CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Arkadaslar baslıga baktıgınız zaman yanlısyer burası dersınız ama konun ıcerıgı yanlıs deeeel ben server kurudm arkadasları da sokmak ıstıyom fakat gıremıyolar ipmi ve portu(2593)verıyom login dosyasına yazıyolar ama gıremıyolar neden bole oluyo yardım edermsınız?[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Arama yaparsan, Adsl için gerekli bilgileri toplayabilirsin.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 oke saolasın cok guzel yazmısıın ara dıye ama aradım 2 tane topic acılmıs ondada duzgun bisi yazmıyo firewall nasıl kapanır? bide alakasız ama Sayın Arion ya bu amentesde banada bı acc versene ya :D[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Zoom Adsl ayarlarına gir oradan Firewall'ı Disable et. Ya da Zoom Adsl Kullanım Kılavuzunu oku. Account için de forumlardan üye olman gerekli.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Firewall rulaz.Baglantına sag tus tıkla guvenlik yada sag e ust kosede ne yazıyorsa firewallı iptal et restart at arkana yaslan serverını ac ve OYNA![signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Arion, 21 Temmuz 2004 16:51 tarihinde demiş ki: Zoom Adsl ayarlarına gir oradan Firewall'ı Disable et. Ya da Zoom Adsl Kullanım Kılavuzunu oku. Account için de forumlardan üye olman gerekli. anlamadın onur. senın 25343x acclarından ıstıyor.[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Genor bu dial-up deil kardes bende zaten senin dedigini yapsam bile zaten kapalı firewall bide pyro accm yokkkı ne isteyem :D[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yasılanı bı daha oku anlamadın sende?[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Pyr0, 21 Temmuz 2004 17:06 tarihinde demiş ki: said: Arion, 21 Temmuz 2004 16:51 tarihinde demiş ki: Zoom Adsl ayarlarına gir oradan Firewall'ı Disable et. Ya da Zoom Adsl Kullanım Kılavuzunu oku. Account için de forumlardan üye olman gerekli. anlamadın onur. senın 25343x acclarından ıstıyor. yok lem abartma onunki 21x di.valla bikere görmüştüm brit bankada adamın +15 katanayı çalmıştı :) arkadaşda stealing ile snooping bile vardıda ha bu arada onu sen 25bin mana ile nası pvp yapıordun ya iyi yetiodu sana yani bana yetmez okadar mana ard arda kaç in vas por atıodun açıklada senden sonra gelecek BÜYÜK EDİTCİ ADMİNLER RAHAT EDİT YAPSIN ....[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 hayrı pıtır a 25000 mana verıp ard arda 4 earth atarak adamları yatırınca forumdada wand vardır dıye kıvırmısdı :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 auhaah eet hatırladım :) birde destardda speed kökleyip elinde quarter staff tabi manada 25 bin sırf impor atarak adamı öldürmüştü :) tabi arada quarter staff vuruordu hakkını yememk lazım bu arada onur ya şu speed i kaçta açıodun senin ki baya iyidi versene link flm .[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Of The Angel dı o destarddakı.hatta lord olunca Lord Of The Angel oluyodu euaha :horace:[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 evet antheus=kernel=malthus banlamıştı.hatta bankasındaki mareleri çıkarmıştı admetos edite bakalım diye tabi arionun olduğunu bilmioruz okadar mare vardıki onların silerken page box ı silmişti admetos sora tabi ertesi dün nicki Desturiction mu ne olmuştu.sonra pklık sarmadı o/c ye el attı bir katana vardı okadar oynamışki ayarlarıyla tek vuruşta adam alıordu :)[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 arkadaslar konuyu saptırmayak lutfen :D daha cevap alamadım kullanma klavuzundan okudum ama arkadas gene gıremıyo! x3 zoom adsl modemı olupta server acan bı arkadas varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 denetim masasını aç ağ bağlantılarıma gir oradan adsl nin bağlantısını görürsün zaten sağ click yap özelliklere gel oradam üstteki gelişmiş sekmesine gel internet güvenlik duvarının yanındaki tik i kaldır tamam de restart at sphere i aç o anki ip ni arklarına ver bu kadar basit :) umarım anlamışsındır anlayamadğın yer olursa gene sor .[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Soruyorum hazır ol benım ag baglantılarında sadece e-kolay var xp kullanıyom bıde bı sorun olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 sadece e-kolay mı peki yüksek hızda bağlantın yani adsl ile ilgili bir bağlantı ikon u yokmu ?[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Hımmm gordum o var da gelismis te ki duvar olayı zaten kapalı[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Up! Bu soru ya kimse cevap yazamıyomu arkadaslar![signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyper Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Bak arkadaşım öncelikle modeminin configrasyon bölümüne gireceksin orada advenced setup bölümü var raya tıkla ve aşağıda nat yazan bir yer var oraya gir seçmeli olan bölümde nat'ı seç save changes tıkla arkasından write settings falan filan yazan butona tıkla çıkan pencerede confirme tıklla ve modemini reboot etmesini bekle daha sonra system statuse gir oradaki ip adresini al ve arkadaşlarına ver girsinler iyi oyunlar...[signature][hline]icq :124155792 İnsanlar senin fırtınlarınla ilgilenmez gemiyi limana sağlam getirip getirmediğinle ilgilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pause Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Zoom ADSL X3 modelinde Web Panel vardi yanli$ hatirlamiyor isem.. Explorer pencerene basitce 127.0.0.1 yaz. Kar$ina user name ve password soran bir panel cikmasi gerekli.. Ayni $ekilde ayni panel'e 192.168.0.1 IP'sinden de ula$abilirsin.. Zoom ADSL'in default user ve password'u; user: admin password: zoomadsl Bundan sonra artik arayuzden firewall settings'i bulup disable ettikten sonra save edip cikacaksin.[signature][hline]Quaxis High Council - www.quaxis.net - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyper Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 benim bildiğim o ip adresi 10.0.0.1 veya 2 olur kardeş.[signature][hline]icq :124155792 İnsanlar senin fırtınlarınla ilgilenmez gemiyi limana sağlam getirip getirmediğinle ilgilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveCursed Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 10.0.0.2'dir o. Bu arada Pyro ve Lucas Arion'u realden tanırım zamanında msnde Arion ağbey modlarinizi bilirim :) Neyse Sizde adam oldunuz ya su ultima dunyasinda ne diyim..[signature][hline]Hayat bisiklete binmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 http://10.0.0.2/ Bu adrese girip options'dan virtual server'a girip 2593 port'unu acicaksin.Port'u eklerken sana ip sorucak oda suanki ip'ni yazicaksin 10.0.0 artik kac ise :) [Bu mesaj sirplaya- tarafından 22 Temmuz 2004 07:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yok kardeş yok.. Ben 2-3 aydan beri uğraşıorum bu sorunla.Ne Virtual Server ne DMZ Ne Half PPP Bridge hepsini denedim hiç biri yemior.NAT ile denedim modemin girmediğim yeri kalmadı.Kendi sitesindede bu soruya cevap veriyolar ama tık yok.Gittim Telekomdan StatiC IP aldım gene yok.Artık kafam bozulcak gitçem Windows 2k Server yada 2003 server kurcam o olcak.olmuyor yaa kafayı yicem bu sorunla ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar