Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kadın bütün hocalardan nefret ediyorum net. ana dersimde sınıf birincisi lab birincisi falan olup matematiği veremedim diye toplamda 1 sene boş gezdirecekler beni. ikinci dönem kayıtlanamıyorum okula. hayır anladık ağaç sistemi var okulda sen dersin a'sından geçemiyosan b'sini giremezsin mantığı ok. fakat ikinci dönem matematikle alanı dersi hiç yok. neden kayıtlanamıyorum? hepsini geçtim tekrar söylüyorum akademik personelin ve rektörlüğün öğrenci işlerinin yüzde 99'undan nefret ediyorum. Memur zihniyetiniz çocuklarınızdan karınızdan götünüzden basur olarak falan çıksın. allah hepinizin belasını versin. ege üniversitesi tamamen yansın küllerine sıçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sen mi kaldın dersten onlar mı bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 oha goth'ic demiş, BAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bölüm derslerimizin hiçbiri diğer dönem açılmıyor, yaz okulunda açılmıyor, büt yok.Başka üniversitelerden aynı kodlu ders araştır onu almaya çalış dilekçe milekçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 haydaolm senin nedir çektiğin şu okuldan ya olm gir tekrar össye gel istanbula yeter lan. Ben okutcam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kadınların çalışmasına karşıyım evde otursunlar çünkü beceriksizler üstelik kafaları da işten başka her yerde olabiliyor çalışma saatlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Esas bu kadın milletine araç kullanmayı yasaklayacaksın bak trafikte kaza vs.. oluyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yaa yaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://img21.imageshack.us/img21/7184/gulucugeodaklan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 SeymourButts said: http://img21.imageshack.us/img21/7184/gulucugeodaklan.jpg senin libido ucmus bugun hadi hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 karikatürün okul ve nefretle alakasını anlayamadım. sendende nefret ediyorum artık. ekmekle hon oynaya oynaya nefret bulastırdı ibinozaldehit bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 benden nefret edilmesinden çok hoşlanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 AGE SEX LOCATION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hayirdir nerden esti paticik sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ege bilmühten selamlar, o nasıl bi sistem hangi bölüm abi, ağaç sistemi nedir noluyo? bizde mesela nedir, algoritma 1den kaldın diyelim, onu bi ara veriyosun bi o, algoritma 2yi falan alabiliyosun gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Vingthor said: ege üniversitesi tamamen yansın küllerine sıçayım. gel sen de hazırlan öss'ye hatta yarın bize ders çalışmaya gelsene ;);););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 1'den kalınca 2'yi içine alma sistemi bizim ekonometride de vardı. İlk sene matematik ve istatistikten kalırsan 20 civarı dersin uzuyordu, bir kaç kişi kaldı sonraki sene sistem değişti. Olan kalanlara oldu. En efsanesi de ekonometri girişti, bana denk gelmedi ama 7 senede bitiren sefillerin kafadan 2 senesi uzuyordu son sınıf dersi olan zaman serilerinden herkes banko okul uzattığı için. Şimdiki sistem daha da güzel, not ortalaman 65 olmazsa okul bitmiyor mu öyle birşey, büt, yaz okulu falan yok, eğer dersin kalırsa ve 2.00'ı tutturamazsan da sınıf geçemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 şöle ki biyolojide çok mantıklı bu sistem. sen morfoloji veremezsen fizyoloji veremezsin. hakkaten veremezsin. fakat bir daha mat dersi yok. biyoistatistik var sadece oda sonra. ikinci dönem kayıtlanamama olayı saçmalık o yüzden. aptal aptal işler. @saeros: GELeyim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Lol ving hoca seni beğenmemiş vermemiş diyeceğim ama pek brutal çocuksun dışarıdan, sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar