Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Tam eskişehire gelincek zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 toplanıp gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hayır ankara daha beyaz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kötüm daha beyaz yıllardır güneş görmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 server geldi mi şevki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ne kadar beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 en beyaz ankara. bi kere beyaz kadın ticareti var ankarada. 5 gibi dışarı çıktım sigara almak için, malum nezih semtteyiz; tam anıttepe-maltepe arası, bişey olmaz diye rahat rahat çıkıyorum. maltepenin rusları gene ortaya çıkmışlar tabi, bir tanesi pezevengiyle kar topu oynuyor resmen. gülümseyerek izlerken hatunun attığı kartopu kafama çarptı. adam "mal karı ya, elin adamına geldi işte hey allahım" dedi, gülerek bana "kusura bakma bilader, gavur kafası işte" dedi. şaşkınlıkla gülümseyerek uzaklaştım. çok acayip bi sahneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Siyaset var. Irkçı topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 şaşkınlıkla gülümseyerek uzaklaşmak http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/2288.jpg priceless =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hayır zekeriya daha beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Devokai said: en beyaz ankara. bi kere beyaz kadın ticareti var ankarada. 5 gibi dışarı çıktım sigara almak için, malum nezih semtteyiz; tam anıttepe-maltepe arası, bişey olmaz diye rahat rahat çıkıyorum. maltepenin rusları gene ortaya çıkmışlar tabi, bir tanesi pezevengiyle kar topu oynuyor resmen. gülümseyerek izlerken hatunun attığı kartopu kafama çarptı. adam "mal karı ya, elin adamına geldi işte hey allahım" dedi, gülerek bana "kusura bakma bilader, gavur kafası işte" dedi. şaşkınlıkla gülümseyerek uzaklaştım. çok acayip bi sahneydi. AHAHAHAHAHAH kim dedi lan orası nezih diye sana, iyi yemişler. semt olarak kocaman bir genelev lan o bölge bütün pavyonlar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 copry said: şaşkınlıkla gülümseyerek uzaklaşmak http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/2288.jpg priceless =) ruless senmisin anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar