Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zoom Adsl x3 modem

CythraulAkhera

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar baslıga baktıgınız zaman yanlısyer burası dersınız ama konun ıcerıgı yanlıs deeeel ben server kurudm arkadasları da sokmak ıstıyom fakat gıremıyolar ipmi ve portu(2593)verıyom login dosyasına yazıyolar ama gıremıyolar neden bole oluyo yardım edermsınız?[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arion, 21 Temmuz 2004 16:51 tarihinde demiş ki:
Zoom Adsl ayarlarına gir oradan Firewall'ı Disable et. Ya da Zoom Adsl Kullanım Kılavuzunu oku.

Account için de forumlardan üye olman gerekli.

anlamadın onur. senın 25343x acclarından ıstıyor.[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 21 Temmuz 2004 17:06 tarihinde demiş ki:
said:
Arion, 21 Temmuz 2004 16:51 tarihinde demiş ki:
Zoom Adsl ayarlarına gir oradan Firewall'ı Disable et. Ya da Zoom Adsl Kullanım Kılavuzunu oku.

Account için de forumlardan üye olman gerekli.

anlamadın onur. senın 25343x acclarından ıstıyor.

yok lem abartma onunki 21x di.valla bikere görmüştüm brit bankada adamın +15 katanayı çalmıştı :) arkadaşda stealing ile snooping bile vardıda ha bu arada onu sen 25bin mana ile nası pvp yapıordun ya iyi yetiodu sana yani bana yetmez okadar mana ard arda kaç in vas por atıodun açıklada senden sonra gelecek BÜYÜK EDİTCİ ADMİNLER RAHAT EDİT YAPSIN ....[signature][hline]SlayerTR

SlayerTr Admin ...

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Sosyal ağlarda paylaş

auhaah eet hatırladım :) birde destardda speed kökleyip elinde quarter staff tabi manada 25 bin sırf impor atarak adamı öldürmüştü :) tabi arada quarter staff vuruordu hakkını yememk lazım bu arada onur ya şu speed i kaçta açıodun senin ki baya iyidi versene link flm .[signature][hline]SlayerTR

SlayerTr Admin ...

Sosyal ağlarda paylaş

evet antheus=kernel=malthus banlamıştı.hatta bankasındaki mareleri çıkarmıştı admetos edite bakalım diye tabi arionun olduğunu bilmioruz okadar mare vardıki onların silerken page box ı silmişti admetos sora tabi ertesi dün nicki Desturiction mu ne olmuştu.sonra pklık sarmadı o/c ye el attı bir katana vardı okadar oynamışki ayarlarıyla tek vuruşta adam alıordu :)[signature][hline]SlayerTR

SlayerTr Admin ...

Sosyal ağlarda paylaş

denetim masasını aç ağ bağlantılarıma gir oradan adsl nin bağlantısını görürsün zaten sağ click yap özelliklere gel oradam üstteki gelişmiş sekmesine gel internet güvenlik duvarının yanındaki tik i kaldır tamam de restart at sphere i aç o anki ip ni arklarına ver bu kadar basit :) umarım anlamışsındır anlayamadğın yer olursa gene sor .[signature][hline]SlayerTR

SlayerTr Admin ...

Sosyal ağlarda paylaş

Bak arkadaşım öncelikle modeminin configrasyon bölümüne gireceksin orada advenced setup bölümü var raya tıkla ve aşağıda nat yazan bir yer var oraya gir seçmeli olan bölümde nat'ı seç save changes tıkla arkasından write settings falan filan yazan butona tıkla çıkan pencerede confirme tıklla ve modemini reboot etmesini bekle daha sonra system statuse gir oradaki ip adresini al ve arkadaşlarına ver girsinler iyi oyunlar...[signature][hline]icq :124155792
İnsanlar senin fırtınlarınla ilgilenmez gemiyi limana sağlam getirip getirmediğinle ilgilenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Zoom ADSL X3 modelinde Web Panel vardi yanli$ hatirlamiyor isem..

Explorer pencerene basitce 127.0.0.1 yaz. Kar$ina user name ve password soran bir panel cikmasi gerekli..
Ayni $ekilde ayni panel'e 192.168.0.1 IP'sinden de ula$abilirsin..

Zoom ADSL'in default user ve password'u;

user: admin
password: zoomadsl

Bundan sonra artik arayuzden firewall settings'i bulup disable ettikten sonra save edip cikacaksin.[signature][hline]Quaxis High Council
- www.quaxis.net -
Sosyal ağlarda paylaş

yok kardeş yok.. Ben 2-3 aydan beri uğraşıorum bu sorunla.Ne Virtual Server ne DMZ Ne Half PPP Bridge hepsini denedim hiç biri yemior.NAT ile denedim modemin girmediğim yeri kalmadı.Kendi sitesindede bu soruya cevap veriyolar ama tık yok.Gittim Telekomdan StatiC IP aldım gene yok.Artık kafam bozulcak gitçem Windows 2k Server yada 2003 server kurcam o olcak.olmuyor yaa kafayı yicem bu sorunla ben..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...