pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Batuhan_BJK said: mesajım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ygtbrb said: fiyati 50 TL ' ye dusurdum 300 TL nerde 50 TL nerde arkadaslar kacırmayın... Ygtbrb said: biseyinde ***unu cıkarmayın ya 300 e aldım fatura duruyor aldıgım tarihe bakıcak olursanız 2 hafta oncesidir kaldıki 2 hafta kullandım desem size bile 50 TL komik bi mebla ? ama hic kullanmadım diyorum bakarsınız anlarsınız 300 ' e aldıgım seyi evet 50 ye satıyorum cunku kullanmıyorum ama iphone ' a gelince 1200 e aldıgım seyi 850 ye satıyorum onu da 300 e satacak halim yok ve takas tekliflerine acıgım olay budur ciddi olanlara ürünün bizzat resmini ceker yollarım pm'den ulasılsın yeter. Ygtbrb said: boyle sitenin boyle forumun sizin gibi salak insanların amına koyim orospu cocukları görüldüğü üzere arkadaşın ş ve ç leri çalışmıyor, hack mack dese de inanmam. CSI'a gerek yok, net aynı adam (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ahahahhaah emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 oha, harbi alıcı girmiştim, araştırıp ciddi ciddi düşünücektim.şimdi msjım olsun diye gönder e basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kufur kiyamet bi yana; bende de max 10 kere kullanilmi$ Braun 3 360 var. buradan bakabilirsiniz Turkiyede yok henuz sanirsam. 75 liraya birakiyorum, max 10 kere kullanmisimdir, yeni bi tane hediye geldi ko$eye biraktim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 o aletle askere gitsem çalarlar mı esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 nereye gidecegine, ne olarak gidecegine bagli sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kısa dönem er olarak giderim de neresi olduğunun önemi varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ersen kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 her şey olabilir askerde abi, çok iyi bi yere gidersin ama sonuçta gittiğin birlik çalmayacak aleti, insan çalacak. Onlar da her yerde olabiliyo yani, götürmemeni tavsiye edelim. Bi de makineler jilet kadar alamıyo ne kadar fantastik olsa da, problem çıkartabilir gomtanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi benim en şu an kafaya taktığım şey orman gibi sakalım çıkar onları her sabah hallettiğimi fln düşünüyorum da offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 orasi oyle. en iyi ihtimal 5 bicakli bi$i alip kesersin. sakin kullan-at permatikle felan alma. 3.gunden sonra parcaliyo surat derini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 abi yazık lan adama üzüldüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar