abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Emaleth said: Krusty said: şimdi black smoke ölülerin bedenine girebiliyor ya da ölüler bi şekilde millete görülebiliyor fln diyoruzda zamanında walt nasıl locke'a göründü? bs adada cesedi olan ölülerin kılığına girince herkes tarafından görülebiliyor, bir nevi body thief gibi.. sair ölüleri ise sadece "special" olanlar görebiliyor sanırım (hurley gibi, mib gibi). bu hesaba göre walt (ki yanlış hatırlamıyorsam kendisi göründüğünde ıslak filandı) ada yakınlarında bi yerlerde boğulmuş olabilir. iyi de walt büyüyor john ziyarete felan gidiyor waltu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu arada şimdi farkettim, adadaki büyük mısır tanrısı benzeri heykel elinde ankh tutuyor. Ankh da yaşamı temsil ediyor zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abvblizzard said: Emaleth said: Krusty said: şimdi black smoke ölülerin bedenine girebiliyor ya da ölüler bi şekilde millete görülebiliyor fln diyoruzda zamanında walt nasıl locke'a göründü? bs adada cesedi olan ölülerin kılığına girince herkes tarafından görülebiliyor, bir nevi body thief gibi.. sair ölüleri ise sadece "special" olanlar görebiliyor sanırım (hurley gibi, mib gibi). bu hesaba göre walt (ki yanlış hatırlamıyorsam kendisi göründüğünde ıslak filandı) ada yakınlarında bi yerlerde boğulmuş olabilir. iyi de walt büyüyor john ziyarete felan gidiyor waltu bu tip bütün açıklamalara "o alternatif bi evren rerörerö" deyip kurtulabiliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 gemi çarptı diye yıkıldı o heykelde, fazla uydurukmuş :p zannetmiyorum o şişenin jack'in içiceği ile alakalı olduğunu. çünkü biri normal su rengindeydi, o kırmızı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben de bişey sorcam yaw Bu şimdi anası ıcırdıya jacob a o sarap gıbı seyı i keeper o oldu. ilerde o şişeyi mib sahilde otururken kırıyordu. Bir sonrakı keeper nasıl olcak ozaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bana kalırsa şarap sembolik, önemli olan o kadının dokunması. Yoksa Jacob'un adayları nasıl getirdiğini unutmuş olursunuz. Lost'tan şahsen çok fazla da bir şey beklemiyorum artık, çünkü bugüne kadar özellikle ilk sezonlarda çok ayrıntılı düşündük, teoriler ürettik. Ancak cevaplar farkında mısınız bilmiyorum ama basit geliyor baya, bu sebeple çok kafaya takmamak gerek. Bundan sonra kimin bu savaşı kazanacağını, kimin yeni aday olacağını, Desmond'un işlevini öğreneceğiz. Başka da pek bir şey göreceğimizi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Artık bitsinde bir yere bağlansın istiyorum şu dizi bu bölüm de çat diye bitti,duman şekline girdiği kişinin beynini okuyabiliyor,ben esas kardeşin öldüğünü ve dumanın farklı bir şey olduğunu düşünüyorum,sonuçta cesedini oraya koyduğunu da gördük bu arada neden gömmediğini gerçekten çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Abi ölü insanların bedenine giren mangal dumanına ne kadar rasyonel bir açıklama getirebilirler ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ancak, Flocke'un kaç kez bu sezon geçmişe dair söylemleri oldu, bu sebeple ikisinin de aynı olduğunu düşünüyorum. Benim anlayamadığım Benjamin 4.sezonda nasıl blacksmoke'u çağırdı? Deli spoiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 o sorunun cevabını bende merak ediorm işte. Linus nasıl yaptı onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Hebrew said: Ancak, Flocke'un kaç kez bu sezon geçmişe dair söylemleri oldu, bu sebeple ikisinin de aynı olduğunu düşünüyorum. Benim anlayamadığım Benjamin 4.sezonda nasıl blacksmoke'u çağırdı? Deli spoiler... abiiiiiiiiii MiB in gülüş efsane ya hahaha. sırf o kısmı 10 kere izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 AHAHA connect 4 rekor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ahahaha reklam super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abvblizzard said: Abi ölü insanların bedenine giren mangal dumanına ne kadar rasyonel bir açıklama getirebilirler ki yani. abi ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Benjamin black smoke u çağırmış değil de sonic dalgayı kapatarak içeri girmesini sağlamış olabiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 benjamin sifonu çekip suyu salıyor sonra black smoke geliyor. pylonlardan geçemediği için o delikten içeri girebildi. çağırma yok esasında ortada. zaten girmeye çalışıyordu black smoke. öyle tipleri öldürdüğünü biliyoruz. ben de bunu bildiğinden saldı işte ortalığa sonra kaçtılar. kontrolünde değil yani black smoke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
o_yeah Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 mani said: Hebrew said: Ancak, Flocke'un kaç kez bu sezon geçmişe dair söylemleri oldu, bu sebeple ikisinin de aynı olduğunu düşünüyorum. Benim anlayamadığım Benjamin 4.sezonda nasıl blacksmoke'u çağırdı? Deli spoiler... abiiiiiiiiii MiB in gülüş efsane ya hahaha. sırf o kısmı 10 kere izledim. abii bu rezillik için çok iyi para vermiş olmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 rezillik derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
o_yeah Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 koskoca karizma mib ve jacobun düştüğü haller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ne karizmasi yahu, biri emo digeri full kardesinden dayak yiyen bi eleman cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bence gayet hoş olmuş, fakat bu reklam değilim sanırım, büyük ihtimalle geyik amacıyla çekilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 BiTcH_oFBaT said: Red said: kate ilk sezonlar daha güzelmiş bu bolum bi tek onu anladım yıprandı tabi kızcağız :( hor kullandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 aksam ekmegi gibi citir citir yedirtme kendini ekmek Jacob ne kadar şeker bi adammış ya Bi de ben widmore u nasıl öldürdü ki hani kural vardı öldüremez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yani arkadas post atmayi bilmiyorsan yazma anasini satayim. o nasil bir spoiler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar