GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 geyik bi oyun cani sİkilanlara ing almanca mevcut edit:oh gece gece yanlis yer oldu galiba http://www.parapluesch.de/[signature][hline]UYKUM VAR! [Bu mesaj GEd tarafından 21 Temmuz 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 süper oyun abi.. direk psikolog oynuyoruz.. biri yardım etsin beceremiyorum :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 çok güzel oyun. dolly ile boşuna uğraşmayın, henüz bitmemiş.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Bu krokoyla ilgilenen varmı:) Therapy progress kısmında tüm barlar yeşil oldu napacam şimdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 çok guzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 liloyu iyileştirdim vay be süfer oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 iki hastam elektro sokta oldu . 3. ye artik kalbim dayanmadi ciktim . nasil iyilestirdiniz o konuda da en ufak bir fikrim yok ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben o kafasinda kutu olani iyilestirmeyi basardim bi ara digerlerinide denicem artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ikisini de iyileştirdim.. oyunda elektro şok yapılabiliniyor mu alla alla.. psikolojilerine dikkat edip ona göre bazı şeyler yapmanız lazım. adventure ve düşünmeyi sevenler için mükemmel bir oyun.. hatta kaptırıp gidiyorsun, o hastaların hissettiklerini sanki rüyanda hissediyormuşsun ya da sen yaşıyor muşsun gibi geliyor. aynen evangeliondaki gibi..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 accaip güsell bisi yaws bu! :)[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yatagin altina tikla sol tarafina .bagliyorlar hemen sok aletini ama demek ki gerekli bir sey degilmis . bosuna oldu yaratiklar . benim de psikoterapist kariyerim haybeye kaydi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 22 Temmuz 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 iyilileştirdim ikisini ama doly nie öle malmal konmuş[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 içeri girmeden önce duyuruları falan okursanız dolly'nin henüz hazır olmadığını görebilirsiniz. bu arada sitenin asıl olayı bu oyuncakları satmak. isterseniz sipariş verebiliyosunuz.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 sitenin asıl olayı o da.. şahane bi adventure hazırlamışlar :) flash öğrensek bi de biz hazırlasak süper ötesi olcak...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 allahtan psikolog olmuyacam yoksa hastalara acırdım yazık oldu hepsine.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya şu timsahı iyileştirdimde, lilo diplere vurdu napacam yazık oldu =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 biraz kafanı işlet, mesela flüt çaldıktan sonra motivasyon kaseti koyduktan sonra, rüya yaptırmak çok işe yarıyor.. bunun gibi şeyler dene...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yılan çıkmış bunda, yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar