Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Selam herkese, Şimdi bana 24 saat sonra falan bilgisayarı otomatik olarak kapatacak bir program lazım. Karakter makroda, ben de bu akşam gidiyorum. Ben yoldayken kassın bari dedim :) Böyle bir program bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 komut satırı kapansusam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 windows task manager tarzı bir uygulamaya sahip degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 shutdown -a lı bişeyler vardı bir de http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=shutdown-timer&lid=4807 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Hmm tamam smart turn off diye bir program buldum o hallediyor. Teşekkürler yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 'shutdown -i' yazınca çalıştıra açılan yeri kurcalayıp bulabilirsin belki nasıl kullanıldığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kapansusam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ben yazip vermistim birilerine sanirim benzer bisey ama ihtiyaciniz yok. shutdown diye bi konsol komutu var. oradan timeout vererk kapanamsini saglayabiliyorsunuz. shutdown -s -t 3600 t burada saniye cinsinden gececek sure. shutdown -i komutunu verirseniz gui cikiyor ve ayarlari oradan yapabiliyorsunuz. shutdown -a ise kapatma islemini durdurmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar