aquatik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 teşekkürler...dişi bu arada benim kısırlaştırmaya kıyamadığım kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Dişi hayvanlardan yavru almayı planlamıyorsanız en kısa sürede kısırlaştırın. Bu operasyon 7-8 aylık hayvanlarda bile yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 benim sözünü ettiğim dişi henüz 10 aylık civarında ve hiç dışarı çıkmıyor, -eğer kızgınlık dönemlerini hafif atlatırsa- kısırlaştırmasak olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Kısırlaştırmamak ilerde hormonal dengesizliklere yol açabilir bu da tümöral oluşumlara yol açabilir. Yavru almayı düşünmüyorsanız mutlaka kısırlaştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Vargath said: Kısırlaştırmamak ilerde hormonal dengesizliklere yol açabilir bu da tümöral oluşumlara yol açabilir. Yavru almayı düşünmüyorsanız mutlaka kısırlaştırın. "yavru almak" deme bari ya :S üretim aracı gibi muamele etmeyin hayvancıklara ne olur :( nefret ediyorum alınıp/satılmalarından zaten, bi de satayım diye çiftleştirenler var of ki ne of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kısırlaştırma tabiki de :( . yazık değil mi hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 QueenofSpades said: Vargath said: Kısırlaştırmamak ilerde hormonal dengesizliklere yol açabilir bu da tümöral oluşumlara yol açabilir. Yavru almayı düşünmüyorsanız mutlaka kısırlaştırın. "yavru almak" deme bari ya :S üretim aracı gibi muamele etmeyin hayvancıklara ne olur :( nefret ediyorum alınıp/satılmalarından zaten, bi de satayım diye çiftleştirenler var of ki ne ofhayvani "sahiplenip" sonra boyle konusmak da bir enteresan. ona bakarsan zamaninda misirlilarin taptigi kedinin haline bak anasini satayim, fistik diye bi isimle eve hapis got yayiyo tum gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bide kisirlastirim mi diye soruyo, hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Kestir gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem said: kısırlaştırma tabiki de :( . yazık değil mi hayvana Bir veteriner hekim olarak, hayvanın sağlığını sahibinin keyfinden daha çok önemserim. Bu dediğin yapılır, yani kısırlaştırılmaz ise gelecekte o hayvanın akciğerlerine metastaz yapan meme tümörlerinden dolayı acı çekerek ölüşünü izlemek kime ne fayda sağlar bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kısırlaştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Eaaah yeter ama; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 tamam özür dilerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi resim tam gitmis ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar