Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPad

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ifixit den teardown review bekliyorum, apple a5 in de teknik detaylari aciklansin, boylelikle hem sonraki iphn un speclerini tahmin edebiliriz, hem de ipad vs playbook kararini veririm.

tabletle alakasiz adama zorla iteleyecekler sunu resmen. utaniyorum. kanmamaliydim.
Mesaj tarihi:
dağıtım olayını bi türlü çözemediler.

işin garip tarafı ise google'ın daha bağlı şirketlerle çalışıcam, ürünler daha özel olacak diye piyasada daha minik şirketler üzerinden ilk adımları atıyor olması.

allasen htc+motorola'yı al üstüste koy. bi apple'ın bayi ağına, dağıtım gücüne erişebiliyor musun?

ben de anlamadım zam sebebini. öle saçmalarken 50£zam petrole falan gelen zamdan gelmiştir. eahahhaha kaddafi zammı o diye bişi uydurdum ama
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

cover inanılmaz basit ve güzel olmuş bu arada.
benzeri cover yapılmamışsa designerlerın suçu.
çok başarılı

iyide ipad 2 nin icinde miknatislar var yeni cover o sekilde calisiyor. Kimsenin sucu degil yani apple in cakalligi.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

dasaaa said:

cover inanılmaz basit ve güzel olmuş bu arada.
benzeri cover yapılmamışsa designerlerın suçu.
çok başarılı

iyide ipad 2 nin icinde miknatislar var yeni cover o sekilde calisiyor. Kimsenin sucu degil yani apple in cakalligi.

katlanmasından bahsediyordum ben
Mesaj tarihi:
web surfing
e-mailing
word editing
music
gibi bir laptopun yapabilecegi bircok seyi, cok daha tasinabilir ve buyuk bir ekrenda yapmak icin.

sonucta asagi yukari netbook parasina satiliyor tercih meselesi.
Mesaj tarihi:
ben aırsam taşıması kolay lsun diye alacğaım, hızlı açılsın

esasında ben daha çok yolda giderken bir şeyler yazan çizenlerdenim 5800 ımı da aynı kafayla kullanıyorum ehe fekat onun keranı küçük geliyor artık

netbooku da otobüste açayım diyorum normal dizüstü açar gibi sürüyor (xp kurulu) bir de pil problemim var.. hatta netbooku satacağım üstüne para koyup bu zamazingolardan alacağım..

tabii ipad de türkçe klavye yoks gg benim için.. hoş sitede "çoktan seçmeli dil seşeneği" gibi bir şey var umarım türkçe klavye de kulanabiliyoruzdur
Mesaj tarihi:
netbooklar biraz da pc olmaya kasan ama pc bile olamayan salaklar olarak can sıkıyor hani.

pc proğramları var genelinde -linux vs hariç- ve onları da aaaaağğğııııırrrrrrr bir şekilde çalıştırıyorlar.. yaaaaaaooooovvaaaaaşşşşş yyyyyaaaaoooovaaşşş
Mesaj tarihi:
aquilanin dedigi gibi her dil var ipadde. ayrica klavye takip netbook gibi taka tuka notta tutabilirsin. guvenlik problemiydi key loggerdi vs yasamazsin dosyalarin guvende olur. reboot sureside 3 sn lol, kaldi ki pil omru efsane tum gun gidiyor kisacasi uzun seyahatler yapiyorsan cok ideal.

tek eksisi benim acimdan, flash calistirmamasi. Bunun sebebide malum appstoredaki oyunlar satilsin diye.

ha birde suda var, cep telefonumda internet pakedim zaten var, cep telefonumdan internet tethering yapabilsem guzel olurdu (yoksa oluyor mu?)
  • Yeni Oluştur...