ceko83 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bakırköy civarında önericeğiniz en iyi ingilizce kursu hangisidir? Fikir bekliyorum bu hafta kayıt yaptırıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bizler ingiliziz. mayhem mesela. tatar göçmeni ingiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bana kurs lazım ama ingilizce bilen birileri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 pati kusan nesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 anlamdım dediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 paka duraneğmi. kurs yeri falan cidden yokmuş ya da millet yemekte falan herhal o yüzden kimse yazmıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bisürü var bakırköydede ben giden birilerinden tavsiye bekliyorum ona göre öncelikli görüşiyim oralarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Diyalog güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9q_aXttJduk level 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 level 1 iyiymiş =) dioloqun almancasına gttim memnun kldım aslında ingilizcede güzelmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abiiiii. bu ne be? elvanagüven said: Özellikle kolay gelsin demeyi çok istiyorum Kolay gelsin yerine "SO EASY" diyorum ama bence tam anlamı vermio bir de "bence tam anlamı vermio" demiş! pahuauahuahuahuaha http://forum.tureng.com/kelime-danis/8792-kolay-gelsin-ve-bilginize-sunulur/ yapma be elvan.. etme be güzelim.. so easy ne be canım benim.. sırtında çeki ile odun kırarım senin.. kolay gelsin demeyi çok istiyorum ne demek be.. ne demek evladım o.. niye istiyorsun bunu bu kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 :D so easy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 o mesajı nereden buldum, niye gördüm bilmiyorum.. ama tanrılar o mesajı görmemi ve gülmemi istediler.. ah be elvanım.. önce öğren sonra kolay gelir be canım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 üç dört tane kitap al otur çalış internetten de pratik yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 haaa bak al belki işine yarar. ben daha kayıt olmadım ama bir çok forum + veriyor bu siteye bilgine. http://forum.paticik.com/read.php?5,4610483 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ben zorunluluk olmadan calısamayanlardanım tofel ve üds ye grmk istiorum tamamlıyım dedim ama wordtestide bi arastırıyım bakım saolasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 toefl için amerikan kültür derneğini çok tavsiye ediyorlar. ben ielts'e hazırlanıyorum rusyadayım ama olsun pdf lerle hallediyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ielts ile farkı ne tam detaylı fikrim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 onu ben de bilemicem de orasını zaten boşver ama toefl daha çok yerde geçerli. :) ben ingiltereye geçmek istiyorum da o yüzden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 amerikan kultur derneği ve diologla konusayım o zman öncelikle tesekkurler arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 baKıRköY MeRkeZ kAfasIna göre hErKesssSsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 git feys to feysin gramer kitabını al ordan çalışıp yabancı dizi izle. kurs murs yalan. apıra kadar kendin çalış advancedı özel dersle geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bizim kurs baya iyi hocalar fln oturup sohbet ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ingilizin köylüsü bile ingilizce konuşuyo pü size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 al bi wow hesabı tarzanca 2 raid takıl ventrilo fln aha 1 seneye kalmaz şakır şakır kız kaldıracak ingilizcen olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar