parvus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 evet yaptım, ama neden yaptım niye yaptım açıklamaya ve isimleri vermeye hazırım. kullanıldım vaatlerle kandırıldım ve bu saldırıya alet edildim :( http://www.incisozluk.org/inci-sozluk/25+01+2010+paticik+com+sonunda+a%C5%9F%C4%B1ld%C4%B1+ziyaret+ve+capsler+burada/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 AHAHAHA troll olmamış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 o konu gibi yüz milyon tane konu açılıyor hepsi de trol yani SO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 konuya uzak kalarak doğru kararı verdiğimi biliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 o değilde çevre sitelere en iyi hiti biz veriyoruz galiba herkes bize geliyor hit almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 asıl inci o degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 trole giderken trollenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 BabacumMostors said: AHAHAHA troll olmamış bu sen trollu gelip ana bacı sövmek sandın galiba. troll milleti oltaya getirip sayfalarca dalgasına kilitlemektir. özellikle süleyman a okudukça kopuyorum çay boğazımda kalıodu soluk boruma kaçtı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 BabacumMostors said: o değilde çevre sitelere en iyi hiti biz veriyoruz galiba herkes bize geliyor hit almak için Çünkü en süper biziz! Heppi pörtlek bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 angut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 demişim ki: narziss said: İnci sözlükçüler olmasın bu provokasyoncular? Onların tarzına benziyo çünkü bu. Sonra da "zuhahahah nasıl yedik ulen sizi i.neler!" diye çıkabilirler ortaya. Trollük bir yaşam tarzı galiba. kilitlenmeli ikisi de. sonra da hiç yaşanmamış gibi davranılmalı. derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 narsiste madalya verilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 abi aptalca bi fikirle gelip ayar alıyosanız aptallığınızı kabul edin troll ayağına yatıp daha çok soytarı durumuna düşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 adam forumda sayfalarca konuşulacak tartışma konusu açıyor sonra trolledim diyor, bezelye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 armut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ben yapmadım, ben yapsam yeriydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 noldu gençler zorunuza mı gitti ? paticik filan hikaye inci şahane hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 DONANIM HABERE GITTIM PS3 SATIYORUM DIYE TOPIK ACTIM ADIMIDA INCI KODAMAN YAPTIM BI SURU HIT GELDI abi bu mantikla troll mu olur ya cok basarisiz ya yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 parvus said: noldu gençler zorunuza mı gitti ? paticik filan hikaye inci şahane hadi bakalım. AHAHAHAHAHAHAHAH. hakkaten iyiymiş lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar