Farinal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 utorrenti kullanamadım server & porta ne yazmam gerekio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 One number da benim favorim oldu, g mail, g reader, g wave hepsi el altinda. bide guzel bi gtalk clienti olsa tum isimi gorucek chrome, onun icinde squawk dan umitliyim, sonraki update icin normal clientin yapabildigi tum feature lari eklemeyi vaad ediyorlar. bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abi muhteşem olmuş eklentilerle yaa, google aylavyu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 KHaRoN said: One number da benim favorim oldu, g mail, g reader, g wave hepsi el altinda. bide guzel bi gtalk clienti olsa tum isimi gorucek chrome, onun icinde squawk dan umitliyim, sonraki update icin normal clientin yapabildigi tum feature lari eklemeyi vaad ediyorlar. bakalim. inetrnet bölümündeki başlıkta eklemiştim gtalk için direk chrome'da konuşuysun programa girmeden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Farinal said: utorrenti kullanamadım server & porta ne yazmam gerekio? porta torrentin kullandığı portu giriyorsun tercihlerde bağlantı sekmesinde yazanı. server yerine de ağ bağlantının ayrıntılarında yazan 192. ile başlayan ipler var onu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 127.0.0.1 kullandigin bilgisayar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Pluton said: inetrnet bölümündeki başlıkta eklemiştim gtalk için direk chrome'da konuşuysun programa girmeden :D evet honeytech in yaptigni gordum ama oldukca basarisiz bi eklenti o , conversation save yok, online listesi sirasi kayiyor, ayri tab aciyor. unicode desteklemiyor, vs vs. kendisi daha ziyade gtalk penceresi icin kisayolun kisayolu. (evet iki kere tiklamak gerekiyor bide sacmaspana) bunu begendiysen sanada squawk oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 squawk a msn de entegre olacak aslinda. var ya sevdami daglara yazarim. var ya gozumu kirpmam yakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bende default olarak chrome secili ama msn linklerine tikladigim zaman firefoxtan aciyo nassi duzelticem ben bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 program ekle kaldırdan varsayılan ayarla varya orda var o ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 o degilde böyle olursa inceden chrome os'a kaydiriyolar bizi. silecek herifler piyasayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 -Crawler- said: Operadaki gibi "akici kaydirma" secenegi gelmisse eger kullanabilirim belki. https://chrome.google.com/extensions/detail/cccpiddacjljmfbbgeimpelpndgpoknn?hl=en-US meraklilarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Kharon https://chrome.google.com/extensions/detail/oidghehiohjcodbjndgcepjpjdcelfeh yeni bi gtalk eklentisi daha çıkmış bnen kullanmadığım için denemiyorum bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 su andan itibaren ben de default browser olarak chrome kullanmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 oha mesaj yaz kutusunu buyutebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 alt+s tuşu çalışmıyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yok ama gelir oda yakinda nasilsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 freshstart farkli bilgisayarlarda session senkronlamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 o degilde, save my settings falan gibi bi olay yokmuki bunda acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 AutoPager ve Xmarks da varmış. Firefox kullanmam için bir sebep kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hatta xmarks i devamli calistirmaya bile gerke yok, bi kere import ettikten sonra chrome kendi booksync servisiyle hallediyor geri kalanini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Hadi ya öyle bi servisi de mi varmış. Gerçi yine de değişik browser'lar arasında sync yapabilmek için Xmarks kullanmam gerekiyor. Mesela okulda lablarda Chrome yok. Orda Firefox üstüne kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Varsayilan olayini hallettim simdi ise facebook videolarini falan acmiyor, boyle siyah ekran kaliyore =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 flash player lazim sana ya bu özellikleri kaydedip, import export yapan bisey yokmu? Oda olsa fistik mis oh yani edik: ana bu xmarks ona yariyo galiba edik2: basmadi kafam xmarks'a ne lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 FFta falan aciyor hala. Tekrar yukledim flash player gene yemedi =/ facebooku ffta acayim gerisini chromeda =( edit: hah birgaladim biseyleri oldu sagolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar