Goarth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bir yerde huzuru bulun arkadaş bu ne ya önce adaya düşersiniz,dersiniz dışarda on numara hayatım vardı dönecem diye yapmadığınız iş kalmaz,adandan çıkarsınız.Sonra bir süre geçtikten sonra ya adada ne güzel liderdim herkes bana hastaydı moduna girip tekrar adaya dönmeye kazarsınız,uçak muçak düşürürsünüz.Yine adasınız bu seferde yok yok bu adayı ben bilmesem daha huzurlu olurdu,krallar gibi yaşardım diye adada nüklear bomba patlatırsınız.Bu sefer alternatif bir evrendesiniz herşey 10 numara ama yoo yine beğenmesiniz nasıl maymun iştahlı bir grup bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 onu bunu bilmem de jacob'un yerine geçmek isterdim arkadaş hafta sonu tatilim falan varsa tabi. Şak oradayım, şak burada... Oh bir sürü dil öğren, barcelona maçı seyret gel, hatta hazır gitmişken gelecekte yerime messi'yi aday gösterip gelirdim. Bence en büyük spoiler şudur ki; jacob bu dilleri ne ara öğrendi? Demek ki adam richardlı bölümde de gördüğümüz üzere baya apaçiymiş bir dönem, sonra skoru falan coştuktan sonra durulmuş, artık kendini adaya vermiş. Evet evet, jacob olmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 of çok zekiyim spoilerı o değil de o şekilde sarılan bi telden geçen elektromanyetik güç halkaların içinden geçer dışarıya çok etki etmez saçma olmuş artislik görünsün diye bilimin dışına çıkmışlar olmamış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kristal küre desmond her şeyi çözüp, herkes kendi boyutuna çekildiğinde, jack yeni jacob olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Benim anlayamadığım bir şey var bu dizi ile ilgili. Neden Matthew Fox, yani Jack Shephard dizinin sonunu başından beri biliyor? Yani tamam bu adam Jacob olacak olsun, ama yani dizinin başında bunun söylenmesinin anlamı olamaz, yoksa John Locke'a, Terry O quinn'e geçen sene de black smoke olduğunu söylemeleri gerekirdi, fakat ona denilen tek şey, kendi deyimiyle " bana ölmeyeceğini bilen biri gibi davran dediler" Peki neden Jack biliyor, kesinlikle farklı bir sebebi olmalı. Bu cevap ta muhtemelen ilk bölüme dayanıyor. Yalnız ilk bölüme dayansa da söylemeleri şart değildi ona sonunu. Eee o zaman? Dizinin sonu, yani ilk bölümde belli olacak ki, o dönem gizli bir sahne çekilecek ki ancak Jack bu dizinin sonunu bilecek. Mantıken düşününce ilk sezon jack ile ilgili ayrı bir sahne çekildiğini düşünüyorum ben ve bunu 6. sezonda göstereceklerini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Jack in sonunu bildiğini nerden biliyoruz ki söylediler mi öyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 evet, yıllar yıllar önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hadi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 harbiden yıllar önce öle bi geyik vardı. Sadece jack biliomus sonunu. Yok sonu cok dramatik olcakmıs falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 senaristler bile bilmiyormuş tek jack biliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Yok o geyik doğru bu sene bir programda Jack'e gene soruldu, Jack gene bahsetti biraz ama tabi sır vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 12 yine guzel bi bolumdu. ahahaha desmondin son sahnede locketan intikami mukemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sen misin kuyuya atan :p Hebrew said: Benim anlayamadığım bir şey var bu dizi ile ilgili. Neden Matthew Fox, yani Jack Shephard dizinin sonunu başından beri biliyor? Yani tamam bu adam Jacob olacak olsun, ama yani dizinin başında bunun söylenmesinin anlamı olamaz, yoksa John Locke'a, Terry O quinn'e geçen sene de black smoke olduğunu söylemeleri gerekirdi, fakat ona denilen tek şey, kendi deyimiyle " bana ölmeyeceğini bilen biri gibi davran dediler" Peki neden Jack biliyor, kesinlikle farklı bir sebebi olmalı. Bu cevap ta muhtemelen ilk bölüme dayanıyor. Yalnız ilk bölüme dayansa da söylemeleri şart değildi ona sonunu. Eee o zaman? Dizinin sonu, yani ilk bölümde belli olacak ki, o dönem gizli bir sahne çekilecek ki ancak Jack bu dizinin sonunu bilecek. Mantıken düşününce ilk sezon jack ile ilgili ayrı bir sahne çekildiğini düşünüyorum ben ve bunu 6. sezonda göstereceklerini düşünüyorum. ilk sezon jackin ortadan kaybolduğu anları hesaba katacak olursak ayrı bir sahne değil birçok sahne çekilmiş olması muhtemeldir. bundaki temel sebep orada sergileyeceği oyunculuğun etkili olabilmesi için elinde tüm verilerin olma gerekliliği bu şuanda şaşırılması gereken birşey değil zaten yıllar önce ilk defa söylendiğinde herkesin ifade ettiği, pek şaşırılmaması gereken bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Hebrew said: Yok o geyik doğru bu sene bir programda Jack'e gene soruldu, Jack gene bahsetti biraz ama tabi sır vermedi. gel biz ona Matthew Fox diyelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 12 ahahahahahah ne acayip bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bölüm özeti Acıma yetime döner koyar götüne. ASLAN BROTHA. gerçi intikam için çarptığını sanmıyorum desmond'ın. kazayı hatırlasın diye çarptı. büyük ihtimalle ayağa kalkacak locke paralel evrende. hatta jack'in hastaneye gidecek. jack'te durumu kavrayacak. yanlız lock'un desmond'a bi bakışı var kuyunun yanında. elinde meşale varken. aman allahım o nasıl bi karizmadır, o nasıl bi bakıştır. http://i1016.photobucket.com/albums/af282/angmania/losts06e12720phdtvx264-ctumkv_snaps.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Castiel said: Hebrew said: Yok o geyik doğru bu sene bir programda Jack'e gene soruldu, Jack gene bahsetti biraz ama tabi sır vermedi. gel biz ona Matthew Fox diyelim :p Yazması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hayvan ölüsü gibi bir spoiler okudum az önce çok mutsuzum. hatta buraya da koyayım da merakına yenik düşüp açanlar kanser olsun hahaha. http://i40.tinypic.com/2upa6fs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 diziport açılıyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yanlış post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 o nasıl bir spoiler lan açmayın ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ya bune yaa o konuşmacı laponun ne işi var adam kaç yıl önce yaşamış ölmüş gitmiş şimdi real zamanda saçma başladı ilk haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 michael michael çıkınca kendimi tutamayıp WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALT AHAUHUHUHÜHÜHÜH WAAAAAAAAALT diye ağlamaklı bağırdım şasldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ucunbiri said: SİLDİM SİLDİM nerden çıktı öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar