Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçakta cep telefonu dönemi başlıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla pilotlar direk anlıyolar inis sırasında falan telefon acıldıysa :) düsürür mü bilemem de etkiledigi kesin. bir de abi istanbul'da belediye otobüslerinde bile konusulamazken ucaklarda cok sacma olur. yanındaki adamın 9 saat boyunca yanında bik bik öttüğünü düşünsene. etkilese de etkilemese de ucus boyunca herkesin iyiligi icin telefonla konusmak kesinlikle yasak olmalı.
Mesaj tarihi:
umarım o durmadan konuşan görgusuzlerden birinin 3. kulağı çıkar, böyle de ibret olsun diye show tv ana haber'de verirler böyle herkesin götü uçuklar çıtları çıkmadan otururlar ondan sonra.
Mesaj tarihi:
hayır bi de business'ta giden adam (eger sonradan gorme degilse) gormus gecirmis, aklı basında adamdır. baskalarının kendi konusmasından rahatsız olabilecegini dusunur kısa keser gorusmesini.

ama bizim turkler gibi dunyanın bir numaralı cep telefonu bagımlıları kesintisiz 3 saat konusabilir. zaten hava ulasımının fiyatlarının uygun olmaya baslaması ve ozellikle yurtici ucusların bazen otobusten daha uygun olması yolcu kalitesini de yerle bir etmis durumda.

ucagı rotar yapınca havaalanını ayaga kaldıran mı dersin, acil cıkıs kapısının oraya oturup koltuk altına koyamadıgı canta yuzunden cemkiren yolcu mu dersin (kadın bi de sey dedi, hep ic hatlarda oluyo nedense amerikaya bile uctum boyle sey gormedim sdfdsfsd)
Mesaj tarihi:
barnacle said:

izmirde otobüste bile yasak hahah. dalga geçiyolar ama ben memnunum.

ciddi ha.
ben ilk geldiğimde izmire arkadaşımla bindim arkadaşımda ikaz etmediydi.
çaldığında açıp konuştuğumda ne kadar kötü hissetmiştim ya.
ayağa kalkıp öküz olduğumu söylemek istemiştim. artık o derecceydi. :)
  • Yeni Oluştur...