edi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 burdan[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 game1 40 sn de tamamdır ehe cok zekiyim yaf harcanıyom burda tübitak da yazmam lzm[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 lol game 2 de yamyamlar misyonerleri yediginde cıkan sesler süper :) garrk fln[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 evet, ben ilk iki oyunu 1 denemede, ucuncu oyunu 2 denemede cozdum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 geyik birzck ya..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 2. yi rastgele denedim detaylara bakmak için ama oda basit 3. oyunu 3. denemede çözdüm ehe olay basitmiş aslınd :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ilk oyunun çözümünü bulamadım şu ot kuzu kurt hedesini biri söylesin hehe.hep yiyolar birbirlerini[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 çözüm aşada vardı sanki ;) sol alt[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 arkeyn annatiim: 1) koyunu karsiya gecir, geri don 2) lahanayi karsiya gecir, indir, yerine koyunu bindir, karsiya gec 3) koyunu indir, kurdu bindir, karsiya gec 4) kurdu indir karsiya gec, 5) koyunu al, karsiya gec budur.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hoops benden hızlı yazılmış :) [Bu mesaj Virus tarafından 22 Temmuz 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 spoiler :) kuzuyu götür sonra git otu al otu koy ve kayıga kuzuyu al kuzuyu ilk kıyıya koy ve kurtu al kurtu karşıya koy ve kuzuyu al ve karşı kıyıya götür[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ahaha biliyorum ben bu oyunları :) iyi hatırlattın saol. ama şu yamyamlıyı bi türlü geçemedim :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 1 ve 2 gayet güzel ve kolaydı ancak 3 de iyice saçmalamaya başladı.son oyun nasıl kimbilir[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 2. yi bulamadım allah allah[signature][hline]Madcat.. Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Heh tamamdır :)[signature][hline]Madcat.. Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 var ol edi :p edit=varol dedim isim gibi oldu[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 23 Temmuz 2004 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 asıl oyun bu (patinajda başlık açtım, fazla bakan olmuyo -başka yere de başlık ta açmiim dedim-) fılaşlı fılaşlı niid for sipiid andırgıraund ehe yalnız söliyim 3 mbdır kendisi[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 üçünü de geçtim... password istiyo artık.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya bı asagıda war kopruden [hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 heHeh.. güzel oyunlar. [Bu mesaj kopekolduren tarafından 23 Temmuz 2004 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Koyunluyuda fenerliyide hemen yaptım çok kolaymış :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ***SPOILER*** 3. Oyunun Çözümü 1-3 gider 3 Döner 12-8 gider 1 Döner 6-1 Gider 1 Döner 1-3 Gider Oyun 29 saniyede biter[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ***SPOILER*** 2. Oyun Y=yamyam R=Rahip 2 Y gider 1 Y gelir Y_____RRRYY 2 Y gider 1 Y gelir YY_____RRRY 2 R gider 1Y ve 1R döner YR____RRYY 2 R gider 1 Y döner RRR_____YYY 2 Y gider 1 Y döner RRRY_YY 2 Y gider ve oyun biter RRRYYY_____[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar