DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 nası dandik nası nalet bi sitesin sen ya !!11 akşam 5ten beri girip notlarımı örenmeye çalışıyorum ! 4 dönem sonra 1.8 i geçip repeat olmaktan kurtulacam bunun sevincini yaşatmıyolar adama yaaa akşamdan beri aralıksız sövüyorum !!! warmı girmenin bi yolunu kıvıran pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 esogu obs de bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 -Neiloth- said: esogu obs de bozulmuş sabahtan bu yana pörtlek site, 2 nota bakcaz ona da bakamadık (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ege'de de hack olayları dönüyor giriş yapınca adım "by BLaSTER :/ S" şeklinde çıkıyor ahah. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17984201 milletin harcını yatırıldı gösteriyomuş falan zuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 stimpak said: -Neiloth- said: esogu obs de bozulmuş sabahtan bu yana pörtlek site, 2 nota bakcaz ona da bakamadık (td) aynen kaldık mı geçtik mi belli diil acı çektiriyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abartısız 2 senedir bu anı bekliyorum hacettepenin yaptığı ayıba bak ya :S ne okuyosunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ögrenci islerinde beklerken sıkıntıdan yaınndakine hocam senin bölüm ne der gibi canlandın gözümde :) inşaat benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hacettepe sandın nan tamam sıs sıs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Geçen site bozuldu bizim de bakın noldu adımı yazdım solda gözüküyo Kadir Tolga Elmastaş diye http://img685.imageshack.us/img685/9963/buggq.jpg Devamında notlar falan da çıktı kızın başarılıydı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 keşke bizim sistem de karışsa da ders sorumlusu olarak fln girsem, anca öle mezun olacam gibi =) hala açılmıyo fakin site yaw mayko netcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 giderin var kadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hacettepe örenci işleri daire başkanlığının sitesini yapan emeği geçen içne üfleyen herkesin................ töööbe güncelle : hala tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Hacettepe oid rahatladı.Sorunsuz girilebiliyor.Şahane bir ortalama yapmışım.Kutluyorum kendimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ohh bee.. 2 senelik repeatlikten kurtulup ortalamayı 2 nin üzerine çıkardım sonunda.. dayan mayko dayan az kaldı bitecek bu okul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bizimde bi allahın belası hoca var sınavlar biteli 1 hafta oldu herkes açıkladı bi o açıklamadı . Testti bir de sınav iki dakka çat çat işaretleyip geççek neyine düşünüyosa eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar