Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Işık üniversitesi saçmalıkları Vol.1

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Çok az üni öğrencisi okuldan sonra bakalım bugün ne yapmışız diye tekrar yapar abi , üni öğrencisi sınav öncesi çalışır sınava hatta son dakikalarda atar golleri.. bu böyledir.. abi bi de şöyle bişi var , ışık üni istanbulda puanı en düşük üniversite , yani buraya kimler gelir? tembel adamlar , dersleri kötü adamlar.. sen bu adamlardan çok bişey bekliyemezsin ki zaten adam tembel olduğu için gelmiş senin üniversitene.. bu sene mit sorusu soran hoca vardı abi bizde , boğaziçinin geçen seneki final sınavını yaptım bu sene quantum fiziği dersinde.. ben zaten tembel bi adamım senin ünine gelmişim , sen benden ne bekliyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

Yüksek lisans ile ilişkisi kesilmiş kız arkadaşımın.. Sırada rektörlük ve üniversite yönetim kurulu var , eğer burdan da sonuç çıkmazsa hukuki yollara başvurulucak ve bütün mesaimi bunun için harcıyacağım... Rezil etmeyen , insanların diline düşürmeyen ne olsun... şerefsiz herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha çok iyi valla BA gelmesi gereken tarih dersim nasıl oluyorsa CB geliyor. misal çok seviyorum ben bu dersin notunu 19'una kadar öğrenemiyorum nasıl oluyorsa 21 ocakta açıklanıyor okul falan kapandıktan sonra . Var öyle şeyler olmaz mı.

Çok hoş bi okulumuz var severiz. Türkiye'de 2 ortalama olmayınca burs kesen tek özel okul Işık bahaneleri ise mukemmel eğitim kalitesi düşmesin. Çok kaliteli bir okul ya aman düşmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız okula girerken okumuyor musunuz o minik bilgileri.. hani dersleri bilmem neyi ona göre alırdı kız arkadaşın okusaydı..

kusura bakma ama kız arkadaşın hatalı.. en azından 2.dönem ders almak yerine atılmak istemiyorsa okulu dondurur sonra 1.dönem aldığı dersleri bir daha alır ortalamayı yükseltirdi..

düşünmeden iş yapmış, doğrudan kendi hatası bence.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

yalnız okula girerken okumuyor musunuz o minik bilgileri.. hani dersleri bilmem neyi ona göre alırdı kız arkadaşın okusaydı..

kusura bakma ama kız arkadaşın hatalı.. en azından 2.dönem ders almak yerine atılmak istemiyorsa okulu dondurur sonra 1.dönem aldığı dersleri bir daha alır ortalamayı yükseltirdi..

düşünmeden iş yapmış, doğrudan kendi hatası bence.

tamam abi doğru söylüyosun da , o zaman bunun okuldan hertürlü sene sonunda atılıcağı belli , yani boşu boşuna okuttular 1 dönemi , senin dediğinden bu sonuç çıkıyor.. yani işlerine geldi oh ne güzel 1 dönem daha para alırız mis gibi sonra atarız... güzel valla
Sosyal ağlarda paylaş

nasi bosu bosuna okuttular ben onu anamadim ya
kiz ilk donem 6 ders aldi 1.8 ortalam ami geldi ?
3 ders aldi 1 i f oldu desek
gene 2.5 un ustune ciakrki ortalama
3 ders alir 3.2 ortalama getirirsin
yada 4 ders alir 3.025 ortalam agetirirsin

yane imkansiz diye bisi yok
yuksek lisansda ayrica 1.8 ortalama ne ya
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de adamlar kimler kesin kaldı acaba şimdiden söyleyelim ki boşuna okumasınlar; ya da kimler kalabilir acaba ona göre söyleyelim ki iyi ortalama getirsinler yazık diye sizi düşünmek zorunda değil ki.

İnsan 1.8 getirince bir bakar yahu ben nası çıkıcam bu işin içinden acaba napmam lazım diye strateji kurar olmayacaksa bırakır okulu falan di mi

bunları söylemek pek bizim üstümüze vazife değil de ortada bir yanlışlık var yani belirtmek gerekir
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısınız abi teorik olarak , zaten en büyük yanlış yönetmeliği okumamak.. hangimiz açıp yönetmeliği okuyoruz? kulaktan dolma bilgilerle belli şeylerin sebep ve sonuçlarını bilmiyormuyuz? Danışman diye bişey koymuşlar okula , adam bölüm başkanı o bile biz söyleyince "aa öylemiymiş ben bilmiyordum diyor" fakülte yönetim kurulu 4 kişi 2 sinin haberi bile yok böyle bişeyden.. herkez etrafta 3 ortalama yapmadan mezun olunmaz diyor ama bu kuralı bilen yok işte...
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

tamam abi doğru söylüyosun da , o zaman bunun okuldan hertürlü sene sonunda atılıcağı belli , yani boşu boşuna okuttular 1 dönemi , senin dediğinden bu sonuç çıkıyor.. yani işlerine geldi oh ne güzel 1 dönem daha para alırız mis gibi sonra atarız... güzel valla

okul bu gibi şeylerle ilgilenmez. dava bile açsan haksız kız arkadaşın. sonuçta yönetmelik belli. senin dediğin şey gibi oluyor.. "araba üreticileri kaza yapacağını söylememişti.." ehliyetsiz, çıkna, gazlayan kız arkadaşının olduğu durumda ne yapsın üretici..

ikinci dönemde notlarını kurtarma ya da dondurup devam etme hakkına sahip olacaktı halbuki. dondursa bile parasını ödeyecekti o da ayrı konu.

yönetmeliği okumadan üni. mi okunur? esas soru bu.. bırak yüksek lisansı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...