Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Cystein said:

tamam da

niye en son sayid'le gitti? ben orda kaldım öyle mal gibi. ofcourse falan da dedi gitti yani normal normal. ve sayid zoey'i niye saldı run dedi. ben çok beğeniyorum diye mi aşlsdkf

kadınları öldüremiyor said hiç dikkat etmedinmi daha önce

Sosyal ağlarda paylaş

ÇOK GÜZEL BÖLÜMDÜ

Widmore'lar

Karı-koca widmore'lar her şeyin farkında herhalde, hem paralel evrendeki hem de adada olup bitenleri biliyorlar demek oluyor ki, biri desmond'u charlie ile buluşturmaya çalışırken, öteki penny'den uzak tutmaya çalışıyor.

İyi - kötü savaşından, daha "bilimsel" bir şeylere geçmesi iyi oldu, ama yine kafamız karıştı. Bakalım en sonunda nereye bağlanacak?

Bi de yanlış anlamadıysam, paralel evrende veya alternatif zaman diliminde bu insanlar var, ve aynı anda adada da varlar. Yani 2 yerde birden aynı anda nasıl oluyorlar onu anlayan var mı?

Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

CthuLhu said:

aynı zamanda değiller ki?biri daha 815'ten yeni indi biri onun üzerinden 3 yıl geçirdi.

Ama orada kızın elini tutarken bayıldı ve aslında adada da bayıldı aynı zamanda?

Aynı anda bayılmadı. Desmond özel olduğu için o manyetik şeyden geçince bilinci artık hem normal adada ki gerçeklikte var hem de alternatif evren de ki gerçeklikte var. Ama aynı anda iki yerde birden olamıyor. Adada bilinçliyken, alternatif evrende bayıldı. Büyük ihtimalle Sayid'in yanında bayılmış olması lazım bu yüzden sonunda stadyumda ayık olduğu için.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...