kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben nedense ısınamadım şu tarayıcıya eklenti desteği olmadığı için daha çok. bu sürümle beraber eklenti desteği de gelmiş. kurup kullananlardan yorum alalım. ff yi bırakmama neden olabilecek mi acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 daha mı hızlandırılmış ? :) zaten hızlıydı. böyle hiç bir kesinti vs olmadan hatta java siteleri bile rahatlıkla gezebiliyorum bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bu Chrome'un sürüm numaraları ne çabuk artıyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 imba browser. bookmark sync la daha bi guzel oldu. basit abi, bu yuzden guzel. winamp gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bookmark hödösü çok iyi olmuş geliştirmişler onu ff'den daha mı ii olmuş ne ama o favori sayfaların görünümü operamsı gibi. wmp'de yine sorun var canlı tv izleyemiyorum. edüt : çalışıor. ayrıca fotoğraflara save as olayı yoktu galiba diğerinde hatırladıım kadarıyla bunda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kendiliginden 4 olmus farkettirmiyo yahu :) eklentiler var bende bu arada, adblock yukleledim mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Operadaki gibi "akici kaydirma" secenegi gelmisse eger kullanabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 toggie said: kendiliginden 4 olmus farkettirmiyo yahu :) eklentiler var bende bu arada, adblock yukleledim mis gibi. oha adblock varsa geçerim ben hehralde sdf. zaten kullandığım eklentiler foxmarks, adblcok videdownloader falan. sanırım geçecem chrome. bi deneyeyim indirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 google mail checker hedesini çok sevdim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Sonunda be eklentiler geldi artık Firefox tarih olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 eklentilerle coşturdum çok iyi oldu. :) java siteler rahat açılıyor artık. wmp kasılması vs olmadan izlenebiliniyor. sitelerde hiçbi takılma hıgıklama olmadan rahatça hareket ediliyor. bookmarks durumu pek hoş. bi de yeni temalar olsa arada bir zerzavat olsun diye uygulanabilinirmiş. türkiyeye özgü eklentilerde olsa iyi olurmuş. benden bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çok süper eklentiler var ya hjemen yükledim 10-20 tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 benim en çok hoşuma giden sitelerdeki arama fieldlarını otomatik tanıması. aynı siteye ikinci kez girmek için ismini yazınca otomatik tanımlarken TAB'a basarsanız, o sitede arama yapıyor. atıyorum im yazdın imdb.com çıktı listede, taba bastın ve "sherlock holmes" yazdın. hop arayıp sonucunu getiriyor. ya da ses yazdın seslisozluk'te arama yaptın falan. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 an itibariyle son sürümü indirmiş bulunmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 En güzelide eklenti yüklediğin anda çalışabilir oluyo FF aç kapat derdinde yok ohh mis her dakika yeni eklenti yükleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 extensionlar mukemmel olmus. firefox a donmustum. sanirim tekrar chrome a gecis yapicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 https://chrome.google.com/extensions/detail/lfkgmnnajiljnolcgolmmgnecgldgeld Budur abicim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 offf sufermis smooth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Pluton said: https://chrome.google.com/extensions/detail/lfkgmnnajiljnolcgolmmgnecgldgeld Budur abicim :D bu ne işe yarıyor ayıptır sorması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 https://chrome.google.com/extensions/detail/mabenbhpjlchigbbpafligkdnlhjbmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ultrAslan said: https://chrome.google.com/extensions/detail/mabenbhpjlchigbbpafligkdnlhjbmel "This is the worst extension ever. I couldn't get it to work. It keeps doing something!" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 önce aciklamasini okusaydin yorumlara gitmeden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 adblock dısında onerebilceğğiniz bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 chromed bird twitter kullananlar için muhteşem bi add cidden. kesin deneyin. okadar pratikki artık twitter a girmem heralde. asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ultrAslan said: önce aciklamasini okusaydin yorumlara gitmeden önce o amcaya ithafen geçirdim zaten. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar