Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ahahah ATALAY'A HELAL tenefüste hepsini döver bu çocuk bakışa bak http://img686.imageshack.us/img686/6785/fcxvfd.jpg ayrıca böyle öğretmenin abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Tüm ibnelik ATAYLAYda! Süper Baba babam çalışıo inşaatın 5.katından düştü ölmedi biz çalışalım okuyalım die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 KahnX said: bu videonun komik olduğunu düşünenler rezildir, hayvandır barzodur hatta kişiliksizdir. adam olmaya çalışmış olamamıştır ama yaranmaya çalışmışsın foruma, o yüzden ehehehe diyip geçiyim kendini iyi hisset küçük dünyanda o kızlar kim bilir ne mücadeleler veriyolar ekşiden alıntı aslında bu yaşananı inanılmaz bulan arkadaşların dramı. kolejlerde yok tabi böyle şeyler... ps. mavi kurdeleli kız ilerde baya extrem bişey olucak [Pedobear approval] atar yapmasaydın keşke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bu videonun komik olmadığını düşünen toptur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 insanlığa sığarmı bu videoyu buraya koymak!!1 kahnx kızlardan biri gibi yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 -Deno- said: bu aradaki öndeki tokalı kız hoş olacak ilerde bak söylemedi demeyin. KahnX said: ps. mavi kurdeleli kız ilerde baya extrem bişey olucak http://i8.photobucket.com/albums/a3/zillathegorilla/Misc/liljonjpg.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 komik evet, ama trajikomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Tyrannus said: http://img204.imageshack.us/img204/2862/adszmgk.jpg mallaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Böjeek said: ahahah ATALAY'A HELAL http://img686.imageshack.us/img686/6785/fcxvfd.jpg anakin gibi bakmış lan, bu hepimizi doğrar ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 AHAHAHAHHAHAHAHA vidyoya gelen yorumlar daha komik lan. "ŞŞ NEYE GÜLÜYON, KOLEJDE YOK TABİ, KOLEJ BEBESİ, SSSGGGGGTTTT" AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bizim zamanımızda bölemiydi ağzını aç anında sıva ve tüğ gelirdi :D veletler güzel konuşuyolar. üzülecek bişey yok türkiye burası %17 nin üstünde işsizlik var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ben hic sinif baskani olmadim..... yapmadilar! kirmizi kurdeleyi de en son bana taktilar zaten.... fakir degildik... ama gerizekaliydik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 beni yaptılar bi dönem. dönem bitmeden sınıfta çok karmaşa çıktığı ve elebaşı da ben olduğum için hoca yeni başkan seçelim dedi. ben de siz kovmuyosunuz lan ben istifa ediyorum dedim. sonra ki başkanların hepsine gıcık kaptım, sınıfa sürekli kaos yaşattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 fede said: beni yaptılar bi dönem. dönem bitmeden sınıfta çok karmaşa çıktığı ve elebaşı da ben olduğum için hoca yeni başkan seçelim dedi. ben de siz kovmuyosunuz lan ben istifa ediyorum dedim. sonra ki başkanların hepsine gıcık kaptım, sınıfa sürekli kaos yaşattım http://knowyourmeme.com/i/5629/original/1245459217043.jpg?1247940262 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 amma kalayladı la ne bilmiş veletmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi siz salak mısınız aptal aptal yorumlar yapmışınız ilk sayfalardan beri çocukla fakir diye dalga geçiyorsunuz ? geyiğe aldığınız şeylere dönüştünüz sonunda yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 burada dalga gecilen cocugun fakir olmasi degil ilkokula giden bir cocugun bole konusuyor olmasi ki bencede dalga gecilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sen ilkokulda aynştayn mıydın? sümüklü velettin lan senle de mi alay edeydi herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 cumlenden cok birsey anlamadim ama benim ilkokul hayatimla ilgili yorum yapma nerede nasil okudugum hakkinda fikrin bile yok. Tekrar soyluyorum olay kizin fakir olmasi flan degil ilkokuldaki bir kizin kullandigi kelimeler komiktir ve ayni zamanda yaziktir cocugu bu hale getirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 demin izledim ne tatlılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 lan bu kadar sabah programının bi etkisi olacağını biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim.. bildiğin demagog ağlama duvarı bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 delimanyakcapkin said: cumlenden cok birsey anlamadim ama benim ilkokul hayatimla ilgili yorum yapma nerede nasil okudugum hakkinda fikrin bile yok. Tekrar soyluyorum olay kizin fakir olmasi flan degil ilkokuldaki bir kizin kullandigi kelimeler komiktir ve ayni zamanda yaziktir cocugu bu hale getirmisler. bırak saçma saçma konuşma ya. ilkokul çocuğuyla dalga geçilebilir diyen bi adamsın. feriştahı olsan neye yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bence, insanlığa sığar mı hüseyin, sığar mı atalay demesi komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sınıf başkanlığında sınıf mücadelesini görmek göz yaşartıcı kommunizma vedyot ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar