Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dark jedi knight (npc) ???

MrBomb

Öne çıkan mesajlar

oyunu henüz 2 haftadır oynuyorum belki alışılmış bişey olabilir ama kimseden duymamıştım daha önce.

eclipse'te, sanırım naboo'da -2231 2206 koordinatlarında ixossk isimli, a dark jedi knight title'lı bi npc gördüm. 260k health, 350k action, 260k mind pool'u wardı yanlış hatırlamıyosam, trandoshandı

ha bana ne mi oldu? heyecandan npc olduğunu farketmedim, hatta haritada bana kırmızı göründüğünü farketmedim, hatta we yine hatta title'ının kırmızı yazılı olduğunu bile farketmedim, a dark jedi knight yazısını görünce direk yanına gittim we karşısına geçip "hello" dedim sanki oyuncuymuş gibi. saniyesinde kendimi yerde bulunca tam "uleean ben sadece bi jedi'yı yakından görmek isteyen newbieyim laan" dicektim ki adamın aslında bi npc olduğunu we haritada bana kırmızı göründüğünü farkettim. keşke ss alsaydım ama dumur waziyette olduğum için almamışım.

nedir olayın gerçeği? millet jediların çok fazla olduğundan yakınırken soe npc jedi mı koyuyo oyuna bi de?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

swg başladıgından beri var dark jedi npc

hatta dathomir imperial prisonda elemanın biri görevler veriyor sana(halen duruyor mu bilmiyorum)

son 2 görevde dark jedi knight ve dark jedi master çıkıyor[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

yukardaki msjda "sanırım naboo" yazarken dantooine de olabilir die düşünmüştüm, doğrudur dantooinedir.

said:
Popeye, 16 Temmuz 2004 01:27 tarihinde demiş ki:
swg başladıgından beri var dark jedi npc

hatta dathomir imperial prisonda elemanın biri görevler veriyor sana(halen duruyor mu bilmiyorum)

son 2 görevde dark jedi knight ve dark jedi master çıkıyor

nası bi quest bu jedilar için falan mı? 260k healthli dark jedi knight kesme görewi jedi char olmayan birine nasıl werilir? cinayet lan o :)

ha ayrıca böle bi quest wermek için serverda npc jedi knight tutmaya gerek yok ki. quest in ilgili olduğu npc ler quest alınınca yaratılıyo die biliyorum ben?
[signature][hline]a.k.a "bay bomba"

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 16 Temmuz 2004 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 16 Temmuz 2004 02:09 tarihinde demiş ki:
quest in ilgili olduğu npc ler quest alınınca yaratılıyo die biliyorum ben?

tam olarak öyle degildi

ben ve mono denedik
questi alan kişi belli bi mesafeye gelmeyince spawn olmuyor npc[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
nası bi quest bu jedilar için falan mı? 260k healthli dark jedi knight kesme görewi jedi char olmayan birine nasıl werilir? cinayet lan o :)

Abi ben solo 380k hamli nightsister elder + 2 nightsister protector + nightsister spell weaver + 2 nightsister sentinel sololuyom :) Tek gereken master swordsman intimidate 2 ve novice medic :)[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 16 Temmuz 2004 01:23 tarihinde demiş ki:

yanına gittim we karşısına geçip "hello" dedim sanki oyuncuymuş gibi...

:D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 16 Temmuz 2004 13:46 tarihinde demiş ki:
said:

Abi ben solo 380k hamli nightsister elder + 2 nightsister protector + nightsister spell weaver + 2 nightsister sentinel sololuyom :) Tek gereken master swordsman intimidate 2 ve novice medic :)

Bunu SWG'de yapiyorsun di mi? Yani bu saydigin charlarin hepsi SWG'de de.
Bi dakka ben su kutunun uzerine bi bakim yoksa bana SWG diye baska oyun mu sattilar.

* Guya para bascaktik, butun servetim getti harvesterlara beaaa!!! Artisan[signature][hline]Antecurs
----------
Corbantis,
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-BH(Devam)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eylul, 16 Temmuz 2004 14:20 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 16 Temmuz 2004 13:46 tarihinde demiş ki:
said:

Abi ben solo 380k hamli nightsister elder + 2 nightsister protector + nightsister spell weaver + 2 nightsister sentinel sololuyom :) Tek gereken master swordsman intimidate 2 ve novice medic :)

Bunu SWG'de yapiyorsun di mi? Yani bu saydigin charlarin hepsi SWG'de de.
Bi dakka ben su kutunun uzerine bi bakim yoksa bana SWG diye baska oyun mu sattilar.

* Guya para bascaktik, butun servetim getti harvesterlara beaaa!!! Artisan

Hahaha :) Evet, Dathomir açıklarında Nightsister Stronghold a uğrayıver görürsün :D
Baya power crystal düşürüyorlar. 2-3 günde toplam 20 tane quality crystal topladım tanesi 250k dan anlaştım bi jedi ile 5m :D[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

ahha amma dengesiz oyun ya :)

Bi keresinde mop a biri dark jedi knight npc getirmisti dogal olarak 54561213245 kisi dalmislardi bende droid i cikarip buff atmaya basladim aynı adamı 5 kere buffladigimi hatırlıyom amma para kırmıstım ne gundu bea :)[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

Dathomir Prison çevresinde bir dostum ile canlı yaşadığımız bir olayda. Master Commando Dark Jedı Master(NPC) çok rahat sololadı.
Bu arada Nightsisterları ve Dark Jedi Master(NPC) sololayan arkadaşlar onların şu an sadece TKM olduğunu hesaba katmıyor sanırım. Yakında tekrar Force User olduklarında hiçte kolay olmayacaklar.

Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta,
sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Unholy, 21 Temmuz 2004 14:32 tarihinde demiş ki:
Yakında tekrar Force User olduklarında hiçte kolay olmayacaklar.

valla farketmiyor yine solo alıyolar kocaman jedi masterı

mesajından anladıgım kadarıyla force kullanımı yok şu anda jedi npclerde ?

eskiden force kullandıkları halde yine alınıyordu çok rahat
tek sorun force run :( bir anda fişek gibi geliyordu

bir de salak bi bug vardı. ehe jedi forcela senin aracını patlattıktan sonra o araca saldırmaya devam ediyor

invul tank'ın oluyor kısaca :)

sende uzaktan patır patır indirebiliyorsun jedi masterı (bir kere denedim ama öldürmeyip bırakmıştım. bleed nerften sonra çok bayıcıydı)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Sosyal ağlarda paylaş

Eski dönemlerde Jedi öldürmek belki kolaydı. Ama şu an HAM ları çok yüksek ve Force Use etmeye başladıklarında sonuçlar korkunç olabiliyor. Nıghtsıster Elder'i sololayan arkadaşlar 'Choke' yapmaya başladığında çok büyük ihtimalle bu işi yapamayacaklardır.

Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta,
sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...