Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Fikir]3.Paticik Champions Cup @Fifa10

Aiko

Öne çıkan mesajlar

yılan hikayesine dönen 2. turnuvadan sonra 3. turnuva için biraz değişiklik yapmaya karar verdim. 3. turnuva aynıformatta olmayacak. daha renkli hale gelmesi için bi anket oluşturucam. ankette seçim yapanlar neden seçtiğinide yazarsa daha sağlıklı bir 3. turnuva olur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben euro cup takımlarını seçtim çünkü daha adil olur diye düşünüyorum. hem 4 yıldızlı takım sayısı fazla olduğu için hemde 4 yıldızlı takımlar genelde aynı güç dengesinde olduğu için pek bir sorun yaşanıcağını sanmıyorum. ülke takımlarıda olabilirdi ama bana o takımlar nedense zevk vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

otomatik gelmesi daha iyi bence.ztn 4 yıldızlı takım olcak

ayrıca bencede lig daha iyi.maraton uzun olur.insanlar maçlarını illaki oynarlar yani

bi kişinin online olmasını beklemeyiz.kim ne zaman musaitse o zaman oynar

kişi başına 30 maç düşüyor

ztn bi adamı online yakaldınmı 2 maçı birden yapıosun.

1 ay süre konur.o ay içinde herkes oynar

ben ztn günde paticikten onlina 6-7 kişi goruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

lig kesinlikle bitmez. 3 5 maç yenilen adam oyundan soğur zaten sonra ligden çekilmeler vs. başlar. bu eleme maçlarının bitememe sorunu biraz benden kaynaklanıyor galiba :) belirli bi sistem oturtamadık onun için ve bende biraz boş verince yalan oldu hafiften :)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk kupa yapıldığı zaman söylemiştim fikrimi aslında.

kesinlikle 4 yıldızlı takımlarla oynamak çok güzel olur.

yeterince takım ve çeşitlilik var. daha önceki formatta olduğu gibi takımlar arasında ufak tefek farklar olsada uçuruuuuuuuuuuum olmaz :D

1 yıldızlı takımlarla oynamakta çok tırt olur. adı sanı duyulmamış takımlarla 2 pas yapamayıp iki tane hareket yapamayan oyuncularla oynamanında pek bi anlamı yok.

milli takımlar hoş olabilir ama takım adaletsizliği daha önceki turnuvalara nazaran çok daha beter olur. eğlenceli olabilir ama 3 yıldızlı tırt takım çıkan arkadaşların direk elendiğini varsayarız heralde :D kazananda ya ispanya olur ya fransa (birazcık oyunu oynayan birine çıkarsa)

kısacası 4 yıldızlı takımlarla oynamak süpper olur hemide adaletli olur. turnuvayı kazanana da hakketen gönülden helal derim bu sefer :D
Sosyal ağlarda paylaş

4 star
Portsmouth
Fulham
Sunderland
West Ham
Blackburn
Bolton
Rennes
Hoffenheim
Bayer Leverkusen
Dortmund