corrie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Arkadaşlar hesabım 2009 haziran ayından beridir kapalıyıdı. Tekrar başlamayı düşündüğüm için hesabıma girdim. Fakat Armory'de aşağıdaki uyarı çıktı. Karakterimi göremiyorum. Yani ödeme sayfasıda açılıyor, yatırsam açılcak hesap. Neler olduğunu çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Belli bir süre girmeyince armoryde gözükmüyor karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 belirli bir süre aktif olmayan karakterler armoryde görünmüyor. hesabını aktif hale getirdiğinde bıraktığın yerden devam edebilirsin merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 belirli bi süre girmezsen armory'den siliniyo demeye delmiştim oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 belli bir süre ahhh oyunmuş. orda relevance diye bişi var hiç dikkat ettin mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 belli bir süre girmezsen armoryde görünmüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 evet anlaşılan belirli bir süre girmemişim oyuna, ya belirsiz olsaydı? olan "kapı gibi" mage'e olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bir ara 80 hunterım gözükmüyordu. +30 mage'de bir problem yoktu Öyle 1-2 saat falan da değil 2-3 hafta. Mage lvl atlayınca değişiklik gözüküyordu ama hunter baya bir gözükmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar