Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ifixit den teardown review bekliyorum, apple a5 in de teknik detaylari aciklansin, boylelikle hem sonraki iphn un speclerini tahmin edebiliriz, hem de ipad vs playbook kararini veririm. tabletle alakasiz adama zorla iteleyecekler sunu resmen. utaniyorum. kanmamaliydim.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 499£ demişler xoom için. yoksa 10,1 falan.. babalar gibi alet.. ipad'in de mi pili 25Wh idi ipad1 yani
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 xoom a bide neye guvenerek yaptilarsa zam yaptilar 50euro. kokusu cikar 10 gune tum teardown lar bitince.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dağıtım olayını bi türlü çözemediler. işin garip tarafı ise google'ın daha bağlı şirketlerle çalışıcam, ürünler daha özel olacak diye piyasada daha minik şirketler üzerinden ilk adımları atıyor olması. allasen htc+motorola'yı al üstüste koy. bi apple'ın bayi ağına, dağıtım gücüne erişebiliyor musun? ben de anlamadım zam sebebini. öle saçmalarken 50£zam petrole falan gelen zamdan gelmiştir. eahahhaha kaddafi zammı o diye bişi uydurdum ama
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dasaaa said: cover inanılmaz basit ve güzel olmuş bu arada. benzeri cover yapılmamışsa designerlerın suçu. çok başarılı iyide ipad 2 nin icinde miknatislar var yeni cover o sekilde calisiyor. Kimsenin sucu degil yani apple in cakalligi.
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 cover cok iyiymis, ama onun disinda meh, soyle bi aleti nasil kullanirim diye bulamadigim icin hic ilgimi cekmiyo.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 11 mart mı çıkış tarihi sadf, cidden apple tırsmış honeycomb'dan.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 zoom a baktımda 5mp arka 2mp ön cam koymuşlar yetmemiş flash koymuşlar. feci kasmışlar ya ne gerek var tablette böyle kameraya
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Glatheros said: dasaaa said: cover inanılmaz basit ve güzel olmuş bu arada. benzeri cover yapılmamışsa designerlerın suçu. çok başarılı iyide ipad 2 nin icinde miknatislar var yeni cover o sekilde calisiyor. Kimsenin sucu degil yani apple in cakalligi. katlanmasından bahsediyordum ben
roket adam Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 O katlanıp masa standı olma olayını daha bugün cebit'te bir laptop soğutucusu - standı için gördüm, bu kadar tesadüf olması kesinlikle imkansız bence.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sabah gazetesi falan da mı gitmiş tanıtıma!! O_O
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi ürün güzel olmuş.. 500 dolara getirtebiliyorsam bend e getirteyim diyorum ehe amerikadan gelecek olan var mı aramızda? haziran temmuz gibi
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ben yazin bi ara gelicem mutlaka ama tarihler belli degil henuz.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bunu niye alıyor insanlar anlamıyorum hacı
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 web surfing e-mailing word editing music gibi bir laptopun yapabilecegi bircok seyi, cok daha tasinabilir ve buyuk bir ekrenda yapmak icin. sonucta asagi yukari netbook parasina satiliyor tercih meselesi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben aırsam taşıması kolay lsun diye alacğaım, hızlı açılsın esasında ben daha çok yolda giderken bir şeyler yazan çizenlerdenim 5800 ımı da aynı kafayla kullanıyorum ehe fekat onun keranı küçük geliyor artık netbooku da otobüste açayım diyorum normal dizüstü açar gibi sürüyor (xp kurulu) bir de pil problemim var.. hatta netbooku satacağım üstüne para koyup bu zamazingolardan alacağım.. tabii ipad de türkçe klavye yoks gg benim için.. hoş sitede "çoktan seçmeli dil seşeneği" gibi bir şey var umarım türkçe klavye de kulanabiliyoruzdur
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 netbooklar biraz da pc olmaya kasan ama pc bile olamayan salaklar olarak can sıkıyor hani. pc proğramları var genelinde -linux vs hariç- ve onları da aaaaağğğııııırrrrrrr bir şekilde çalıştırıyorlar.. yaaaaaaooooovvaaaaaşşşşş yyyyyaaaaoooovaaşşş
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 steve gayet iyi duruo digerlerine giydirirken. olcek haberleri yalan
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 adam pankreas kanseri dğeil mi? %100 gidici ondan dönüş yok
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 2 haftalik omru kaldi falan yaziyodu bazi yerlerde.
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aquilanin dedigi gibi her dil var ipadde. ayrica klavye takip netbook gibi taka tuka notta tutabilirsin. guvenlik problemiydi key loggerdi vs yasamazsin dosyalarin guvende olur. reboot sureside 3 sn lol, kaldi ki pil omru efsane tum gun gidiyor kisacasi uzun seyahatler yapiyorsan cok ideal. tek eksisi benim acimdan, flash calistirmamasi. Bunun sebebide malum appstoredaki oyunlar satilsin diye. ha birde suda var, cep telefonumda internet pakedim zaten var, cep telefonumdan internet tethering yapabilsem guzel olurdu (yoksa oluyor mu?)
Öne çıkan mesajlar