barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kan cıkar barnacle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 barnacle said: alex çirkin cidden. yani claire diye bişey var o dizide lütfen. claire>=alex>kate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ilk ben gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 aferim. ama benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yok abi ben claire ile kimseyi karşılaştıramam. ayrı bişey o. kate ile alex kapışsın sabaha kadar hıh yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Tamam uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Henry ian cussick bence çok daha sağlam projelerde oynamalı dizi bitince. yok böyle bir oyunculuk lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 claire > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 MrLevie said: Henry ian cussick bence çok daha sağlam projelerde oynamalı dizi bitince. yok böyle bir oyunculuk lan. kim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 desmond mıs. simdi baktim. o da iyi evet. basarili ama benjamin linus cidden cok iyi, en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ilk sezon lost'un bir bölümü vardı; jack suyu ararken, uçurumdan aşağı düşmek üzereyken locke onu kurtarıyordu ve sonra flocke'un klasik "what if" li cümlelerine benzer bir şeyler söylüyordu. nedense bu kişinin locke olmayabileceğini düşündüm, izleyip yorum yaparsanız sevinirim. İkinci olarak, son bölümde Richard'ın nereye gittiğimi söylesem bana inanmazsanız sözü biraz bana garip geldi. yani tapınağa gittiğini böyle söylememesi gerekirdi. Zamanda yolculuk yapmış olabileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bolum cok kraldi, ben de sonunda "iyi adam" oldugunu kabul etti ve sanirim dizi basladigindan beri ilk defa jack'i sevdim bu bolumde. GOOOooooooOOO TEAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 cevaplar geliyor nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 widmore Ya şimdi jakob öldüğü için mi geri gelebiliyor bu adam? Peki öteki locke kılığındaki herif de çağırmış olamaz mı onu? İnsanlara sizi götürücem burdan falan dediydi, widmore a güvenerek mi dedi acaba onu? Bi de Ben'i ilk defa sevdiğim bir bölüm oldu, başarılıydı baya, ama hala zilyon tane sorunun yanıt beklediği gerçeğini değiştirmiyor. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Spoilerlar almış başını gitmiş. Modlar göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 spo cidden cok kral bolumdu. jacki allah yapmazlar umarim. hala sevmiyorum o adami. richarda cok acidim bu bolumde. yazik lan adama. ben de favori adamlarim arasina girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ya harbi izlemediyseniz ne bokuma bu başlıkta dolaşıyorsunuz abi ya millete spoiler koyma zahmetinden kurtarın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 10 kişiden 7'si izleyip yorumunu yazıyor yani izlemiyene göre okunucak birşey de yok başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Jahrein said: MrLevie said: Henry ian cussick bence çok daha sağlam projelerde oynamalı dizi bitince. yok böyle bir oyunculuk lan. nalaga şimdi? bu bölüm görmedik bile adamı. gerçi bu sezon görmedik direkt... lan pardon isimler karıştı=) hakkaten nalaga dedim ben de=) micheal emerson olcaktı o=) benjamin yani. bu arada hakkaten DESMOND NERDAAA?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 arcane said: Spoilerlar almış başını gitmiş. Modlar göreve. bolum yayinlanali saatler oldu. modlari goreve cagiriyorum, artik spoilerlar kalkmali, SON BOLUMU IZLEMEDIYSENIZ SIZIN PROBLEMINIZ BITCHEZZZzzz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bu izlemeyenler başlığı kurcalamasın fikrine bende katılıyorum, eğer izlemeden girip hala okuyorsanız kendiniz kaşınıyorsunuz demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bölümün sonunda widmore adaya geliyor denizaltıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 benim soruma yanıt vermediniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 dinamit de patlamoyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar