Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 2 kelime... MINDS ARE BLOWN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 desmond ölmüyo beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Thraine_Numeheru said: öyle değildir çok saçma geldi. Nasıl değil bilader basbayağa öyle Flashes Before Your Eyes'da da böyleydi. Yoksa Constant mıydı o işte iskoç ordusunun şınavıyla dalga geçtiğimiz bölüm işte en güzel bölümü diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Flassh said: oha abi. desmond yönetir o şöfor tanıdık geliyor da çıkaramadımaktoru diyorsan, erken baski diye bir dizi vardi baya eskiden, orada esas elemanin yancisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 şöför eskiden widmore un adaya gönderdiği geminin telsizcisi. Sonradan zaman içinde kaybolup ölmüştü Desmondun kollarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Thraine_Numeheru said: öyle değildir çok saçma geldi. Öyledir constant da da bi geçmişte bir gelecekte bayılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bence bunu yapabilen tek desmond var, yani 4. sezon 4. bölüm gibi bişeydi sanki, hatırlarsanız desmondun beyni geçmiş ile gelecekte bayıla bayıla gidiyodu.. faraday bunun olduğu şeylerin öldüğünü söylemişti. ama desmond ölmedi. ya da başka kişiler de, faradayın çilli öldü falan.. widmore desmond'ın bu özelliğini bi şekilde kullanmayı planlıyo ama nasıl bilemem:S bölüm başarılıydı. ayrıca bu alternatif evrendeki widmorelar her şeyi bildiğine göre alternatif evrende olan şeyler belkide gelecekte olacak bu da bi ihtimal gibi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 lan lan ben de 2 kez bayıldım durduk yerde yoksa ben de mi lostta oynuyorum?!?! sdfsgsfg neyse şaka bi yana işin cılkı çıktı, çok sağlam bi bölüm olmasını geçtim kim kimde nerde ne zaman birbirine girdi bi ileri bi geri. bende dizinin zaman kavramı kalmadı. anca baştan oturup izlemem gerek. ama izliyorum gayet heyecanla sdf=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 jack çok yaşlanmış derlerdi de pek inanmazdım, yani ne olacak saçını gene 3 e falan vursa aynı olur derdim de, adamın bildiğin cildi yaşlanmış ilk defa bu kadar net gördüm. ya da epey hızlı yaşlanıyor bu adam. bu bölümde jack'i izleyin görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi desmnond olayı çakıp suratına ermiş gibi bir ifade geldikten sonra bende benzer bir ifade ve tebessümle izledim hatta penniyle kahve içme kararı aldıkları an hayatımın aşkıyla kahve içmeye gidicekmiş gibi oldum ay lav yu desmond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kwon bölümleri ne kadar dandik oluyosa, desmond bölümleri bi o kadar muhteşem oluyo =) izlerken kendimden geçtim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 haha charlie merdivenlerden asagiya kosarken LOTR izliyorum sandim kendimi bir an. tam bir hobbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 aynı familyadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hobbit kate'e yüzüğü taktı ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Helcaraxe said: aynı familyadan. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 desmond torpilli heralde bu dizide. hep en iyi bölümleri bu adamın üstüne yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 lan jacob hadesmiş iyi mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hades doğru düzgün bir adam abi jacob gerizekalı yavşak suratlı yalan dolan bi adam olmaz öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sir said: kwon bölümleri ne kadar dandik oluyosa, desmond bölümleri bi o kadar muhteşem oluyo =) izlerken kendimden geçtim ya.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Laorx oldu mu bu şimdi yakıştı mı insanlığa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mitler genelde m.ö'yi anlatır. ben jacob'un hades falan olmasına ihtimal vermiyorum şahsen. darkufo'dan alınan bilgilere de göre bu ikilinin hikayesi m.s 23'e falan denk geliyor. O zamanlar jacob falan köylü bir delikanlı falanmış hatta... Bence bunların hikayesi çok farklı bir yere bağlanacak, demedi demeyin. ama hades, kerberos, seth, osiris, habil, kabil falan şeyleri de olmayacak bence. gene mutlaka tahmin edemeyeceğimiz bir şeyler olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Lost un sonunu açıklıyorum, paralel dünyakilerin hepsini desmond ikna edicek ve kendilerini öldürücekler asıl dünyaya dönmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Yalan olur o. Aralarında asıl dünyada yaşamayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bence adadakiler kendini öldürsün, gayet mutlu mesut yaşıyolar diğer dünyada boşuna cehennem diyip durmuyolar adaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar