Qui Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Tesadüf bu ya bu konuyu açmamdan bir sene önce (3 mayıs 2002) aynı içerikli başlık Asherons Call için açılmış. Bende 2.'si için açayım :) 15 günlük free trial'ı var. (geçen sene 30 günlük vermişler :P) Bedava indirip bedava acc. açabiliyorsunuz. Deneyen varmı? Screen'lerinden etkilendim açıkçası..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Hatta ilki beni mahfetti desem yeridir.. Daha fazla bilgi.. [Bu mesaj Qui tarafından 02 May 2003 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 dominus oynuyodu bildiğim kadarı ile, Level'dan Purak yane :D[hline]WoW - Swg - Ao
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 birden oynamayı düşündüm netten indirebiliyorsak oyunu başlayabilirim[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 büyüklüğü nedir oyunun?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim!
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 abi ben bunun 1 ını gormustum taaa 99 mu 98 demi ne Gamepronun ilk sayısında hey be cok berbattı grafikler :D simdi ne olmus pehh evrim gecirmis resmen :D[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Evet netten indirebiliosunuz. Ana sayfaya girin link var.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 sadece free trial'ı indirebiliyor muşuz netten full sürüm için illede getirtmek lazımmış[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Olsun ya aldığın oyunun aldığına deyip deymediğini görebiliyorsun en azından :) Sims online'a da koymuşlar walla ne güzel bişi.. Keşke herkeşler düşünse..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 downlaod ediyosun full oyunu.. trial olan account..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Dominus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Arkadaşlar AC 2 yi bayağı oynamış bir insan olrak şunu söyleyeyim Oyunun grafikleri çok iyi. 9700 Pro ile bile oynarken grafik detayları Low ayarındaydı. Oyunun grafikleri iyi ama oynanış sistemi daha gelişmeli. Oyunu uzun süre oynadıktan sonra bırakma sebebim de zaten buydu. Sistem çok iyi değil. Oyun daha çok arcade havasında ve sizi atmosfere sokmuyor. Fakat güzel grafikli ve arcade havasında bir Devasa Online oynamak istiyorum diyorsanız kesinlikle aradığınız oyun budur. Shadowbane de görüşürüz.[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone
Öne çıkan mesajlar