toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 valla pilotlar direk anlıyolar inis sırasında falan telefon acıldıysa :) düsürür mü bilemem de etkiledigi kesin. bir de abi istanbul'da belediye otobüslerinde bile konusulamazken ucaklarda cok sacma olur. yanındaki adamın 9 saat boyunca yanında bik bik öttüğünü düşünsene. etkilese de etkilemese de ucus boyunca herkesin iyiligi icin telefonla konusmak kesinlikle yasak olmalı.
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 evet bizim millet bokunu çıkrmaya bayıldığı için kan gövdeyi götürebilir bence de
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 zaten sevmem sagda solda bos bos telefonla konusulmasini, cinnet geciririm valla ucakta.
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 umarım o durmadan konuşan görgusuzlerden birinin 3. kulağı çıkar, böyle de ibret olsun diye show tv ana haber'de verirler böyle herkesin götü uçuklar çıtları çıkmadan otururlar ondan sonra.
matama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ya thy de business ta zaten telefon vardi bazi ucuslarda dakikasi 5$ mi ne ole birsey ole 4 saat kimse konusamaz
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hayır bi de business'ta giden adam (eger sonradan gorme degilse) gormus gecirmis, aklı basında adamdır. baskalarının kendi konusmasından rahatsız olabilecegini dusunur kısa keser gorusmesini. ama bizim turkler gibi dunyanın bir numaralı cep telefonu bagımlıları kesintisiz 3 saat konusabilir. zaten hava ulasımının fiyatlarının uygun olmaya baslaması ve ozellikle yurtici ucusların bazen otobusten daha uygun olması yolcu kalitesini de yerle bir etmis durumda. ucagı rotar yapınca havaalanını ayaga kaldıran mı dersin, acil cıkıs kapısının oraya oturup koltuk altına koyamadıgı canta yuzunden cemkiren yolcu mu dersin (kadın bi de sey dedi, hep ic hatlarda oluyo nedense amerikaya bile uctum boyle sey gormedim sdfdsfsd)
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 izmirde otobüste bile yasak hahah. dalga geçiyolar ama ben memnunum.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 barnacle said: izmirde otobüste bile yasak hahah. dalga geçiyolar ama ben memnunum. ciddi ha. ben ilk geldiğimde izmire arkadaşımla bindim arkadaşımda ikaz etmediydi. çaldığında açıp konuştuğumda ne kadar kötü hissetmiştim ya. ayağa kalkıp öküz olduğumu söylemek istemiştim. artık o derecceydi. :)
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 izmirde metroda bile konuşursan ayıplarlar o derece biryeriz
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 izmir metrosunun sadece yarısı falan yerin altında zaten eauh
Öne çıkan mesajlar