Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngilizce Kurs Önerisi

-Nae

Öne çıkan mesajlar

Konuşma ağırlıklı bir kurs istiyorsan wall street iyidir. Milyon tane etkinliği var, saat/ders sınırı da yok, ben gittiğimde günde 4-5 saat falan derse giriyordum her gün. Ders dediğim de 8-12 kişilik sınıflar gruplar halinde birşeyler tartışıyorsun, kompozisyon yazıyorsun vs.

Normalde senin seviyende 6-7 saatlik etkinlik, hafta sonları 2 saat gramer sınıfı bir de 4 saat mi ne bilgisayar başında salakça ders açılıyor haftada, ama üst ya da alt seviyelerin derslerine girersen ya da 2. 3.ye açılan gruplara da kayıt yaptırırsan kimse niye geldin çık dışarı falan demiyor. İstersen 1v1 ders de alabiliyorsun randevuyla falan, ben dilbilgisinde kafama birşey takıldıkça ders alıyordum. Sanırım 20 saat falan ders de böyle aldım 4 ay devam ettiğim süreçte.

Ama şöyle de birşey var gramerin falan zayıfsa pek de girişken değilsen sadece gidip gelip konuşanları dinlersin. Sadece para vermiş olursun. Çok acayip insanlar vardı, şirketleri tarafından 2 senedir çeşitli kurslara yollanmış gelip tüm etkinlik boyunca sadece dinleyen; sorulan sorulara sadece yes, no, ok, well diye cevap veren.

Bir de tamam WS dersen şubelerini araştır hepsi aynı kalitede değil.
Sosyal ağlarda paylaş

belli bir seviyenin ustundeysen gidecegin her turlu kurs seni yoluncak kaz olarak goren cinsten olacaktır,temel ingilizce egitimi aldıysan etkin konusmak icin film izle,muzik dinle,internetten veya gercek hayattan surekli gorusebilecegin yabancı arkadaslar edin,ha diyorsan ingilizce dilbilgisi ogrenmek istiyorum incik cincik konusmak sorun degil kursa git
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...