Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Arkadaşlar, ben bankacıyım ama sektör değiştirmek istiyorum. Bilgisayar bilgim normal günlük kullanıcıdan fazla değil. Bir kaç sorum var sizlere; 1) Hangi sertifikadan başlamam gerekir ve gerçekten bu alanda bir kariyer istiyor isem hangi sertifikayı edinmeyi hedeflemeliyim? 2) Amacım sadece sınav geçmek değil bu yüzden birşeyler öğrenmek için gerçekten bir sertifika kursuna (mesela bilge adam sistem ve ağ uzmanlığı) gitmeli miyim yoksa kendi kendimi geliştirmem mümkün mü? 3) Sizce hangi kurs daha başarılıdır bu konuda eğer illa kurs diyor iseniz? 4) Uzmanlık alanı olarak neler seçilebiliyor? Bu konuda detaylı bilgi nereden bulabilirim. (Şimdi size "hah bi sazan daha bu olayı başarırım gazına gelmiş" gibi gelio ama hep merak ettiğim bir sektör oldu zaten bilgi işlem, ama cesaret edememiştim vakit ayırıp para ayırmaya, ancak çalıştığım alanda parasal tatmin de yok işi sevmenin getirdiği tatmin de. Açıkcası bilgi işlem sektörü çok daha zevkle çalışabileceğim bir alan olarak görünüyor bana. Bu konuda yapıcı eleştirilerinizi de beklerim tabii.) Şimdiden trollenene kadar ciddi cevap yazacak olanlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Bilgi işlem geniş bir sektör. Öncelikle ne yöne gitmek istediğine karar vermelisin sanırım. Ama temel olarak şöyle diyebiliriz; ya işin "ırgatlık" kısmı olan veri tutma, veri giriş çıkış işlemlerini yaparsın, ki bunun için ana noktada iyi Office bilgisi yeterli, ya da veritabanı işine girersin.-ki bu iş zordur- Öncelikle programlama öğrenmek, algoritmaları kavramak, onun üzerine de database işlemleri/algoritmaları ve data mining gibi konuları öğrenmek gerekir. Bir de Web sitesi işleri var da, ondan ben pek anlamam bu arada edit: ben bilgi işlem sektöründe çalışmıyorum, elektrik-elektronik mühendisliği mezunu olduğumdan ve önüme birkaç yerde çıktığından biraz biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 önce bilgi işlemde hangi alanda çalışmak istediğini belirle. network var sistem var yazılım var, var da var. SAP var. aslında SAP önerebilirim sektörü fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 junior olarak bi yere gir, 500 600 lira maaşla başla, anca öyle. sertifika kadar iş tecrübesinede baklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 gelecek sapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,334506,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Şu SAP'a bir bakayım. Ben alan olarak aslında network system fln düşünüyorum yazılımdan ziyade. hemen edit: sap muhasebe fln gerektiren bi yazılım sanırsam. gelecek sap ta bile olsa benden uzak dursun diyorum zira tiksinirim muhasebeden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 gelecek artık sapta filan değil. sap uzmanından geçilmiyor ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Yarın beni öm den haraslabilirsin istersen, ağ üzerine gitmek istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 geçen gün bi yere başvuru yaptım. sonra bide sorayım telefonla dedim. aradım ne özellikler arıyosunuz gibisinden. adam muhasebe bilecek dedi. bu kadarmı dedim evet muhasebe bilecek dedi muhasebeci arıyorum diye ilan verseydiniz keşke dedim hem muhasebe hem bilgisayar dedi. hayırlı işler dedim kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 türkiyede ne yazık ki hepsini bilmen gerekiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bir bilgi, bir islem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi tiksiniorum muhasebeden ama ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bilge Adam, Netron vs. firmaları kesinlikle aldıkları yüksek meblağların hakkını verecek eğitimi vermiyorlar. Zaten Türkiye'de sertifikaların nasıl alındığını bilen işveren de pek önemsemiyor o yüzden. En iyisi özel hoca tutman veya kitaplar, internette bulabileceğin dökümanlarla kendini geliştirmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 BT Eğitim e git kurs falan düşünüyosan. istanbuldaysan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kermit said: geçen gün bi yere başvuru yaptım. sonra bide sorayım telefonla dedim. aradım ne özellikler arıyosunuz gibisinden. adam muhasebe bilecek dedi. bu kadarmı dedim evet muhasebe bilecek dedi muhasebeci arıyorum diye ilan verseydiniz keşke dedim hem muhasebe hem bilgisayar dedi. hayırlı işler dedim kapadım Allah korumuş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar