Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SUPERBOWL XLIV(44)

Wisslett

Öne çıkan mesajlar

Eveeet bir nfl sezonunun sonuna daha geldik olduki aramızda futbol severler vardır veyahutta sırf bu maçı izlemek isteyenler olabilir duyurusunu yapıyım dedim :D. Maç 7 Şubatı 8 Şubata bağlayan gece saat 01:00'de olucak South Florida'da oynanıcak maçta İndianapolis Colts ilen New Orleans Saints karşılaşıcak. Sezonun son maçını izlemek isteyen veya az çok ilgilenlere duyuriyim dedim. Muhtemelen Fox yayınlar isteyen oradan takip edebilir. Haberlere falanda kesin reklam ücreti en çok olan etkinlik olarak çıkar zaten...
İsteyenler için Ankara'da bir event düzenlenmekte.
http://www.nfltr.com/forum/index.php?topic=3203.msg18874#new
İstanbul için bilemiyorum bilen varsa lütfen bildirsin :D. Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın...
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

biz takimca izledik bi kac senede
ersinne bi konusun ayarlayabilirse gene izlenir
ne cabu gecti sezon ya
ben daha 1 mac izleyemedim

bu haftasonu probowl var istersen onu izle haftayada superbowl , futbol sezonunu sezonun en güzel iki maçını izleyip kapatırsın...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
saints 31-17 super mactı.. ama defanslar cok basarısızdı total 1 sack oldu.. tabi basarısız defans demek komik oldu zaten colts un offensive line i sezon un en iyi offesive line olarak gosterildigi icin manning in kafasının rahat olcagı belliydi.. 2 qb de cok atıp cok interception atan qb lerdi en sonunda hatayı manning yapıp ordan saints bi td cıkarınca mac koptu.. Yine de hit gorememek icimi uzdu soyle bayıltan bi hit gorseydim daha mutlu uyurdum.. Sanırım 2. yarıda sayıyla sonuclanmayan 2 drive wardi.. biri kacan field goal dieri de son 1 dk da ellerin arasından kacan bi passtı.. nese super macto iste gz saints
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Zaten Saints sanırım şu güne kadar hep yenilgiye mahkum bir takım oldu. Ama skoru 12-10 yapan td ları iyiydi baya, beklenmedikti. Ondan sonra bıraktım ben.

Millet reklam için izliyor zaten bence daha çok ama BBC sağolsun reklam meklam göremedik.
sırf reklamları izlemek icin her sene internetten izleyebilcegimiz yerler arıyoruz hep fail oluyo sora fox sports a mahkum golf reklamı falan izliyoruz =(( bi de turk spikerin yorumları cooook kotu.. her sene aynı adam her sene half back draw u oyun kurucu topu geri bıraktı olarak anlatması insanı tuketiyo sdf
Sosyal ağlarda paylaş

abi amerikalı arkadaslarla birlikte izledik simdi macı. cok ilginc herifin biri dayak yiyo. yerlerde yuvarlanıyor ama dayak yiyenin takımı seviniyor filan. superdi, inanılmazdı filan diyolar. abi dedim ne var bunda ben de dayak yerim boyle...

tabi dalga gectiler sfsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...