Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Sabahın köründe o kafayla izlenir mi, 6 yıl beklediniz, biraz daha bekleyin akşamleyin sakin kafayla bira cipsle izleyin abi, abartmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Lost ile ilgili komik bir paylaşım, biraz küfürlü ama aslında değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sabah 5teki yayın altyazısız, akşam 8de altyazılısı yayınlanacak. ve ben galiba onu izleyeceğim. daha karga kahvaltı etmeden o sersemlikle, altyazı da yokken filan bir şey kaçırırım diye korkuyorum. senelerce beklemişim, finali anlamamaya dayanamam. işten eve dönmem zaten 8i bulur, gelir gelmez çömerim başına, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Hebrew said: Lost ile ilgili komik bir paylaşım, biraz küfürlü ama aslında değil. :) çok iyi la naşsldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Hebrew said: Lost ile ilgili komik bir paylaşım, biraz küfürlü ama aslında değil. :) ahahafsdaf gulmekten gozumden yas geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 iyi de saati 4.5-5 e kurmaya falan gerek yok ki, zaten 5-7 arası geniş özet, 7-9 arası da son bölüm yayınlanacakmış, niye boşuna özeti izliyosunuz ki ^_- ben de paşa paşa indirir akşam izlerim reklamsız ya da wc-çay molalı ;) akşamki de 22-24 arasına denk geliyo, onu da beklemeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 AHAHAHAHAHAHA uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. sonu da çok iyi ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sonu çok iyi ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 asıl bomba bu finalin finali http://www.youtube.com/watch?v=SqpvIJ8fJOw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 of biliyodum bunu yine koptum bak şasldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 şimdi bu son bolumler bu gece mi yayınlanıcak yoksa yarın gece mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Sabaha karşı 7 de yeni bölümü dizimaxte yayınlancak.Yarın akşam kaçta yayınlanır bilmiyorum. 7 sabaha karşı değil sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 peki amerikayla aynı saatde mi oluo sabah 7? malum yerlere ne zmn duser mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Amerika'daki normal gösterim saati bizim pazartesi sabah 7'ye denk geliyo. Aynı anda veriyo dünya ile Digiturk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Bilmiyorum da evet sabah 7 amerikayla aynı zamanda oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ahaha en sonda lock cok iyi, bir de bu michael ne bomba karaktermis ya, keske oldurmeselerdi de biraz daha what? where? flm yapsaydi =) bu arada sabah 5 te baslayanin eskinin ozeti olduguna emin misiniz? 7 de mi basliycak yeni bolum, final bolumu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 baya geçmiş yahu. normalde 5 6 gibi dusuodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 E normalde 40 dakika bu 2.5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Evet abi acun öyle dedi survivor programında. 5te özet 7de final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 acun ne alaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Digiturk,show tv aynı olay olunca tanıtıcı reklam olarak programında söylüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 abi ne diziymiş be bana çok saçma gelmişti başından beri izlesem mi nedir nolyuoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bittimi kurtuldukmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 yok bitmedi ama sonunu biliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 CusTodeM said: abi ne diziymiş be bana çok saçma gelmişti başından beri izlesem mi nedir nolyuoruz hiç izleme gerçekçi bi dizi değil. böle garip garip işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar