Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba tavsiye eder misiniz

regulus

Öne çıkan mesajlar

biliyorum çok açıldı ama zamanım çok yok.
nasıl birşey istiyorum
1-ucuz olsun tabi ki 20-30 milyar arası ideal
2-çok güçlü olmasın.1.4 motor gayet yeterli
3-güvenli olsun
4-yedek parçaydı bakımdı servisti kolay olsun
5-az benzin yaksın
6-eli yüzü düzgün olsun
7-sürücü koltuğu geniş olsun(malum 1.97 boy 95 kilo)
mesela Fiat Panda bunların çoğuna uyuyor ama yorumlar pek çok değil o araba için bir de fazla küçükmüş.
ford fiesta nasıl?açıkçası o hoşuma gidiyor ama otomatik vitesi yok onun galiba sitesinde baktım öyle bir opsiyon yok
peugot 206 falan iyi mi
ne bileyim işte çok anlamam ben.
birşeyler yazarsanız sevinirim[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

1.97 isen 206 sana ufak gelir. En azından sen oturunca arkana kimse oturamaz :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Abi nabacanız lancer mancer 3 yılda dökülcek araba 30 a alıp satcaksn 12 milyara
Bırak al bi VW paşalar gibi kullan istediğin kadar sonra sat 30 a aldıysan 26 ya satarsın o derece değer kaybetmiyo.

30 Milyarım olsa şu an gider Astra alırdım 3 5 daha ekleyip birazda şekillisinden almakta fayda var.

[Bu mesaj Vodan tarafından 10 Temmuz 2004 05:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya fiesta'ya oturup baktım da müthiş geniş ya rahat rahat sığıyorum.öyle ki babamın mondeo var ona bile sığamıyorum.ama fiesta çok rahat.
seat cordoba ibiza falan nasıl
chevroletler niye bu kadar ucuz(18 milyar falan)onlar nasıl pek iyi değil gibi[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

ya annemin arabası corsa ona hiç sığmıyorum şöyle ki gaza basarken radyodaki kanallar değişiyor o derece.otomatik vites istememin en büyük sebebi de çoğu arabada debriyaja düzgün basamıyorum dizim direksiyona takılıyor.
şu ana kadar en rahat sığdığım araba fiestaydı.ama onda bile dizim takılıyordu debriyaja basarken.fiesta 1.4 22 milyar falan eğer otomatik vitesi varsa 1.5 falan artar heralde.
www.ford.com.tr de fiesta da otomatik vites opsiyonu gözükmüyor ama.[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de tavsiye ediyorum Fiesta'yı, biz de Fiesta Ghia almayı düşünüyorduk 28 milyara, ama Focus'un 29,5 milyar olduğunu görünce karasız kaldık.
Ama Fiesta'nın radyo tasarımı dışında iç tasarımı baya hoş. Sadece radyo tasarımı biraz plastik gibi gözüktü bana. Ama diğer kısımları baya güzel. Bi de özel bi vites sitemi var adının ne olduğunu hatırlamıyorum: İstersen otomatik, istersen +- kullanarak debriyajsız vites arttırma alçaltma işlemini yapabiliosun. 1.4 motorlarda opsiyonel olarak sunuluyor. Ama özelliklerinde yazmamışlar ne broşürde ne web sitesinde..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

sağolun.
silt senin bahsettiğin fiat stilo galiba :) o da güzel bir arabada 34 milyar falan.
1.4 motor+otomatik niçin kassın anlamadım olsa olsa yakıt tüketimini artırır.anneim corsa 1.3 hem klimalı hem otomatik.klima açılınca ik yokuşta biraz zorlanıyor ama otomatik olması bir ağırlık getirmiyor.çok çevik araba.üstelik ne kadar olduğunu unuttum ama o corsa fazlaca ağır.(eski bi model 96-97 gibi bişey)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

ford focus :) ben kullaniyorum, cok memnunum, benimki 2.0 gerci ama, baya iyi bir araba, rahat, eli yuzu duzgun, derdi tasasi olmayan vs..
ama otomatik araba 1.4 motorla hic de iyi olmaz + otomatik araba fazla benzin yakar + duz vites modelinden pahali olur + transmission'da ariza oldugu zaman tamir edilmesi duz vites arabaya gore daha zor ve epey pahalidir + otomatik araba ilk araban olmasin, yoksa acil durumda duz vites araba kullanman gerektiginde apisirsin.
bunlarin yaninda otomatik arabanin artisi tabi ki sehir ici trafikte sagladigi rahatlik, ama bence degmez.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 21 Temmuz 2004 09:32 tarihinde demiş ki:
lol be! ford focus'a cok guzel sigiliyo hem sofor koltugunu arkaya en dibe kadar iterek :), ben yapmiyom ole bisey tabi ama yapilabilir yani :)

Ya hep merak etmişimdir madem böle bişi şaapcan yane koltuğu arkaya kadar çekicen niye ön koltuğu söktürmüyosun? Hayır olmazmı çokmu fanteziye kaçar?[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...