Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bim Reklamları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yesilini tarikatini sinifini bilmem

bim in sattigi mallarin cogu dusuk mal, mecbur giriyorum arada susuyorum filan acayip acayip markalar

kimi zaman cok super cikabiliyor, her dusuk mal kalitesiz diye bir kural yok (eski kasar vardi aknazmi ne efsaneydi) ama cogu zaman girdigimde almak istedigim urunu bulamiyorum, gereksiz zaman kaybediyorum vs vs

carrefour da cok les olmaya basladi, misal bizim burdakinde soguk pepsi bulamiyorum filan hep dolap kapali ne hikmetse yanda coca cola buz gibi duruyor

tansas desen cok vasat oda marka sayisi konusunda

migrostan memnunum ama, ne ararsam buluyorum hatta sanirim pinarin ketcap mayonezini satan tek hipermarket olabilir, rocco nun abuk subuk sekerleri falan filan bi migrosta rastliyorum
takip ettigim cok aylik yayin var, genellikle sadece migrosta gununde buluyorum

cogu zaman fiyatlari kazik ama en azindan gittigim zaman eli bos donmedigim tek market, ne aradiysam mutlaka oluyor
Mesaj tarihi:
Atsumichi said:

forgiver said:

ve her caddede var

abi hükümetin desteklediği adamlar...ortaklarına bi baksanıza:D

lan ben zaten fedarellerdenim, sen yenisin galiba

---

nereye açsalar satış yapıyor yani, kırıkkale ufacık yer yine de bütün mağazaları iş yapıyor
Mesaj tarihi:
migros un öne tarihi geçmeye yakın ürünleri dizip arkaya yeni tarihlileri atmaktan başka bir numarası yok, herkes de biliyor taktiğini hala aynı şeyi yapıyolar sanki bir işe yarıyor
Mesaj tarihi:
BİM'in meyve suları güzel evet. Şu Jucy marka bi meyve suyu satıyolar, onu Tamek'e yaptırıyolar mesela.
Hatta ürünlerinin büyük çoğunluğunu tanındık firmalara yaptırıyolar.

Ama hiçbi ürünü de Migros, Carrefour gibi yerlerde satılanlar kadar kaliteli ve uzun ömürlü olmuyo. Mesela bi kaşar alıyosun, 2 saat dışarda unutsan eriyip öylece kalıyo sdfklj
Mesaj tarihi:
forgiver said:

migros un öne tarihi geçmeye yakın ürünleri dizip arkaya yeni tarihlileri atmaktan başka bir numarası yok, herkes de biliyor taktiğini hala aynı şeyi yapıyolar sanki bir işe yarıyor

abi bildiğimiz türk taksici mantığı...bilmiyorsa kakala gitsin :D
Mesaj tarihi:
ben begendim reklamlari

bime uygun olmus, o acidan begendim. ayni reklami migros yapsa olmazdi, ama bim de cok janjanli bir reklama girisse abuk kacardi

reklamin kendisi mesaj olmus boyle, guzel olmus kanaatimce
Mesaj tarihi:
Biz fakir degiliz ama ben bimden alısveris yapıyorum.Annem alısverrise dalıp piano dersine geç kaldıgım için midilliye binmeme izin vermemişti bir keresinde.
Mesaj tarihi:
Ha bu arada evet reklamlar sağlam. Ama yine de BİM'in o akıllarda yerleşmiş olan yeşil sermaye imajını silmeye yetecek bi şey diil. Hatta o imajı silmek baya zor ya.
Mesaj tarihi:
escape said:

Ama migrosun şöyle bi dengesizliği var. Domuz eti ürünleri satıyor. Pastırması sucugu falan.

mis gibi dimi:D abi bu ülkede ne insanlara foseptikden gelme suyla yapılmış yemek yedirildi :D bırak domuz yemişiz çok mu :D
Mesaj tarihi:
Migros iyidir.
raflar düzenli ve temiz.
aradığım ürün hep mevcut oluyor,alternatiflerini de buluyorum.karışık olmadığı için aradığım şeyin yerini biliyorum direkt gidip alıyorum,tık bitti.
son kullanma tarihi geçmiş ürüne ya da bayat ürüne rastlamadım hiç.değişik şeyler oluyor,hoş oluyor=)
ürün yelpazesi geniş.
evime yakın.
daha ne olsun.
migros <3
Mesaj tarihi:
Brigand said:

verdiğin 3 kuruş para bile değil onların gözünde. diğer insanlar çok laik o zaman ondan mı bim'e göre bizi kazıklıyorlar. onlar da ucuz yapsın, o zaman onlardan alışveriş yapalım.

çok basit bim diğer firmalar kadar reklam vs harcaması yapmıyor bu sayede sabit maliyetlerinin yanıdna değişken maliyetlerini de diğerlerine görece daha düşük tutaibliyor mesela altus diye bir marka var hiç gördün mü arçelik bayilerinde vardır mesela o altus markası arçeliklerle aynı nabntdan çıkıyor ama relam, ambalaj tasarımı, tanıtım masrafları olmadığı ve bazı özellikleri daha kısık olduğu için ikamesi arçelik markasından daha ucuza geliyor. zorlu holding benzer bir uygulamayı regal markasıyla yapmak istedi ama başka kaynaklardan bir aktarım yaptı ki reklam bütçesi ayarlayabildi ülkere gelelim.. bir başka yeşil sermaye (islami demiyorum ama o ayrı bir konu) ülker halk diye bir ürün grubu çıakrttı buna ürün çeşitlenmesi denir keza aynı ürün farklı marka ve ambalajlarda daha düşük fiyata satıyor çünkü ülker fiyatlarını indirerek tüketici karşısında "aldatan taraf" konuuna gelmek istemedi böylece pazar payını arttırdı farklı gelir gruplarına dağıldı. daha da örnek var ama gerek yok

said:
ben bağlamadım, ama konuyu okursan ucuzluk ve islamiyet üzerine geçiyor herşey.

ben sadece neden alışveriş yapmadığımı belirttim çok bir detaya da inmedim sonuç olarak kendişahsi fikrimdir hanikatılıp katılmadığını bleirtirsin "hede hödö laf attı" demezsin

said:
c sınıfı nedir tanımlarmısın_ şimdi ben c sınıfı insanmıyım. bim'den alışveriş yapmama göre mi buluyorsun bunu? c sınıfı insanın arabası nedir evi kira mıdır kendinin midir aylık geliri nedir neye göre diyorsun c sınıfı diye?

haneye giren net gelire göre sıralanan %20 lik dilimlerle açıklanır bu sınıflandırma a, b, c, d ve e di,r ayrıca kendi çlerinde 1,2 diye ayrılır
said:
bir de niye üstüne alındın ben lafı ortaya atmıştım, yarası olan gocunsun diye

çoğunlukla benim yazdıklarım üzrine yazmışsın bir de "c sınıfı" lafını ben söyledim ilk ondan üstüme alınmış oaliblir miyim acaba?

said:
edit: tanımlamışken a sınıfı insanı da tanımlasana bi

a gelir grubu 5. %20 lik grupdur şuradaki incelemeye göre de 26 eylül 2009 itibariyle milli gleirin %45 ini paylaşan sanayici işadamı gibi aylık hane geliri yüksek olan grupdur

bone dan farkım yokmuş quote alma konusunda
Mesaj tarihi:
Bella said:

Migros iyidir.
raflar düzenli ve temiz.
aradığım ürün hep mevcut oluyor,alternatiflerini de buluyorum.karışık olmadığı için aradığım şeyin yerini biliyorum direkt gidip alıyorum,tık bitti.
son kullanma tarihi geçmiş ürüne ya da bayat ürüne rastlamadım hiç.değişik şeyler oluyor,hoş oluyor=)
ürün yelpazesi geniş.
evime yakın.
daha ne olsun.
migros <3

ahaha kaç para verdi migros sana
  • Yeni Oluştur...