Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

http://www.parapluesch.de/

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok güzel oyun. dolly ile boşuna uğraşmayın, henüz bitmemiş.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
iki hastam elektro sokta oldu . 3. ye artik kalbim dayanmadi ciktim . nasil iyilestirdiniz o konuda da en ufak bir fikrim yok ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
ikisini de iyileştirdim..

oyunda elektro şok yapılabiliniyor mu alla alla..

psikolojilerine dikkat edip ona göre bazı şeyler yapmanız lazım.
adventure ve düşünmeyi sevenler için mükemmel bir oyun..

hatta kaptırıp gidiyorsun, o hastaların hissettiklerini sanki rüyanda hissediyormuşsun ya da sen yaşıyor muşsun gibi geliyor.
aynen evangeliondaki gibi..[signature][hline]iyi kötü çirkin
Mesaj tarihi:
yatagin altina tikla sol tarafina .bagliyorlar hemen sok aletini ama demek ki gerekli bir sey degilmis . bosuna oldu yaratiklar . benim de psikoterapist kariyerim haybeye kaydi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 22 Temmuz 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iyilileştirdim ikisini ama doly nie öle malmal konmuş[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
içeri girmeden önce duyuruları falan okursanız dolly'nin henüz hazır olmadığını görebilirsiniz.

bu arada sitenin asıl olayı bu oyuncakları satmak. isterseniz sipariş verebiliyosunuz.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
sitenin asıl olayı o da..
şahane bi adventure hazırlamışlar :)

flash öğrensek bi de biz hazırlasak süper ötesi olcak...[signature][hline]iyi kötü çirkin
Mesaj tarihi:
biraz kafanı işlet, mesela flüt çaldıktan sonra motivasyon kaseti koyduktan sonra, rüya yaptırmak çok işe yarıyor..
bunun gibi şeyler dene...[signature][hline]iyi kötü çirkin
  • 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...