Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bunlar saç dökülmesini önlüyor hatta saç çıkmasını bile sağlıyormuş ya, bu şampuan sırta falan kaçınca oralarda da kıl çıkartmasın ilerde ? ben kullanmıyorum bi arkadaş sordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 o geyği çok yaptıktı, serumunun üzerinde uyarı varmış galiba damlatmayın sağa sola diye de, şampuanını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 gerçekten ense falan kıl dolar ilerde. İstanbul Üniversitesi'nde gerçekleştirilen testler, şampuan ve serumu kullanan katılımcıların %90'ınde 2. aydan itibaren saç dökülmesinin durduğu %80'inde ise yeni saç oluşumunun gözlendiğini ortaya koymaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 walla ben 1 senedir bioxcin kullanıyorum şampuan sadece. Pek kıl tüy cıktıgını görmedim tek tük var zaten o da bendendir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 xwhiplashx'e öneriyorum doğruysa. http://forum.paticik.com/read.php?62,4618960 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 fdsfs :) ben geçen sene şubat ayında başladım bioxcine 6 düzenli olarak kullandım kapsüllerini. boynuz kısımlarından dökülmeler olabilir edasıyla kullanmaya başladım saç bakım uzmanı kontrolündeydi tabii. zaten kapsül minicik bişi bi yere de dökemezsin başka nası başarıcaksın kitapçıkta belli noktalar var. oradada anlatıo ztn saçlar nereden çıkar nerededir kökleri diye. bir yere dökme riskin ancak dingillik olur. ha saçların nası dersen şimdi 6 aydan sonra o boynuz kısımlarında toparlanmalar oldu saçlarım daha hızlı uzamaya ve rengi hoş oldu. jöle kullanan bi adamdım bi aralar o yüzden öyle. tşkler. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 selamlar, boyum 187, kilom da 80 küsür. sorum şu: bu bioxcini alıp pehlivan gibi her yerime yedire yedire sürsem chewbacca olur muyum? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 feci terletir yalnız. hale bak. http://chewiefacts.files.wordpress.com/2009/08/chewbacca36.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 beyler benim peder o biolardan birini üretiyo , kendisi de der her zaman insanlara umut satıyoruz biz diye . Böyle şeylere para harcamayın boşuna derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 saçlar için en iisi badem yağı die duydum baya gürleştiriomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Şampuanla genetik saç dökülmesi durmaz. Tek yol DHT inhibitörleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Selamlar, Adini tam hatirlamadigim bi sampuan almistim oneri ile. Hani kel degilim ama eskisi kadar saglikli degil saclarim, nolur nolmaz diyerek aldim ve arada bir kullandim. Sonra bir baktim ki kulagimda falan killar tuyler cikiyor. O dakika biraktim =) Anlayacaginiz sampuanlar ise yariyor ama kafanizi durularken vucudunuzun diger bolgelerine de temas ettigi icin etkisi biraz genis alanli olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bir aralar saçkırandan çeken birisi olarak revigen kullandım. Baya pahalıydı. 2. ayda açık yerlerden tekrar saç çıkarmayı başardı. Sakallarımda da sorun vardı. Oralara da tatbik ettim aynı şekilde başarılı sonuç aldım. Hatta sakallarımın az olduğu noktalarda da etkili oldu. Temiz yüzey üzerine her gece yatarken sürdüm. 1 sene geçti üzerinden. Sanki hiç saçkıran olmamış gibi şimdi. Revigen + Dermovate Saç losyonu (25cc) PWNS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 genetik olarak saçınız dökülüyosa bioxcin yalan, tavsiye başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 di said: arada bir kullandim. Sonra bir baktim ki kulagimda falan killar tuyler cikiyor. Oha bu ciddi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 saçmalamayın lan saç çıkardıgı bile şehir efsanesi sırta damlayınca kıl mı cıkaracak lol bioxcin kullanan o kadar cok kel tanıyorum ki, keşke sırtımda kıl olsa diyecek o derece kullanıyolar yani dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 keller için değil ki zaten ilaç. önceden gardını alma ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ayrıca bioxin den başkada hiç bi kapsül ilaçlarına güvenmeyin derim ben. ona bakılırsa ben weed krem kullanıodm tüy dökücü krem için bigün bulamadım sesu kullanmak zorunda kaldım heryerim kan revan ve kaşıntı! yahudi malından kaçmicaksın kanka olay onlarda akıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Financial said: beyler benim peder o biolardan birini üretiyo , kendisi de der her zaman insanlara umut satıyoruz biz diye . Böyle şeylere para harcamayın boşuna derim babasının ekmeğiyle oynayan evlat olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi şaka mı yapıosunuz fçasmdaçs tek damlayla kıl mı çıkar. çıksa insanlar senelerce kullanmazzaten ilacı. yapmayın zeki çocuklarsınız biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Xenocide said: Financial said: beyler benim peder o biolardan birini üretiyo , kendisi de der her zaman insanlara umut satıyoruz biz diye . Böyle şeylere para harcamayın boşuna derim babasının ekmeğiyle oynayan evlat olmaz olsun. sizi kazıklanmaktan kurtarıyorum sen ne diyon agaçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ya ben dermatoloğa gittim. Kendisi o türevlerden birini tavsiye etti. Kullanıyorum 2 aydır görüyorum canlanma yani. kaldı ki bunların amacı aslında saç çıkarmaktan çok var olanı korumak. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Finasterid + Minoxidil + Nizoral üçlüsü saçta çıkarır. Ama minoxidili günde 2 defa kafaya sürmek ve bunu ömür boyu devam ettirmek çok meşaketli bi olay. O yüzden kafanızdaki olan saçları korumak ve az da olsa toparlanmasını sağlamak istiyorsanız olabilecek yan etkilerini araştırdıktan sonra Finasterid kullanabilirsiniz. Bioxcin falan tamamen hikaye. Boşuna para harcamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hepsi yalan bunların. bekle iyice dökülsün ektirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ben saçları kestirmeden kısa süre önce aşırı dökülmeye karşı Bioplas almıştım. Kestirdim ve hala onu kullanıyorum. Saçlarım ciddi ciddi canlandı, kendi kendine kıpırdıyo falan tepemdeki saçlar bazen ve "noluyoz lan?" diyorum. Korkunç bir şey. Ciddim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar