BaaL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 S02 E 16 stop motion bölümden sonra ilk kez bi bölümde daha sıkıldım. bir kaç güzel muhabbet vardı ama gene de sıkıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 offf abi su firefly gondermelerine hastayim ya. cok guzel bolumler yapiyorlar ya hep boyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 BaaL said: şu worst introduction ever ı abed in batman girişi gibi yapsalarmış daha efsane olurmuş ilk sahneede görünce daha az yamulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Deacon said: offf abi su firefly gondermelerine hastayim ya. cok guzel bolumler yapiyorlar ya hep boyle olsun. eheh sonradan aklıma geldi o kısım, onu yazmaya gelmiştim. ama bölüm o ve bir-iki espri dışında vasattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bu haftakinde 2 tane Jeff / Britta diyaloğu var, bağırdım o kadar iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 pulp fiction izlemiyseniz eğlenceli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Her hafta, acaba bu sefer aklımın ucundan dahi geçmicek hangi fikirle gelecekler diye beklediğim bir dizi ya bu community. Yazarları gelsede bursada bir iskender ısmarlasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 yazarlarin elini opmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 abi bu ne süper dizidir, 12 bölüm izledim ve izlerken çok eğleniyorum. hatta bazı sahneler sesli güldürüyor. tabi çok bahsedilen abed'in batmeni, ahaha efsaneymişş! justice diyen çocuk kadar harikaydı. YEAAAGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mendoza said: Her hafta, acaba bu sefer aklımın ucundan dahi geçmicek hangi fikirle gelecekler diye beklediğim bir dizi ya bu community. Yazarları gelsede bursada bir iskender ısmarlasam. Çok iyi tanımlamışsın (tu) Son bölüm süperdi. Sezonun bitmesine bir bölüm kaldı. Bu sezon ilk sezondan epey daha iyiydi. Çok özleyeceğim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 aquila said: yazarlarin elini opmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 allison bree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 epik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 arcane said: Son bölüm süperdi. Sezonun bitmesine bir bölüm kaldı. Bu sezon ilk sezondan epey daha iyiydi. Çok özleyeceğim :( imdb'de 24 bölüm yazıyo bu sezon için emin misin bir bölüm kaldığına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 aquila said: yazarlarin elini opmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 pulp fictiondan sonra yeni bölüm gelmedi sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 shirley jules olmuş resmen ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 geçen haftaki durgun bölümden sonra bugün ilaç gibi geldi, ahahahah muhteşem bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bildigin op abi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 su siralar sezon sonu yaklasiyor diye uzuldugum tek dizi muhtemelen. cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 cape abed (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 nasıl düşüyor geriye bu topic, ALLAHIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar