Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Sana dürüm borcum var yazdım bunu bir kenara : ) BloodyBeast said: sanmıyorum ama ne kaybederiz ki lan. varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 :D skoru bile bildim hulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 geçmiş olsun ama antalya artık eskisi gibi değil. toparlandılar. bubamıda gördüm gurbet ellerdeyken iyi oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 güzel maç olmadı top bi yerde oynanmadı gitti yaa ordan oraya bam bum vurdular resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ya golü netten nasıl izlicez? ligtv artıgın koymuyor mu nete ::::( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 o nası penaltı ya ?? maç içinde aynı pozisyonun daha netleri vardı tonla faul çalınmadı hiç birine. bu hakemi sevmiyorum ben fenere elle gol attırmıştı dimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 http://www.ligtv.com.tr/MacOzetleri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Aaaa Bjk maç mı kazanmış, gidip makarna konserve falan stoklayayım bari, hayra alamet değil bu pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi bjk maç kazanmış diyince şaşırmıştım dandik bi penaltıyla kazanmış şaşkınlığım geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 1-0 filandr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar