Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bioxcin, bioplas falan


Ferrero

Öne çıkan mesajlar

gerçekten ense falan kıl dolar ilerde.
İstanbul Üniversitesi'nde gerçekleştirilen testler, şampuan ve serumu kullanan katılımcıların %90'ınde 2. aydan itibaren saç dökülmesinin durduğu %80'inde ise yeni saç oluşumunun gözlendiğini ortaya koymaktadır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fdsfs
:) ben geçen sene şubat ayında başladım bioxcine 6 düzenli olarak kullandım kapsüllerini.
boynuz kısımlarından dökülmeler olabilir edasıyla kullanmaya başladım saç bakım uzmanı kontrolündeydi tabii.
zaten kapsül minicik bişi bi yere de dökemezsin başka nası başarıcaksın kitapçıkta belli noktalar var. oradada anlatıo ztn saçlar nereden çıkar nerededir kökleri diye. bir yere dökme riskin ancak dingillik olur.

ha saçların nası dersen şimdi 6 aydan sonra o boynuz kısımlarında toparlanmalar oldu saçlarım daha hızlı uzamaya ve rengi hoş oldu.
jöle kullanan bi adamdım bi aralar o yüzden öyle.

tşkler.
bye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Adini tam hatirlamadigim bi sampuan almistim oneri ile. Hani kel degilim ama eskisi kadar saglikli degil saclarim, nolur nolmaz diyerek aldim ve arada bir kullandim. Sonra bir baktim ki kulagimda falan killar tuyler cikiyor. O dakika biraktim =)

Anlayacaginiz sampuanlar ise yariyor ama kafanizi durularken vucudunuzun diger bolgelerine de temas ettigi icin etkisi biraz genis alanli olabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir aralar saçkırandan çeken birisi olarak revigen kullandım. Baya pahalıydı. 2. ayda açık yerlerden tekrar saç çıkarmayı başardı. Sakallarımda da sorun vardı. Oralara da tatbik ettim aynı şekilde başarılı sonuç aldım. Hatta sakallarımın az olduğu noktalarda da etkili oldu. Temiz yüzey üzerine her gece yatarken sürdüm. 1 sene geçti üzerinden. Sanki hiç saçkıran olmamış gibi şimdi.

Revigen + Dermovate Saç losyonu (25cc)
PWNS!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Finasterid + Minoxidil + Nizoral üçlüsü saçta çıkarır. Ama minoxidili günde 2 defa kafaya sürmek ve bunu ömür boyu devam ettirmek çok meşaketli bi olay. O yüzden kafanızdaki olan saçları korumak ve az da olsa toparlanmasını sağlamak istiyorsanız olabilecek yan etkilerini araştırdıktan sonra Finasterid kullanabilirsiniz.

Bioxcin falan tamamen hikaye. Boşuna para harcamayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben saçları kestirmeden kısa süre önce aşırı dökülmeye karşı Bioplas almıştım. Kestirdim ve hala onu kullanıyorum. Saçlarım ciddi ciddi canlandı, kendi kendine kıpırdıyo falan tepemdeki saçlar bazen ve "noluyoz lan?" diyorum. Korkunç bir şey. Ciddim bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...