Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ve locke'un cenazesine giden tek adam jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hadi ya, 10 kusur bolum oldu gormemis miydi be, VAY ANASINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Spoiler evlere senlik ne yaptin:( Gelecek bolumlerin tarihlerine bakinca, arada bir hafta ara verilmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 o spoilerın olayı ne yau. senaryoyumu okutmuşlar birilerine anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yalandır yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 allahtan spoilerophobic değilim, okudum o spoiler'i,beni germez izlerim gene de, hiç fake/sıkış gibi durmuyor açıkcası. okumayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bölümlerin kimler üzerine oldugu: 6.13 - The Last Recruit (Genel) 6.14 - The Candidate (Frank) 6.15 - Across the Sea (Jacob / Samuel) 6.16 - What They Died For (Genel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 eveeeet spartacusu bitirdim lost da yeterince birikti dfuyduğuma göre de 6. sezon bomba gibiymiş artık başlayabilirim lost 6. sezona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ulannnnnnnnn okuyorum o spo yu yetti gayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 /Escobar said: Bölümlerin kimler üzerine oldugu: 6.13 - The Last Recruit (Genel) 6.14 - The Candidate (Frank) 6.15 - Across the Sea (Jacob / Samuel) 6.16 - What They Died For (Genel) frank kim ya :) son bolum ismine bakılırsa aslında hepsi ölüymüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 FRANK= LAPIDUS LOLOLOLOL şu dizideki en karizmatik karakter ve candidate mi çıkacakmış ? ohohohoohohoh resmen zevke geldim ya favorilerimdendir frank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 e ölen kız özellikle adamlarıyla frankı bulup kaçırmamışmıydı varmış işte bi özelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 samuel kimdi lan?! edit: lan mı? canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 samuel black smoke. ama yani henüz dizide samuel denmedi adama. sadece producerlar samuel diyolar. ama değişmesi muhtemel bu ismin. jacob daha önce de jason olarak geçiyodu producer notlarında. kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 lost estiriyor yine. yiyecek tırnağım kalmadı s06e12'yi izlerken. sohbet konusu hurley hikayesinden anlaşılan o ki desmond herkesi uyandıracak teker teker. ama yavuklusu olmayanlar ne olacak? adanın anahtarı aşktır sevgidir ayıcıktır gibi bi yere gidiyoruz sanki, acaba bs ile jacob arasındaki iddia da bu konu üstüne mi? peki o bs'yi kıllandıran çocuk kim? kim ulan o? tiieeeyyyttt!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 http://web6.twitpic.com/img/86410202-eebc5511c7c54169b1ff25912ff0fde1.4bcc172d-full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Emaleth said: lost estiriyor yine. yiyecek tırnağım kalmadı s06e12'yi izlerken. sohbet konusu hurley hikayesinden anlaşılan o ki desmond herkesi uyandıracak teker teker. ama yavuklusu olmayanlar ne olacak? adanın anahtarı aşktır sevgidir ayıcıktır gibi bi yere gidiyoruz sanki, acaba bs ile jacob arasındaki iddia da bu konu üstüne mi? peki o bs'yi kıllandıran çocuk kim? kim ulan o? tiieeeyyyttt!!! ya bana o jacobmış gibi geldi yavaş yavaş yeniden büyüyo sanki böyle zümrüdüanka kuşu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 o çocuk 604'te 9. dakikada da vardı. bu arada flocke teorim doğrulandı Emaleth said: black smoke'un yaklaşınca zihin taraması gibi bir şey yaptığı, hatta bunun yansımalar şeklinde ekranda da göründüğü defalarca konuşulmuştu. kimilerine buradan kaptığı hayaller şeklinde görünüyor (kate'in at görmesi gibi). ama jack'in babası ve john locke durumlarında daha farklı bir şey olsa gerek. her ikisi de adaya ölü gelmiş adamlar, hatta adaya ikinci düşüşte locke'un dr. shepherd'ın ikamesi olacağı açık açık söylenmişti. bunların basbaya yerine geçiyor bs, bir çeşit body thief gibi. sneak peek 613 http://www.youtube.com/watch?v=6zWNj9P58ug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SqpvIJ8fJOw yeni bölümü beklerken şöyle bişey yaptım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 HAAHHAAHHHAHAHAHAAHHHAAHHAHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ben hic gulemedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ASDAHSAJK abi imba olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar