Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Nereye açacağımı bilemedim burası uygun gibi.Saçlarımı rasta yaptırabilirim bu aralar ama fiyat aralığı olarak normal olan nedir ne değildir ? Tığ ile yapıyorum diyor insanlar ama fiyatlar değişken çok.Çok farkeder mi yapan kişisi ya da tığ ın çeşidi falan var mıdır ? Rasta sonrası saç bakımı nasıl oluyor saçların durumu nasıl oluyor ? Fiyat ile ilgili olarak biri saati 15 liraya yaparım demiş.200 300 arası fiyat biçtiğine göre insanlar bu rasta işi 15 saat mi sürüyor nedir ?Rasta ile ilgili benim şu an aklıma gelmeyen fakat sizin bildiğiniz her türlü bilgiyi alabilirim.Antalya dayım bu arada buralarda bildiğiniz iyi biri varsa olabilir.Eskişehir de olabilir.Bilgili olanlar yaptıranlar ve zamanında yaptırmak isteyip araştırmış olanlar hepinizi burada bilgilerinizi paylaşmaya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 önce eline sıç sonra kafana yedir onu daha sağlıklı olur. görünüş için saç+kafa sağlığından vazgeçeceksen yaptır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 cameykali degilsen yaptirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 öh saçını haftalarca yıkamamak ve deli gibi yağlanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 joleyle falan yapinca da oluyo biz bu haftasonu yaptik bana bence gerek yok yaptirma cok kotu kokuyor pis mundar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kokuyor+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 askere almazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 mumu yapıyor, benim saclarımı o yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ben de yapıyorum ama jöleyle falan yıkanınca bozulan cinsten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Nası bişidi bu rasta? Bu yaşta bu rasta diyesim geldi, demiycem. Yapmıycam böyle bi espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 rasta degil aslında dreadlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Antalyada yada izmirdeysen bir arkadaşım yapıyor, ucuza yapar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 1- KIVIRCIK DEĞİLSEN SAKIN YAPMA. Sadece saçlarını kırıyorlar, ve geri dönüşü yok. Kesmen lazım. 2- Saçlarının TEMİZ olmasını seviyorsan, 6-7 gün yıkanmayınca delirmeye başlıyorsan yapma. 3- Boyun kısa ise yaptırma, senden uzun her insan kafandan KÖTÜ bir koku alacak çünkü. 4- Seviyorsan beni de dinleme kimseyi de, yaptır. Bir de karar vermeden önce mutlaka burayı incele: http://rastaci.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Kıvırcık degilsen yaptırabilirsin. Kıvırcık olsan da olmasan da kestirmek zorundasın. Kıvırcıksa sacların cok daha guzel gorunur avantajı bu. knottyboy.com buraya bak merak ettigin hersey icin. sitedeki dread wax denen ürün ile yaptır. Kötü kokmuyor merak etme. Koku hakkında söylenenlere aldanma hiç. Saçını yıkayabiliyorsun ama sadece sabunla. Tabi araları ne kadar ugrassan da temizleyemiyorsun, bir de banyodan cıktıktan sonra sacların kuruması problemi var. Bi 5 dk headbang yapman gerekiyor. Saçlarının uzunlugu onemli, yaptırdıktan sonra sacların 30-35% kısalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Sen hala o şekil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yok kestirdim ben 9 ay kaldı kafamda. yaz sonu yaptırdım, bi sonraki sene yaza girerken kestirdim iste. sıcakta cekilmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Saçlarım kıvırcık değil.Düz oldukça ama uçlara doğru dalgalanmışlar artık.Uzunluğu sırtımda işte uzun baya aslında.Saç ve kafa sağlığı konusunda endişeliyim biraz aslında.Saçlarımı seviyorum eğer zararlıysa yapmayacağım çünkü.Koku olayının aslını anlayamadım bir kısmınız koku var kötü diyor bir kısmınız yok diyor ?Yaptırmayı da şundan dolayı düşünüyorum ; 3 senedir saçlarıma dokunmadım uzadılar ama bu aralar kesitrmeyi düşünüyorum artık.Madem kestireceğim kestirmeden önce rasta yı da deneyeyim.Çok tavsiye eden oldu kendim de merak ediyorum ve uzun saç gerekiyor.3 senedir uzattığım saçlarımı kestirmeden önce rasta deneyebilirim diye düşündüm yoksa rasta ya olan ekstra bir ilgim yok.Parasını da zaten çevremden kısmen sağlıyor arkadaşlar sağolsun benden çok isteyen var rastayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ne pis adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 e yaptır o zaman, begenmezsen kestirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Eheh ama parayı da öyle çarçur etmeyeyim sonuçta ortaya verilen para az buz değil.Ayrıca denemek için yaptırıyorum gibi değil yaptırırsam uzun bir süre öyle gezeceğim bir kere parayı vermişken ama sağlık açısından nasıl olur veya bakımı ne kadar zordur bilemediğimden sordum.Bakımı için sabunla yıkayacakmışım kurutması uzun sürecekmiş tamam.Sağlık yönü nasıl peki ? Sen yaptırmışsın saçların nasıl şimdi veya kafa derin nasıldı saç kökleri zayıfladı mı dökülme arttı saçların güçsüzleşti mi ? Bunun gibi sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hayır hiçbişey olmadı benim kafama ama bu sana olmayacak anlamına gelmez elbette. bakımı zor, cidden çileden çıkabilirsin. çok sık kafa yıkayan biriysen, rahatsız oluyorsan kafanın yıkanmamış olmasından sorun yaşayabilirsin. çünkü bildiğin pis görünecek ve pis olduğunu hissedeceksin, ne kadar aslında abartılacak bir pislik olmasa da. gece yatarken rahatsız olacaksın. evde kedi varsa tek tek hepsine tırmanmaya calısacak falan (eski kız arkadasımın kedisi bunu yaptı bana evet^^). ilk yaptırdıktan sonra bi 15 gün falan su degdirmeyeceksin. zeytinyaglı sabun kullanacaksın. ama tabi sampuan olmadıgı icin oyle kopurte kopurte yıkayamıyorsun. ve dreadlerin aralarında suyun girmedigi yerler oluyor illa ki. bitlenme, koku, çamur, toz, toprak bunlar fasa fiso. hani kestirdikten sonra gerçekten diplerin ne kadar da pis oldugunu gozlemleyeceksin zaten ama bahsedildiği gibi değil, onu anlatmaya calısıyorum. sacın uzadıkca aralardan cıkanlar olacak, onları tığ ile içeri çektirmen gerek. ben anneme yaptırıyodum, gayet de güzel yapıyodu. bugune kadar cok guzel rasta kafalar gordum, benimkinden cok daha iyi gorunenler vardı, ama %90 orada o kadar kotu bakıyor ki insanlar, onların da cogundan iyi durumdaydım. bence 3 sene sac uzatmaya dayanabilmiş isen rasta senin icin sorun olmaz. en azından bugun yaptırırsan yaza kadar 5 ay minimum hic sıkıntı cekmeden yasayabilirsin diye tahmin ediyorum. sacın yapılırken canının acıyacak olacagını da soylemem gerek. benim boyle seylerde canım pek yanmaz ama yapılırken gozlerinden yaslar gelenler var. bi de senin sacın cok uzunmus, 12 saatten asagı olmaz sanıyorum. benimki daha kısaydı ve asagı yukarı bu kadar surdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar