Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rage against the okul


Vingthor

Öne çıkan mesajlar

kadın bütün hocalardan nefret ediyorum net.
ana dersimde sınıf birincisi lab birincisi falan olup matematiği veremedim diye toplamda 1 sene boş gezdirecekler beni. ikinci dönem kayıtlanamıyorum okula. hayır anladık ağaç sistemi var okulda sen dersin a'sından geçemiyosan b'sini giremezsin mantığı ok. fakat ikinci dönem matematikle alanı dersi hiç yok. neden kayıtlanamıyorum?

hepsini geçtim tekrar söylüyorum akademik personelin ve rektörlüğün öğrenci işlerinin yüzde 99'undan nefret ediyorum. Memur zihniyetiniz çocuklarınızdan karınızdan götünüzden basur olarak falan çıksın. allah hepinizin belasını versin.

ege üniversitesi tamamen yansın küllerine sıçayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1'den kalınca 2'yi içine alma sistemi bizim ekonometride de vardı. İlk sene matematik ve istatistikten kalırsan 20 civarı dersin uzuyordu, bir kaç kişi kaldı sonraki sene sistem değişti. Olan kalanlara oldu.

En efsanesi de ekonometri girişti, bana denk gelmedi ama 7 senede bitiren sefillerin kafadan 2 senesi uzuyordu son sınıf dersi olan zaman serilerinden herkes banko okul uzattığı için.

Şimdiki sistem daha da güzel, not ortalaman 65 olmazsa okul bitmiyor mu öyle birşey, büt, yaz okulu falan yok, eğer dersin kalırsa ve 2.00'ı tutturamazsan da sınıf geçemiyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöle ki biyolojide çok mantıklı bu sistem. sen morfoloji veremezsen fizyoloji veremezsin. hakkaten veremezsin.

fakat bir daha mat dersi yok. biyoistatistik var sadece oda sonra. ikinci dönem kayıtlanamama olayı saçmalık o yüzden. aptal aptal işler.

@saeros: GELeyim ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...