xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bugün istanbul hakkında konuşuyoruz. istanbul? her gün bir başka ilimiz,ilçemiz konuşulacak. böön istanbul. hadi bakalım.
reyou Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 izmirliler gelip (benim gibi) istanbuldan daha guzel dicek, izmir bidaha gavur olarak. biri ankara reeerorororoee dicek. sonra biri istanbulda yasayan buraya alisir dicek. antalyalilar 1-2 bisi solicekler.. falan filan bole bi topik iste.. yanlis sehirden basladin dostum.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hayır herkese sırayla gelecek. antalyalıyım ama izmire bayılıyorum ulan ne bahtsız adamım diyebilirim hatta. neyse konumuz istanbul.yarın içinde birimiz açıverir falan. hem biraz bilgileniriz. bütün illerimizi ilçelerimizi bilelim. ne güzel olur. hatırlar anımsarız. bye.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 çanakkale süper yer 18 mart dan hocalık teklifi gelse hemen giderim çanakkale dardanel maçlarıda eğlenceli geçiyor
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 izmir çok güzel o yüzden istanbulda oturanlar alışıyorlar çanakkale en güzeli ama ankaranın da gideri var
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ankara hani kesekağıdı ya da kırmızı ışık lazım
Öne çıkan mesajlar