Achtel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ben daha önceden izledim filmleri. Bir arkadaşıma izleticem bende tekrardan bütün seriyi izliyim dedim boş zamanım olunca. Dedim ki hani serinin hayranları,daha ilgililerinden tavsiye alalım o sırada izleyelim. Nedir şimdi 4-5-6-1-2-3 mü oldu doğru sıralama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 evet en doğrusu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bugüne kadar izlememiş birine izletme bence.. hiç izlemesin.. sonra ileri geri konuşup insanın asabını bozabilirler.. bozarlar hatta.. matrix filan izlenebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bırakacaksa 4'te bırakır zaten. en güzeli o oyüzden. baştan soğusun soğuyacaksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 asıl matrixi izlemesin bugüne kadar izlemeyen. abi duvarlarda geziyolar ne öyle blade 2 daha güzel bundan diyorlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 evet evet..arkadaşla herhangi bir seri izlenmez.. sevmediğin bir filmi izlet..beğenmezse sallamazsın, beğenirse geyik yaparsın... starwars olmaz bence.. olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 matirx çekildiğinde parkour bu kadar yaygın olsaydı ne olurdu acaba.. sonuçta adamlar real dünyada duvarlarda geziyorlar bildiğin.. han, o kadar parkour izledikten sonra "meh.." demek mümkün matrix'in atlama hoplama sahnelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 inanılmaz gerginlik ortamı lan hadi şunu izleyelim deyip acaba beğenecekler mi, bi ton laf ederler mi acaba şimdi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Abi umurumda değil açıkçası beğenip beğenmemesi =) Ben sadece düzgün sırayla izlensin istedim hani o kadar. Kronolojik sıra olmuş oluyor değil mi bu 4-5-6-1-2-3 olunca? Ben apayrı bi sırayla izlemiştim zaten zamanında karman çorman denkgeldikçe :D o yüzden iyice karışık yani =) Kim kimin babası çocuğu konularına girmeye gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bi de tezcanlı arkadaşlar var. ooof olm buralar romantik, buralar çok yavaş ileri sar öyle İZLEYEK LAA filan diyen. çok hoşuma gidiyo o arkadaşlar evde beslemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Star Wars çöp mü lan ?Bunun burada işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 123456 oolarak izleyin arkadaşlar lütfen . ilk başta 123456 olarak izlerseniz abi yeav 456123 olarak izlenmesi gerekiyor gibi yorumlarda bulunabilirsiniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi şey yap bi baştan bi sondan izle çok ilginç şeyler izlemiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Masakari said: Star Wars çöp mü lan ?Bunun burada işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 456123 abi bunu HALA mı soruyorsunuz ya hakikaten hangi gezegende yaşıyorsunuz anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 paspatur said: LOTR I - BTTF II - SW IV - SW V - BTTF I - LOTR III - SW III - SW I - BTTF III - LOTR II - SW II - SW VI En kralı bu. oha indiana jones yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 0555 61 75 85. Beni ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar