yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 karikatür şahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 http://www.thetobaccoshop.net/images/virginia.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 soğukda kalmak zor, ayrıcana herşeybirşeysendesenindeöylekimiaiskdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 QueenofSpades said: Akhlaur said: En nefret ettiğin şey bu mu emin misin ? şey kelimesi ayrı yazılır, soru eki "mi" ayrı yazılır gibi kurallar da var :) Garip bir takıntı. Forumlarda okurken chat diliyle yazılan noktlama kullanılmayan mesajları direk geçiyorum, okumak kastığı için. Ama sen aşmışsın abi =) De ayrı yazılır ulennnnnnnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Üj buçuk karton var bende. Hadi döt yarıştıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tataristan.. memleketim KOPUZ GETİRİN BANA! çalacğaım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Buddha said: QueenofSpades said: Akhlaur said: En nefret ettiğin şey bu mu emin misin ? şey kelimesi ayrı yazılır, soru eki "mi" ayrı yazılır gibi kurallar da var :) Garip bir takıntı. Forumlarda okurken chat diliyle yazılan noktlama kullanılmayan mesajları direk geçiyorum, okumak kastığı için. Ama sen aşmışsın abi =) De ayrı yazılır ulennnnnnnnn! Dilciyim ben üzgünüm. İşim bu :) Doğru kullanmak taraftarıyım elimden geldiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Buddha said: Kacak Marllboro Light 4 TL. Tekelinkinden güzel yahu! ciddi misin ? samanı peçeteye sar onu iç daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 camel tütün mü degisti nedir baya kötü artıq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mi ek değil edat, o da ayrı bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Artıque aynı değilmisch Camel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 benim klavyem turkce degil, anadilim turkce olmasina ragmen 12 yasima kadar konusmadim bile ama ona ragmen takintim var benim de. bak, ayri yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sigaram bitti. çükotu gibi sabaha kadar otururum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Griswold said: http://www.thetobaccoshop.net/images/virginia.jpg ülen ne içerdim ben bunu ingilterede yiha. ince sarım, kalın sarım.. sarımsak gibi.. mmm. bide yumuşacık oluo ya tütünü bi zamandan sonra o çok ii. tr ye dönerken yanımda getirmiştim de sokakta laf olsun die sarıodum ama güzel hani tütünüde tey tey esrarkeş oldum bi anda milletin gözler böm böm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kimsenin mi aklına yedek paket almak gelmiyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yedek paket yarımdı zaten oda bitüvdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yedeğin yedeğini alcan o zaman sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sigara içmemek ne güzel şey ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 finansal durumdur o. vfdpgjfpodgjd grr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yok babuş 5-6 ay önce bıraktım temizim uzun zamandır . canım çekmiyo bile hiç çok hoş bişey sabah uyandığında temiz temiz uyanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sigara içmeyin olm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 işalla görürüz o günleri. financial2 olucam ozmn dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 QueenofSpades said: Akhlaur said: En nefret ettiğin şey bu mu emin misin ? şey kelimesi ayrı yazılır, soru eki "mi" ayrı yazılır gibi kurallar da var :)birsey ayri yazilmaz, hersey ayri yazilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar