Ygtbrb Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Arkadaslar ürün 300 TL`ye alınmıştır ve olduğu gibi durmaktadır.Kullanılmamıştır.Ayrıca favori,bıyık düzeltme imkanı da sağlamaktadır.Acil ihtiyaçtan satılıktır.Yanında kılıfı ve temizleme fırçası vardır.Faturası garantisi herşeyi durmaktadır. Sipariş Kodu : 120240127 Güç Kaynağı : Şarj Ekstra Özellikler : YIkanabilir Aksesuar : Yok Ürün Özellikleri : Tam esnek başlık Menşei : İthal Şarj Süresi (saat) : 1 Tıraş Sistemi : Flex(Esnek) teknolojisi Model : FF500 Pil Şarj Gösterimi : Var Hareketli Başlık : Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ygtbrb Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 fiyati 50 TL ' ye dusurdum 300 TL nerde 50 TL nerde arkadaslar kacırmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hakkaten 300 nerde 50 nerde. nası düştü lan o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Güzel kardeşim; Kimse "Acil İhtiyaçtan", 300 TL'ye aldığı traş makinasını, kutusunu açmadan 50 TL'ye satmaz. Satacak kadar acil ihtiyacı olan adam 800 TL'lik iPhone'u da aynı anda satarken "Takas teklifleri"ne açık olmaz. Nasıl bir hırsla sürekli geri gelip konu açma yüzü buluyorsun bilmiyorum da, bariz bir şekilde tatsız bir olay var tüm satışlarının arkasında, kimse gelip de senden alışveriş falan yapmaz. Yapacak olan varsa da birisi çıkıp uyarır zaten her halükarda. Account'unu kapatmak gibi bir seçenek olmadığından, sana önerim "Satılmıştır." yaz konularına, pılını pırtını topla, yol al. En azından şekil yapmış olursun giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben aldım arkadaşlar memnunum traşlıyım bekliyorum. hiç bir sorun yaşamadım satıcıdan a+++++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Foto koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 traşlı yerinin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 oha yalana bak ben aldım bugün aleti 50 liraya. saçımı sakalımı her yerimi kestim çok iyi kesiyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ürün klonmuş arkadaşlar ortaya çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ygtbrb Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 biseyinde ***unu cıkarmayın ya 300 e aldım fatura duruyor aldıgım tarihe bakıcak olursanız 2 hafta oncesidir kaldıki 2 hafta kullandım desem size bile 50 TL komik bi mebla ? ama hic kullanmadım diyorum bakarsınız anlarsınız 300 ' e aldıgım seyi evet 50 ye satıyorum cunku kullanmıyorum ama iphone ' a gelince 1200 e aldıgım seyi 850 ye satıyorum onu da 300 e satacak halim yok ve takas tekliflerine acıgım olay budur ciddi olanlara ürünün bizzat resmini ceker yollarım pm'den ulasılsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ygtbrb said: ama hic kullanmadım diyorum bakarsınız anlarsınız 300 ' e aldıgım seyi evet 50 ye satıyorum Ygtbrb said: iphone ' a gelince 1200 e aldıgım seyi 850 ye satıyorum sen ticaret yapma abi, safi zarar ediyosun baksana :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Arkadaslar 700e aldigim masaj aletini ihtiyactan 3 liraya birakiyorum. İsteyenlere aletin fotosunu ve uzgun oldugum fotolari atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Olivies said: Arkadaslar 700e aldigim masaj aletini ihtiyactan 3 liraya birakiyorum. İsteyenlere aletin fotosunu ve uzgun oldugum fotolari atabilirim. LOL koptum abi XDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Arkadasim ciddiysen temasa gecelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 benimle temasa geç oliviz mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 En son temasimiz kanli bitmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ygtbrb Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 boyle sitenin boyle forumun sizin gibi salak insanların amına koyim orospu cocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 agahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 vbdfgdsfgds işte bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 oliviz sana diyo bak bariz tam seni tanımlamış herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 mesajım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 e adam ticareti beceremedi, 10a aldığını 3e sata sata en sonunda kafayı da çizdi. ama küfür olmamış dostum, tam da iphone alasım gelmişti. çok içerledim anneye falan saydırmışsın, almam senden bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 oh kermit de yok at koşturun rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yalnız geçen sefer adamın accountu mu ne heklemişler yine küfretmiş. yine onun gibi mi yoksa gerçekten mi sinirlendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar