-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 emo oldum resmen ağlaya ağlaya geziyorum.neden yaşarır ki göz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 aglama chiko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ruzgarda kuruyo gozun kurumasin diye sulaniyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 pardon ben deil bi arkadaşın başına geliyomuşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 olum bunu ciddi ciddi mi soruyosun lan ahaha tey allaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bi tek benim mi gözüm kuruyo bilae başka ağlayan görmedim,hasta mıyım? ölcek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bana da oluyor sürekli. Hep de makyaj yaptığım zaman oluyor nedense, baya sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 arabayla okula git gel tabi rahata alistirmisin gozleri eskisehirin esasli ruzgarlarini yememisin dogru duzgun ondan hassaslasmis gozler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 -Neiloth- said: bi tek benim mi gözüm kuruyo bilae başka ağlayan görmedim,hasta mıyım? ölcek miyim? bi tek senin kurumuyor. hasta değilsin. ölmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 fakirlik kötüymüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Benim de bildiğin yanağıma kadar iniyo o yaşlar. Gören sürekli ağlıyo sanıyo ya sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ama bak şu var. öyle gözleriniz yaşardığında biri ağlıyo musun hede hodo desin diye silmemezlik yapmayın çocuk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 silerken karizmatik görünmenin yollarını arayabilir miyiz? plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Fistan said: ama bak şu var. öyle gözleriniz yaşardığında biri ağlıyo musun hede hodo desin diye silmemezlik yapmayın çocuk gibi sana mı sorucaz bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 öyle bişi sorsan cevap vermem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 arada firsattan faydalanip, caktirmadan agla, ruzgardan dersin soran olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ağlamak çok karizmatik bişey bence. O yüzden silmiyorum ben yaşları. HAHA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ağlayan kız görünce one inch punch tekniğiyle suratına sn'de 12-13 vurasım geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sen ağlayınca güzelleşen kız görmemişsin. AMA İNSAN İÇİNDE AĞLAMAM BEN YANİ, ZAYIFLIK BELİRTİSİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 olmayan seyi nasi gorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bazılarına ağlamak çok yakışıyo ama gerçekten. Yanakları pembeleşiyo. Gözleri irileşiyo, rengi daha güzel gözüküyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 saçmaladı kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 HAYIR EFENDİM ALALA. Mr.&Mrs. Smith'te mesela Angeline Jolie ağlarken çok daha güzel gözükmüştü benim gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sende çaresiz gözüken insan fantazisi olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hem sigara içerken hem de ağlarken güzel gözüktüğünü sanan kadından uzak duracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar