Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Castiel said:

4 diyorum :p spoiler vermeden !

bununla neyi kastettiğini anlamıştım. abv!
ne kadar küfretsem azdır. bölüm başından beri aha gidici 4 diodum.

sonra

kate vurulunca sevindim. nefret ederim gebercek dedim, kız göğsünden vuruldu denizden nefessiz geçti üstelik hurley gibi yavaş yüzebilcek biri tarafından taşındı en son krallar gibi yürüyodu sahilde ağladı etti falan. şakalar gibi ya...
senin de abv
kate'in de abv
lapidusu ve sayidi öldüren jj abrahamsın triple abv

Sosyal ağlarda paylaş

simit said:

spo

bence lapidus ölmedi.

hani lapidus odaklı bi bölüm olucaktı falan?

Bence o da olmustur. En son uzerine suyun basinciyla firlayan kapinin altinda kaldigini gorduk. Adamin kiymetini bilen de yok zaten. Sudan cikinca hemen Sun ile Jin'i sordular, Lapidus'u umursayan yok. Fasulyeden eleman sayiyorlar onu.

Sosyal ağlarda paylaş

Castiel said:

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221042846/lostpedia/images/1/19/8-REYES.jpg

+

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221042913/lostpedia/images/6/66/15-FORD.jpg

=

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221043011/lostpedia/images/d/d5/23-SHEPHARD.jpg

bu da demek oluyor ki jack gulyabani.

Sosyal ağlarda paylaş

Darkufo sağolsun şu ana kadar olanları ve 16.bölüme kadar olacakları biliyorum, sadece nasıl olacağını bilmiyorum. Fakat, final hakkında en ufak bir ipucu yok. Tek bildiğim 2.5 saat civarı olacağı. Umarım Lost güzel bir şekilde biter ve bitmeli de... Ulan bunlar yüzünden başka bir dizi izlemiyorum, Lost'tan başka bir diziyi bu sene de izlemek içimden gelmedi.

spo

Jack Jacob olacak mı? Sanmıyorum, hatta hiçbir Lost tayfasının yaşayacağını düşünmüyorum. Muhtemelen dramatik bir son bizi bekleyecek. Ayrıca final bölümünün çok büyük sürprizlere gebe olacağını söyleyebilirim. Alternatif evren ne şekilde bağlanacak, onu da merak ediyorum. Bence son da bu sahnelerin önemi büyük olacak. Sun'ın birkaç bölüm önce ağlamasının, bağırmasının sebebinin alternatif evrendeki Locke yüzünden ölmüş olması olabilir demiştim, nitekim haklı çıktım, mutluyum.

Gelecek bölümün mükemmel olacağını söyleyebilirim. Sonraki bölümden ise pek bir şey beklemiyorum. Final bölümü ise tam bir soru işareti. Bence her şey olabilir, o yüzden bir şey söylemek anlamsız.

Ayrıca Jin ve Sun'ın ölmesinden çok Sayid'in gidişine üzüldüm, en aklı başında adamdı, duygusuz Sayid bile her zaman favori karakterlerimden biridir. Jack'i de aynı şekilde her zaman sevmişimdir. Fakat bu Sawyer var ya, ne olacak bilmiyorum ama kendi mantığım içinde dizinin sonunda Kate'le beraber ölebilir diyorum. Tahmin edemediğim şey Hurley ve Jack'e ne olacağıdır.

Bunun haricinde Alpert ve Ben'i çok çabuk harcayacaklar bence. Desmond ise sonuca ne denli etkili olacağını final bölümünde gösterecek büyük ihtimal.

Sosyal ağlarda paylaş

yazıldımı bilmiyorum ama dizinin sonu muhtemelen

jack ve locke harici herkes ölecek.bu arada bazı şeyler ögrenicez tabi.ama dizinin sonu muhtemelen jack ve locke sahilde konusuyor olacaklar.man in black ile jacobun konustugu gibi.

ha birde onceki sayfalarda 14. bölümün frank odaklı olcagı yazıodu.yalanmıs demek .)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...