Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Yeni kurulmuş grup. Tarz blues ve rock türevleri. 150 şarkılık repertuar iskeleti, grup saksafon, trompet, bass gitar, elektro gitar ve elektro gitar/vokal'den oluşuyor. Acilen klavye çalan kendine güvenen birisi aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 izmirde yaşıyorum ve klavye falan çalmıyorum ama kendime güveniyorum.Hiç adam bulamazsanız sadece kendine güvenen birine razı olursanız haber verin, sahnedeki duruşumla çalamadığımı kimse anlamaz merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 klavye çok güzel playback olur ya. böle kaset filan takıyolar bi de. gerek yok adama onun içn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Çalışmalar Anadolu Yakası'nda mı olacak? Bir stüdyoya katılmak isterim Anadolu yakasında olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Hava iyi olduğunda Göztepe Stüdyo18'de olacak. Diğer şartlarda Tünel Stereo Studio A. Edit: Neden sadece Anadolu'da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Stüdyo için git gel Taksim'e uzun sürüyor benim için. Konser harici pek gitmiyorum Taksim'e. Sırtımda 15 kiloyla geleceğim için önemli. Bir de tek stüdyo kabul ederseniz beni tabi. Üflemelilerin olduğu orkestralar güzel oluyor genelde ondan merak edip bir stüdyo yapalım dedim. Tabi yine sizin fikriniz :) Hammond ve piyano tonlarına uygun bir klavyem var ek olarak o yüzden grup da ilgimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar