pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 moriQ said: samsun atakum 120 den aşşası yok. 5 dakkada 15 km yol. kaza vs yok. helal. virajda kocaman 50 yazmasına ragmen en az 100 ile girerler bu cilgin soferler bu arada tek elle araca yon verirken digeriyle on taraftaki kagıt paraları duzenlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 dolmuşlar ve minibüsler, o anda bulundukları yere göre hızları 20 km ile 120 km arasında değişiyor. 1 tane bile yolcu alabilme ihtimalinin olduğu bölgelerde vites atarsa ayakta alkışlamak lazım. onun haricinde kelle koltuktadır. sırf bu yüzden aşırı mecburi durumlar harici minibüsleri hayatımdan banladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Buyse said: ankarada :) ankara ha, ben 4 sene boyunca dolmuşa bindim ve ölmediğime şükrediyorum. Adamlar LEŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Abi işte Trabzon insanı. Hepsi böyle. Hepsi ayrı atarlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 adamın kontrol edelenlere kızıp arabayı yakarım demesi ayrı bir enterasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 said: ankara said: hız yapmayan dolmuş ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar