moncici Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hahahahah yok şu şunu sembolize etmiş şu bunu. ADAMLAR 6 SENEDİR HEPİMİZİ ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 özet geçtim yukarıdaki yazıyı: Flassh said: jj einstein kuramlarını az çok okuyan herkes bilir ki şunu ekipçe kabul edebiliriz. haddinden fazla karmaşık bir hikaye örgüsü sunduk sizlere ada, paralel evrenlerin geçiş noktasıydı elbette uzay zaman eğrisinin kırılma noktasıydı ada. jacob ve kara duman fenomenlerinin hikayeye yerleştirilmesi kasıtlı bir kafa karıştırma yöntemiydi, kabul ediyoruz jacob ve isimsiz kardeşinin gizemleri. sıradan bir insandı anneleri, evet. fakat adanın koruyuculuğuyla görevlendirildiklerinde kutsal özelliklere sahip oldular. lol 5 sezon bilim, dharma kurgular; ardından gelen kutsallık aslında hepimizin "ANLAMASI BEKLENEN" sözde bilime bağlı bir son. ya bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 şöyle söyliyim arada hiç 4 sezon yokmus gibi geldi 1. sezon ve direk bu final bölümüymüş gibi.arada geçenler hiç olmamıs izlememişim gibi finalden tam olarak bişi anlasamda duygulandım lan.veda duygusu hep böyle oluyor.boktan moktan kaç senedir izliyorum.böyle bi garip oldum.o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 http://www.bobiler.org/monte.asp?m=173532 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 capsli http://www3.bobiler.org/upload/photographs/197035576l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 aman abi aslıdufhbsdkjnbfdslkjndsgfv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ABİ AJAJAHAHAHAHAHFAHSVSLHFASBJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 jacob ve mib in veletliğini anlattığı bölümde jacob mib i ışığa doğru atıyor ya, son bölümde ışığın olduğu mağara gördük,jacob un atmasına göre en fazla desmondu iple indirdikleri yere düşer ordan ışığın kaynağı arasında baya fark var bu mib nasıl düşer düşmez kaynağa girip bs olarak çıktı? bariz hata bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 o zaman daha fazla su akıyordu galiba. zamanla azalmış su akışı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 duygusal bir bölümle insanlara güzel bir final veriyoruz zannetmişler, kazıklandık resmen 6 sene boşa gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 jack nası o ışık yanınca kara dumana dönüşmedi? off jj'in açıklamasını okudum ve bi bok anlamadım resmen daha çok sinirim bozuldu, nası cennete gitmediler ya, cennete gitmelerini anlamıştım en azından kilisede kapı açılıyo ışık giriyo içeri falan off OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 İzlediğim en berbat finallerden biriydi. İnsanlarda bukadar merak uyandırmış ve kendini sevdirmiş bir diziyi böyle boktan bir finalle bitirmeleri yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 jj finali izlememiş yada bundan habersiz başka bir final çektiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 finali iyi hoştu da, açıklanmayan gizemlerden en çok şunu merak ettim ben; alman usulü ödeme nası oluyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 şu çok iyi lan hahaa. monkey island gibi elemanların bi yola çıkışlarını görüyoruz koca adada bi de varışlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 TheRiverBelow said: finali iyi hoştu da, açıklanmayan gizemlerden en çok şunu merak ettim ben; alman usulü ödeme nası oluyo lan? herkes kendi payını öder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 TheRiverBelow said: finali iyi hoştu da, açıklanmayan gizemlerden en çok şunu merak ettim ben; alman usulü ödeme nası oluyo lan? herkez kendininkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bobiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 huun said: şu çok iyi lan hahaa. monkey island gibi elemanların bi yola çıkışlarını görüyoruz koca adada bi de varışlarını. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 kate sevişelimmi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ya bu arada kimse dememiş ama juliet o alternatif dünyada ne kadar güzeldi böyle 10 kat daha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 julliett hep guzeldi. bebişim ya. asıl diğer tarafta guzel olan kate'ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 charlotte u gösterdiler ya o bile finaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar