regulus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 biliyorum çok açıldı ama zamanım çok yok. nasıl birşey istiyorum 1-ucuz olsun tabi ki 20-30 milyar arası ideal 2-çok güçlü olmasın.1.4 motor gayet yeterli 3-güvenli olsun 4-yedek parçaydı bakımdı servisti kolay olsun 5-az benzin yaksın 6-eli yüzü düzgün olsun 7-sürücü koltuğu geniş olsun(malum 1.97 boy 95 kilo) mesela Fiat Panda bunların çoğuna uyuyor ama yorumlar pek çok değil o araba için bir de fazla küçükmüş. ford fiesta nasıl?açıkçası o hoşuma gidiyor ama otomatik vitesi yok onun galiba sitesinde baktım öyle bir opsiyon yok peugot 206 falan iyi mi ne bileyim işte çok anlamam ben. birşeyler yazarsanız sevinirim[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 1.97 isen 206 sana ufak gelir. En azından sen oturunca arkana kimse oturamaz :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 6-eli yüzü düzgün olsun bence panda buna pek uymuor yaw,:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valium_Corte Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ya fiyat önemli ise sanirim 25 milyar civarlarinda bi otomobil Palio Sporting 120hp koktuk iyi,benzin az yakıo,eli yüzü düzgün bence oldukca güzel bir araba[signature][hline]Ben imza bilmem barnak bassam olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mitsubishi Lancer var 29 milyar 1.3 rahat sığarsın herhalde ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Abi nabacanız lancer mancer 3 yılda dökülcek araba 30 a alıp satcaksn 12 milyara Bırak al bi VW paşalar gibi kullan istediğin kadar sonra sat 30 a aldıysan 26 ya satarsın o derece değer kaybetmiyo. 30 Milyarım olsa şu an gider Astra alırdım 3 5 daha ekleyip birazda şekillisinden almakta fayda var. [Bu mesaj Vodan tarafından 10 Temmuz 2004 05:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 var fiesta nın otomatiği hatta triptonik yaannniii 23-24 e bulursun onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ya fiesta'ya oturup baktım da müthiş geniş ya rahat rahat sığıyorum.öyle ki babamın mondeo var ona bile sığamıyorum.ama fiesta çok rahat. seat cordoba ibiza falan nasıl chevroletler niye bu kadar ucuz(18 milyar falan)onlar nasıl pek iyi değil gibi[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 çünkü onlar chevrolet deil daewoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Yeni opel corsa tdi[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ya annemin arabası corsa ona hiç sığmıyorum şöyle ki gaza basarken radyodaki kanallar değişiyor o derece.otomatik vites istememin en büyük sebebi de çoğu arabada debriyaja düzgün basamıyorum dizim direksiyona takılıyor. şu ana kadar en rahat sığdığım araba fiestaydı.ama onda bile dizim takılıyordu debriyaja basarken.fiesta 1.4 22 milyar falan eğer otomatik vitesi varsa 1.5 falan artar heralde. www.ford.com.tr de fiesta da otomatik vites opsiyonu gözükmüyor ama.[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 vw golf..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Silthanas, 10 Temmuz 2004 13:07 tarihinde demiş ki: fiat in da bir modeli war, arabanin tepesi yuksek ve aciliyor tamamen =) boyum uzun olsa ondan aldirirdim bizimkilere.. Hahaha ozaman taş devrindeki Dino gibi yolculuk eder =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ben de tavsiye ediyorum Fiesta'yı, biz de Fiesta Ghia almayı düşünüyorduk 28 milyara, ama Focus'un 29,5 milyar olduğunu görünce karasız kaldık. Ama Fiesta'nın radyo tasarımı dışında iç tasarımı baya hoş. Sadece radyo tasarımı biraz plastik gibi gözüktü bana. Ama diğer kısımları baya güzel. Bi de özel bi vites sitemi var adının ne olduğunu hatırlamıyorum: İstersen otomatik, istersen +- kullanarak debriyajsız vites arttırma alçaltma işlemini yapabiliosun. 1.4 motorlarda opsiyonel olarak sunuluyor. Ama özelliklerinde yazmamışlar ne broşürde ne web sitesinde..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sağolun. silt senin bahsettiğin fiat stilo galiba :) o da güzel bir arabada 34 milyar falan. 1.4 motor+otomatik niçin kassın anlamadım olsa olsa yakıt tüketimini artırır.anneim corsa 1.3 hem klimalı hem otomatik.klima açılınca ik yokuşta biraz zorlanıyor ama otomatik olması bir ağırlık getirmiyor.çok çevik araba.üstelik ne kadar olduğunu unuttum ama o corsa fazlaca ağır.(eski bi model 96-97 gibi bişey)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ani olarak devir yükseltebileceksen yani viteste enazından 2 3 gibi seçenekler varsa bi derece idare eder ama 1.4 otomatik araba çok bayık olur onun dışında. Eğer tiptronikse daha az sorun yaşarsın tabiki.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Eternal, 10 Temmuz 2004 14:55 tarihinde demiş ki: Yeni opel corsa tdi bencede..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ford focus :) ben kullaniyorum, cok memnunum, benimki 2.0 gerci ama, baya iyi bir araba, rahat, eli yuzu duzgun, derdi tasasi olmayan vs.. ama otomatik araba 1.4 motorla hic de iyi olmaz + otomatik araba fazla benzin yakar + duz vites modelinden pahali olur + transmission'da ariza oldugu zaman tamir edilmesi duz vites arabaya gore daha zor ve epey pahalidir + otomatik araba ilk araban olmasin, yoksa acil durumda duz vites araba kullanman gerektiginde apisirsin. bunlarin yaninda otomatik arabanin artisi tabi ki sehir ici trafikte sagladigi rahatlik, ama bence degmez.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ya amerika sacma sapan bir memleket 6000cc .. yeter sanin siz.. yetmeez?! san diego dan meksikaya giden bir yol var 26km egim yok duz. insan yollar hakkinda bildigi herseyi unutur cekilmez o yollar 2000 arabayla bile[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Opel Meriva 26 milyarmış şu an kampanyada. Otomatik istersen 1.5milyar fark ödüyosun sanırım. 1.6 100 beygir. 1300 kg de ağırlık. Biz düşünüyoruz gerçi boydan dolayı değil bizimkisi ama fiyatı iyi.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 abi fabia yı öneririm sana gayet iyi ama otomatiği var mı bılmem ama gayet hos bi araba sığarsında sanırım iyi makas atıyomuş bizim arkadaş kullanıyo o soledi hoş bi araba tavsiye ederim sana ii şanslar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Opel Corsa...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: edi, 14 Temmuz 2004 03:30 tarihinde demiş ki: ford focus :) ben kullaniyorum, cok memnunum kukla gibin ufacık kızsın tabi memnun olucan heh. adam dizim takılıyo diyo.. :D[signature][hline] aldığım aleti görünce oha diyeceksiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 lol be! ford focus'a cok guzel sigiliyo hem sofor koltugunu arkaya en dibe kadar iterek :), ben yapmiyom ole bisey tabi ama yapilabilir yani :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: edi, 21 Temmuz 2004 09:32 tarihinde demiş ki: lol be! ford focus'a cok guzel sigiliyo hem sofor koltugunu arkaya en dibe kadar iterek :), ben yapmiyom ole bisey tabi ama yapilabilir yani :) Ya hep merak etmişimdir madem böle bişi şaapcan yane koltuğu arkaya kadar çekicen niye ön koltuğu söktürmüyosun? Hayır olmazmı çokmu fanteziye kaçar?[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar