xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dimi onun doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çok acayip bir şey sigara. millet stres olmuş sigaram biterse napcam falan diye, ben götümü yaymışım sıcağa biramı yudumluyorum, zengin yemişlerimden yiyorum falan. sigara da içmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 gine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 barnacle said: dimi onun doğrusu evet işte "di mi?" olcak.değil mi nin deforme edilmiş hali sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Penthesilea said: QueenofSpades said: Akhlaur said: En nefret ettiğin şey bu mu emin misin ? şey kelimesi ayrı yazılır, soru eki "mi" ayrı yazılır gibi kurallar da var :)birsey ayri yazilmaz, hersey ayri yazilirkendimi duzelteyim, cidden ayri yaziliyormus bir sey, diger tum seyler gibi. benim kafam hicbir sey yuzunden karisti, hicbir birlesik yazilmiyor da ondan ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben de SURYA marka bi sigara içiyorum şu anda. iğrenç. nepal malı. çıkıp alamadım üşengeçlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar