Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Eveeet bir nfl sezonunun sonuna daha geldik olduki aramızda futbol severler vardır veyahutta sırf bu maçı izlemek isteyenler olabilir duyurusunu yapıyım dedim :D. Maç 7 Şubatı 8 Şubata bağlayan gece saat 01:00'de olucak South Florida'da oynanıcak maçta İndianapolis Colts ilen New Orleans Saints karşılaşıcak. Sezonun son maçını izlemek isteyen veya az çok ilgilenlere duyuriyim dedim. Muhtemelen Fox yayınlar isteyen oradan takip edebilir. Haberlere falanda kesin reklam ücreti en çok olan etkinlik olarak çıkar zaten... İsteyenler için Ankara'da bir event düzenlenmekte. http://www.nfltr.com/forum/index.php?topic=3203.msg18874#new İstanbul için bilemiyorum bilen varsa lütfen bildirsin :D. Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 biz takimca izledik bi kac senede ersinne bi konusun ayarlayabilirse gene izlenir ne cabu gecti sezon ya ben daha 1 mac izleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 BonePART said: biz takimca izledik bi kac senede ersinne bi konusun ayarlayabilirse gene izlenir ne cabu gecti sezon ya ben daha 1 mac izleyemedim bu haftasonu probowl var istersen onu izle haftayada superbowl , futbol sezonunu sezonun en güzel iki maçını izleyip kapatırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 lig tv veriyor maçı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 superbowl'dan ziyade reklamlar ilgilendiriyor beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bunu niye adamlar roma rakamklarıyla yazıyorlar anlamıyorum lan şekil olsun diye mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Spormax ve Fox Sports veriyor Digitürk'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Ben de izleyeceğim bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bastır Colts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 meh pats yok, ne izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yatmak için saintsin tdını bekledim ama olmuyor yatıyorum bi de oyun dünyanın en reklama müsait oyunu belki sırf reklam için popülerleştirilmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 colts alır. niye izliyorum lan ben bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Zaten Saints sanırım şu güne kadar hep yenilgiye mahkum bir takım oldu. Ama skoru 12-10 yapan td ları iyiydi baya, beklenmedikti. Ondan sonra bıraktım ben. Millet reklam için izliyor zaten bence daha çok ama BBC sağolsun reklam meklam göremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 saints öttürüyor şuan 31-17 4q 1.17 edit: kazandı saints, ilk şampiyonluklarıymış bu nba'de miami'nin şampiyon oluşunu hatırlattı bana ilk kez kazanmaları ve favori olmamaları yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 saints 31-17 super mactı.. ama defanslar cok basarısızdı total 1 sack oldu.. tabi basarısız defans demek komik oldu zaten colts un offensive line i sezon un en iyi offesive line olarak gosterildigi icin manning in kafasının rahat olcagı belliydi.. 2 qb de cok atıp cok interception atan qb lerdi en sonunda hatayı manning yapıp ordan saints bi td cıkarınca mac koptu.. Yine de hit gorememek icimi uzdu soyle bayıltan bi hit gorseydim daha mutlu uyurdum.. Sanırım 2. yarıda sayıyla sonuclanmayan 2 drive wardi.. biri kacan field goal dieri de son 1 dk da ellerin arasından kacan bi passtı.. nese super macto iste gz saints Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sesu said: Zaten Saints sanırım şu güne kadar hep yenilgiye mahkum bir takım oldu. Ama skoru 12-10 yapan td ları iyiydi baya, beklenmedikti. Ondan sonra bıraktım ben. Millet reklam için izliyor zaten bence daha çok ama BBC sağolsun reklam meklam göremedik.sırf reklamları izlemek icin her sene internetten izleyebilcegimiz yerler arıyoruz hep fail oluyo sora fox sports a mahkum golf reklamı falan izliyoruz =(( bi de turk spikerin yorumları cooook kotu.. her sene aynı adam her sene half back draw u oyun kurucu topu geri bıraktı olarak anlatması insanı tuketiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 türk spikerin amerikan futbolu hakkında uzman olmasını beklemiyon heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi reklamlar öldürdü, sinir sistemim falan boşaldı. j.b. holmes, öl lütfen. maçla ilgili olarak da intercept şokelaydı, nefisti, tesekkurler manning, zaten kazanan takıma tam bi gravy oldu gene ilkler rekorlar patladı bisürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9bRSM4EbLFw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 house rules efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Fistan said: türk spikerin amerikan futbolu hakkında uzman olmasını beklemiyon heralde?abi ulkede 3 kisi ilgilenmiyo ki bu sporla.. bir suru koc, oyuncu, eski oyuncu war onlardan 1 ini alsan o heriften 10 kat fazla is yapar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 murat murathanoglunu alsan o bile mis gibi anlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi amerikalı arkadaslarla birlikte izledik simdi macı. cok ilginc herifin biri dayak yiyo. yerlerde yuvarlanıyor ama dayak yiyenin takımı seviniyor filan. superdi, inanılmazdı filan diyolar. abi dedim ne var bunda ben de dayak yerim boyle... tabi dalga gectiler sfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 efsane reklamlar var ha: http://www.youtube.com/watch?v=EnUKurl7Fog&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=nnsSUqgkDwU&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 haha google çook güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar