roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 3 gibi ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 3 erken değil mi yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 gündüz içicisiyiz biz asdlk yok şaka bi yana bu sefer olmazsa başka sefer buluşuruz ya nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ben o saatte anca uyanırım çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 belki ben de gelirim ama 3 de ben kahvaltı hazırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 biz biraz daha geç gidek o zaman ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bende ertelenen son finalden sonra gidicem 2-3 gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hadi hemen gidinde doğrumuymuş öğrenin ona göre plan yapiim :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 her içki karşılığında para aldığın doğrumu mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 her içki başına üç içki alıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 iyi de fake hepap açmak çocuk oyuncağı. 10 shotlık fake açsa herkes orası batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Oha lan; "Feysbuktan o gruptan." said: 21 Kasım 2008 de erkek arkadaşıma süpriz doğumgünü yapmak üzere Ekvator da bir akşam yemeği ayarladım. İstiklalde yürürken hadi gel şurda yiyelim yemeğimizi diyerek içeri girdik, yemek çok güzeldi, biraz sonra bizim müziğimiz cafede çalmaya başladı, ardından barkovizyonda bizim resimlerimizin slayt gösterisi. o bitince... ışıklar söndü pasta geldi masaya, herkes bize gülümseyerek bakıyordu, çok şaşırmıştı, pastadan sonra garson bir hediye paketi getirdi ve bu hediyeyi ona verdim, herşeyi 2 gün önceden ayarlamıştım, hiç beklemiyordu, çok hoşuna gitti, ekvatordan ayrılırken, bizimle ilgilenen şef, erkek arkadaşımın kulağına eğilip, çok şanslısınız dedi. harika bir akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 gittim bugün çatır çatır içtik 1 lira ödemedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 oha ne kızlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Su ands ordayim by mesaji mekanin wifisinden yaziyorum. Mekan cogzel ayrica beles shotlari da as once huplettik konuyu acan arkadasa tesekkurler bu arada wi fi siftesi fairplay hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mekan güzel cidden :D ne demek herkes içsin herkes güzelleşsin ama boştu ben gittiğimde iflas etcekler bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 birisinden bu mesajın gelmesini bekliyordum artık sömürebiliriz orayı GOGOGO Farinal said: gittim bugün çatır çatır içtik 1 lira ödemedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ilk adam fiş getirdi 150 liralık dedim lan içten boku yemeyelim sonra bilgiler falan yazdım arkasına sonra 1 lira ödemedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çok kral reklam ama misal ben istanbulda olsaydım mutlaka gitmiştim oraya benim gibi meraklı çok olduğuna göre asdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 pazartesi de bi yemek yiyip bi 50lik içtiğin zaman sabaha kadar istediğn kadar bira bedava içebiliyormuşun :D adamlar batıcak yakında. yemek yemeyiz burgerda orda yeriz iyi işte bedavadan sınırsız bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 evet bu p.tesi ben ordayım mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 normalde pahalı mı burası? bira kaç para misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 50 lik 35 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 50lik rakı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar