Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ieü sana kafam girsin


Brigand

Öne çıkan mesajlar

dün öğrenci memnuniyeti anketi düzenlenmiş, duyuru 15.30'da yapılmış.

aynı gün 23.59'a kadar duyuruyu görüp sistemden anketi doldurmayanlar şu anda notlarını göremiyor.

9 saatten kısa sürede doldurmalıydık, sürekli okulun sitesini takip etmeliydik.

telefon numaralarımız emaillerimiz var, toplu mesaj atıyor yeri gelince okul, toplu email de zaten atar. peki buradaki amaç ne?

ne gerizekalıca iştir bu?

ders değerlendirme anketini doldurmayanlar da notlarını göremiyor ama en azından onun için 1 ay önceden haber veriyorlar ve sistemi 1 hafta açık tutuyorlar. bu anket gibi 9 saat değil.

kafam girsin sana ieü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Email
Merhaba;

Öğrenci memnuniyeti anketi duyurusu ieu.edu.tr'de 28-01-2010, 15:32 tarihi ve saatinde gösterime girmiş ve aynı günün gecesinde girilmesi son tarih olarak belirlenmiş.

Bugün notlarımı göremiyorum çünkü bu anketi doldurmadım. Bu anketin var olduğundan ve notlarımın gözükmemesi ile ilgili bir etkisi olduğundan habersizdim ki habersiz olmam çok normal, anketi doldurmak için duyurunun yapılmasından itibaren 9 saatten az zaman vardı.

Okulda telefon numaralarımız kayıtlı, emaillerimiz kayıtlı ama hiçbir duyuru yapılmadı. Telefon numaralarımıza SMS atılabilir veya email adreslerimize bir duyuru gönderilebilirdi. Biz her saat okulun anasayfasındaki duyuruları takip etmek zorundamıyız?

Ders değerlendirme anketleri haftalarca önceden haber verilip 1 hafta civarında açık bırakılınarak öğrencilere sunulmaktayken bu yapılan öğrenci memnuniyeti anketindeki zaman uygulaması kesinlikle kabul edilemez. Yönetim tarafından duyurusu geç yapılan veya geç karar verilen bu uygulamanın cezasını öğrenciler çekmemelidir.

Bu yapılan uygulama bir hatadır ve öğrenci memnuniyeti anketini doldurmayan öğrencilerin notlarının gösterilmemesi derhal düzeltilmelidir. Bu hatanın acilen düzeltilmesini arz ederim.

Adın Soyadın



Şunu [email protected] ve [email protected]'ye mail atsana sen de adını soyadını altına yazıp. kim varsa tanıdık söyle atsınlar ben hayatımda böyle saçmalık görmedim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...