BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 daniel çözdü gene herşeyi. çok zekide konuşmasını bilse. mırıl mırıl bişeyler diyor bıradaaaa edit: fazla iyiydi bence bölüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 zoey evlen benle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bir desmond merkezli bölüm daha bizleri şaşırtmayıp sezonun en iyi bölümü oluyor :) Gerçekten çok iyiydi zamanın nasıl geçtiğini farketmedim bile bi daha mı izlesem napsam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abvblizzard said: Abiii çok bomba bölümdü bildiğin beynim yandı HAA O DA ÖYLEYMİŞ derken ab aeterno dan bile iyiydi resmen. neye öyleymiş dedin ben daha bişey çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 O kadar iyi mi lan bölüm? Bi bankaya gidip geliim o arada insin merak ettim çok. Edit: Normalde perşembe günleri izliyorum çünkü, eski alışkanlık sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 iyiydi de, ab aeterno, the constant gibi bölümlerle yarışamaz, top 10a girer anca. des (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 off artık dayanamıyorum hepsi aynı anda yayınlansın bütün gün oturup izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi desmond ya. hepsi ölsün bi o sağ kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oha çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 "see you another life brother" deek buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oha abi. desmond yönetir o şöfor tanıdık geliyor da çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi oha süper bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Flassh said: oha abi. desmond yönetir o şöfor tanıdık geliyor da çıkaramadım constantı olmadığı için ölen adam o gemideki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 lan hiç beyin hücrelerim ölüyor artık yeter ulen! tüylerim kalktı ne oldu bee yuhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 tamam da niye en son sayid'le gitti? ben orda kaldım öyle mal gibi. ofcourse falan da dedi gitti yani normal normal. ve sayid zoey'i niye saldı run dedi. ben çok beğeniyorum diye mi aşlsdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Cystein said: tamam da niye en son sayid'le gitti? ben orda kaldım öyle mal gibi. ofcourse falan da dedi gitti yani normal normal. ve sayid zoey'i niye saldı run dedi. ben çok beğeniyorum diye mi aşlsdkf kadınları öldüremiyor said hiç dikkat etmedinmi daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ab aeterno'dan sonra en iyi bolumdu sezondaki abim yine emmylik performans sergiledi, her sene sasirmadan bir bolum oyunculuk dersi veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 +rep bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ÇOK GÜZEL BÖLÜMDÜ Widmore'lar Karı-koca widmore'lar her şeyin farkında herhalde, hem paralel evrendeki hem de adada olup bitenleri biliyorlar demek oluyor ki, biri desmond'u charlie ile buluşturmaya çalışırken, öteki penny'den uzak tutmaya çalışıyor. İyi - kötü savaşından, daha "bilimsel" bir şeylere geçmesi iyi oldu, ama yine kafamız karıştı. Bakalım en sonunda nereye bağlanacak? Bi de yanlış anlamadıysam, paralel evrende veya alternatif zaman diliminde bu insanlar var, ve aynı anda adada da varlar. Yani 2 yerde birden aynı anda nasıl oluyorlar onu anlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 aynı zamanda değiller ki?biri daha 815'ten yeni indi biri onun üzerinden 3 yıl geçirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 CthuLhu said: aynı zamanda değiller ki?biri daha 815'ten yeni indi biri onun üzerinden 3 yıl geçirdi. Ama orada kızın elini tutarken bayıldı ve aslında adada da bayıldı aynı zamanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 QueenofSpades said: CthuLhu said: aynı zamanda değiller ki?biri daha 815'ten yeni indi biri onun üzerinden 3 yıl geçirdi. Ama orada kızın elini tutarken bayıldı ve aslında adada da bayıldı aynı zamanda? Aynı anda bayılmadı. Desmond özel olduğu için o manyetik şeyden geçince bilinci artık hem normal adada ki gerçeklikte var hem de alternatif evren de ki gerçeklikte var. Ama aynı anda iki yerde birden olamıyor. Adada bilinçliyken, alternatif evrende bayıldı. Büyük ihtimalle Sayid'in yanında bayılmış olması lazım bu yüzden sonunda stadyumda ayık olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hadi ya öyle mi? kafam karıştı baya benim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 öyle değildir çok saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bana aynı anda farklı yerlerdelermiş gibi düşündürttü bölüm de, ondan şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar