Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fıstığı kısırlaştırmalı mıyım yoksa kısırlaştırmamalı mıyım?

QueenofSpades

Öne çıkan mesajlar

Vargath said:

Kısırlaştırmamak ilerde hormonal dengesizliklere yol açabilir bu da tümöral oluşumlara yol açabilir. Yavru almayı düşünmüyorsanız mutlaka kısırlaştırın.

"yavru almak" deme bari ya :S

üretim aracı gibi muamele etmeyin hayvancıklara ne olur :( nefret ediyorum alınıp/satılmalarından zaten, bi de satayım diye çiftleştirenler var of ki ne of
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Vargath said:

Kısırlaştırmamak ilerde hormonal dengesizliklere yol açabilir bu da tümöral oluşumlara yol açabilir. Yavru almayı düşünmüyorsanız mutlaka kısırlaştırın.

"yavru almak" deme bari ya :S

üretim aracı gibi muamele etmeyin hayvancıklara ne olur :( nefret ediyorum alınıp/satılmalarından zaten, bi de satayım diye çiftleştirenler var of ki ne of
hayvani "sahiplenip" sonra boyle konusmak da bir enteresan.
ona bakarsan zamaninda misirlilarin taptigi kedinin haline bak anasini satayim, fistik diye bi isimle eve hapis got yayiyo tum gun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sinemcem said:

kısırlaştırma tabiki de :( . yazık değil mi hayvana

Bir veteriner hekim olarak, hayvanın sağlığını sahibinin keyfinden daha çok önemserim. Bu dediğin yapılır, yani kısırlaştırılmaz ise gelecekte o hayvanın akciğerlerine metastaz yapan meme tümörlerinden dolayı acı çekerek ölüşünü izlemek kime ne fayda sağlar bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...