınız olur biter herhangi bir sakıncası yokki. o zaman bu mantık la bütün bölümleri kapatalım her şey konu dışında konuşulsun okumayız olur biter. iyi ozaman senin mantığınla senin beğenmediğin hiçbirşey konuşulmasın beğendiklerimde konuşulcaksa neden olmasın ki? [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Alexi_Septimus, 23 Temmuz 2004 21:41 tarihinde demiş ki: said: Cthulhu_, 23 Temmuz 2004 21:40 tarihinde demiş ki: evet bir title da alexi ye portakallı pekin ördeği.. Ne zeki bir çocuksun sen öyle. teveccünüz...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 alla alla[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Pekin ördeği, abicim, haytımda yediğim en lezzetli süslenmiş gıdadır.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Bir dakka benim açmam rahatsızlık verdi mi onun cevabını alayım ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 cıvıgını cıkartmak verdı kıngpın senınkı degıl[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Peki tamam yinede osuruktan nem kapan bir kesime sesleniyim çok özür dileriz efendim sizin o güzel keyfinizi kaçırmak istemezdik..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 çok kaçtı keyfim napacaz[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ağaca çık prawcım hiç yapmadığın şey mi ;)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: theKingpin, 23 Temmuz 2004 22:58 tarihinde demiş ki: Bir dakka benim açmam rahatsızlık verdi mi onun cevabını alayım ? kink gözüm sen buraların renk ahenginde en göz alıcı ve damak tadının güzel olduğu bir akr.sın. sucuk ekmek kardeşim beyaaa[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: theKingpin, 23 Temmuz 2004 23:05 tarihinde demiş ki: ağaca çık prawcım hiç yapmadığın şey mi ;) ooooo keyifler yerinde dur bende gideyim alayım iiii aklıma getirdin 10 dakka sonra geliyom :horace:[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: coskun_t, 23 Temmuz 2004 23:10 tarihinde demiş ki: said: [b]theKingpin, 23 Temmuz 2004 23:05 tarihinde demiş ki:[/b pardon yalnış topic oldu galba [signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar