Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ohaaaaa iddaali bir bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 süperdi valla. Lapidus kesin öldü mü? O kısmını tam göstermediler yada ben mi atladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 kim ne dersin desin dizinin en masum çiftini kaybettik :( baya üzücüydü bu :( yalnız john lock jedi sense ile seziyor kim yaşıyor kim öldü filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 2 bölümmü kaldı şimdi bitek final mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 lapidus nasıl öldü lan, alala hatırlayamadım şimdi. lapidus + 3 ana karakteri 15 dakikada öldürmek de (tu) vay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 3 bölüm kaldı dimi şimdi Season 6, Episode 14: Across the Sea Original Air Date—11 May 2010 Season 6, Episode 15: What They Died For Original Air Date—18 May 2010 Season 6, Episode 16: The End Original Air Date—23 May 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 the end 2 saatlik bölüm diye okumuştum bir yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Ayrıca son bölüm Salı akşamı değil Pazar akşamı yayınlanacak galiba. http://www.myepisodes.com/views.php?type=epsbyshow&showid=14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 14 kalbin biraz üstünden vurulup dağları denizleri aşmak mümkünmüş demekki sdfsdf arada fena saçmalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Lost S06E15 "Across the Sea" Wed 2010-05-12 04:00 Lost S06E16 "What They Died For" Wed 2010-05-19 04:00 Lost S06E17 "The End (1)" Mon 2010-05-24 04:00 Lost S06E18 "The End (2)" Mon 2010-05-24 05:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 TR saatiyle yukarıdakiler. final iki bölüm şeklinde ve her zamanki gibi salı değil pazar gecesi yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ZaugnaKhaldun said: the end 2 saatlik bölüm diye okumuştum bir yerlerde 30 dk daha eklemisler. son bolum 2.5 saat arkadaslar sdff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 tüm ölüm ve konuşmalardan sonra jacob un yerini jack alacaktır benim bu bölümden anladığım budur ayrıca kwon ların sonu gerçekten aşk ve hüzün doluydu tam kavuşmuşken ebediyete beraber gittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 zuzu beyaz irk harici herkesi oldurduler :P irkci bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Azure_Knight said: tüm ölüm ve konuşmalardan sonra jacob un yerini jack alacaktır benim bu bölümden anladığım budur sayid "because it's going to be you" dedi zaten bombayi alip kosmaya baslamadan once. jack yeni jacob her sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Castiel said: 4 diyorum :p spoiler vermeden ! bununla neyi kastettiğini anlamıştım. abv! ne kadar küfretsem azdır. bölüm başından beri aha gidici 4 diodum. sonra kate vurulunca sevindim. nefret ederim gebercek dedim, kız göğsünden vuruldu denizden nefessiz geçti üstelik hurley gibi yavaş yüzebilcek biri tarafından taşındı en son krallar gibi yürüyodu sahilde ağladı etti falan. şakalar gibi ya... senin de abv kate'in de abv lapidusu ve sayidi öldüren jj abrahamsın triple abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 dizi çok salağa bağladı iyicene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221042846/lostpedia/images/1/19/8-REYES.jpg + http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221042913/lostpedia/images/6/66/15-FORD.jpg = http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221043011/lostpedia/images/d/d5/23-SHEPHARD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 spo bence lapidus ölmedi. hani lapidus odaklı bi bölüm olucaktı falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 simit said: spo bence lapidus ölmedi. hani lapidus odaklı bi bölüm olucaktı falan? Bence o da olmustur. En son uzerine suyun basinciyla firlayan kapinin altinda kaldigini gorduk. Adamin kiymetini bilen de yok zaten. Sudan cikinca hemen Sun ile Jin'i sordular, Lapidus'u umursayan yok. Fasulyeden eleman sayiyorlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abi üç bölüm kalmış ne lapidus odağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Castiel said: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221042846/lostpedia/images/1/19/8-REYES.jpg + http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221042913/lostpedia/images/6/66/15-FORD.jpg = http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221043011/lostpedia/images/d/d5/23-SHEPHARD.jpg bu da demek oluyor ki jack gulyabani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Darkufo sağolsun şu ana kadar olanları ve 16.bölüme kadar olacakları biliyorum, sadece nasıl olacağını bilmiyorum. Fakat, final hakkında en ufak bir ipucu yok. Tek bildiğim 2.5 saat civarı olacağı. Umarım Lost güzel bir şekilde biter ve bitmeli de... Ulan bunlar yüzünden başka bir dizi izlemiyorum, Lost'tan başka bir diziyi bu sene de izlemek içimden gelmedi. spo Jack Jacob olacak mı? Sanmıyorum, hatta hiçbir Lost tayfasının yaşayacağını düşünmüyorum. Muhtemelen dramatik bir son bizi bekleyecek. Ayrıca final bölümünün çok büyük sürprizlere gebe olacağını söyleyebilirim. Alternatif evren ne şekilde bağlanacak, onu da merak ediyorum. Bence son da bu sahnelerin önemi büyük olacak. Sun'ın birkaç bölüm önce ağlamasının, bağırmasının sebebinin alternatif evrendeki Locke yüzünden ölmüş olması olabilir demiştim, nitekim haklı çıktım, mutluyum. Gelecek bölümün mükemmel olacağını söyleyebilirim. Sonraki bölümden ise pek bir şey beklemiyorum. Final bölümü ise tam bir soru işareti. Bence her şey olabilir, o yüzden bir şey söylemek anlamsız. Ayrıca Jin ve Sun'ın ölmesinden çok Sayid'in gidişine üzüldüm, en aklı başında adamdı, duygusuz Sayid bile her zaman favori karakterlerimden biridir. Jack'i de aynı şekilde her zaman sevmişimdir. Fakat bu Sawyer var ya, ne olacak bilmiyorum ama kendi mantığım içinde dizinin sonunda Kate'le beraber ölebilir diyorum. Tahmin edemediğim şey Hurley ve Jack'e ne olacağıdır. Bunun haricinde Alpert ve Ben'i çok çabuk harcayacaklar bence. Desmond ise sonuca ne denli etkili olacağını final bölümünde gösterecek büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 yazıldımı bilmiyorum ama dizinin sonu muhtemelen jack ve locke harici herkes ölecek.bu arada bazı şeyler ögrenicez tabi.ama dizinin sonu muhtemelen jack ve locke sahilde konusuyor olacaklar.man in black ile jacobun konustugu gibi. ha birde onceki sayfalarda 14. bölümün frank odaklı olcagı yazıodu.yalanmıs demek .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar