Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Chrome 4.0 çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
One number da benim favorim oldu, g mail, g reader, g wave hepsi el altinda.

bide guzel bi gtalk clienti olsa tum isimi gorucek chrome, onun icinde squawk dan umitliyim, sonraki update icin normal clientin yapabildigi tum feature lari eklemeyi vaad ediyorlar. bakalim.
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

One number da benim favorim oldu, g mail, g reader, g wave hepsi el altinda.

bide guzel bi gtalk clienti olsa tum isimi gorucek chrome, onun icinde squawk dan umitliyim, sonraki update icin normal clientin yapabildigi tum feature lari eklemeyi vaad ediyorlar. bakalim.

inetrnet bölümündeki başlıkta eklemiştim gtalk için direk chrome'da konuşuysun programa girmeden :D
Mesaj tarihi:
Farinal said:

utorrenti kullanamadım server & porta ne yazmam gerekio?

porta torrentin kullandığı portu giriyorsun tercihlerde bağlantı sekmesinde yazanı.

server yerine de ağ bağlantının ayrıntılarında yazan 192. ile başlayan ipler var onu dene
Mesaj tarihi:
Pluton said:

inetrnet bölümündeki başlıkta eklemiştim gtalk için direk chrome'da konuşuysun programa girmeden :D

evet honeytech in yaptigni gordum ama oldukca basarisiz bi eklenti o , conversation save yok, online listesi sirasi kayiyor, ayri tab aciyor. unicode desteklemiyor, vs vs. kendisi daha ziyade gtalk penceresi icin kisayolun kisayolu. (evet iki kere tiklamak gerekiyor bide sacmaspana) bunu begendiysen sanada squawk oneririm.
Mesaj tarihi:
-Crawler- said:

Operadaki gibi "akici kaydirma" secenegi gelmisse eger kullanabilirim belki.

https://chrome.google.com/extensions/detail/cccpiddacjljmfbbgeimpelpndgpoknn?hl=en-US

meraklilarina.
Mesaj tarihi:
Kharon https://chrome.google.com/extensions/detail/oidghehiohjcodbjndgcepjpjdcelfeh yeni bi gtalk eklentisi daha çıkmış bnen kullanmadığım için denemiyorum bi bak istersen
Mesaj tarihi:
Hadi ya öyle bi servisi de mi varmış. Gerçi yine de değişik browser'lar arasında sync yapabilmek için Xmarks kullanmam gerekiyor. Mesela okulda lablarda Chrome yok. Orda Firefox üstüne kurdum.
Mesaj tarihi:
flash player lazim sana

ya bu özellikleri kaydedip, import export yapan bisey yokmu? Oda olsa fistik mis oh yani

edik: ana bu xmarks ona yariyo galiba

edik2: basmadi kafam xmarks'a ne lan bu
Mesaj tarihi:
FFta falan aciyor hala. Tekrar yukledim flash player gene yemedi =/ facebooku ffta acayim gerisini chromeda =(

edit: hah birgaladim biseyleri oldu sagolasin
  • Yeni Oluştur...