xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bugün istanbul hakkında konuşuyoruz. istanbul? her gün bir başka ilimiz,ilçemiz konuşulacak. böön istanbul. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 izmirliler gelip (benim gibi) istanbuldan daha guzel dicek, izmir bidaha gavur olarak. biri ankara reeerorororoee dicek. sonra biri istanbulda yasayan buraya alisir dicek. antalyalilar 1-2 bisi solicekler.. falan filan bole bi topik iste.. yanlis sehirden basladin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hayır herkese sırayla gelecek. antalyalıyım ama izmire bayılıyorum ulan ne bahtsız adamım diyebilirim hatta. neyse konumuz istanbul.yarın içinde birimiz açıverir falan. hem biraz bilgileniriz. bütün illerimizi ilçelerimizi bilelim. ne güzel olur. hatırlar anımsarız. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 çanakkale süper yer 18 mart dan hocalık teklifi gelse hemen giderim çanakkale dardanel maçlarıda eğlenceli geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 izmir çok güzel o yüzden istanbulda oturanlar alışıyorlar çanakkale en güzeli ama ankaranın da gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ankara hani kesekağıdı ya da kırmızı ışık lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar